hits


POSTET / 28.11.2013
Lekse og yogatorsdag

Hei!

Nå er jeg bare hjemme og ser på tv. Skal straks sette meg ned med litt lekser, men tenkte jeg skulle lage et blogginnlegg først. Det er virkelig mye skolearbeid å gjøre nå rett før jul. Neste uke er det mange tentamener, og så har vi igjen et par prøver tror jeg, så er det ferie. Nå skal jeg jobbe spesielt mye med matte. Siden jeg var såpass mye syk i starten av året, har jeg endel å ta igjen. Senere i dag skal jeg på yoga, haha, så nå må jeg sette i gang med leksene. Nå har det blitt mye skoleblogging her, sorrii, men for øyebliket har jeg ikke så mye annet å skrive om, hehe.

- Åshild


POSTET / 27.11.2013
Antrekk: skinnjakke og vest


Skinnjakke: Bikbok Fuskepelsvest: Nelly.com Sko: Bianco Bukse: Dr. Denim Skjerf: Cubus

God ettermiddag! Jeg tok disse bildene en søndag for litt siden, så jeg hadde noen innlegg klare i tilfelle jeg trengte det. I dag trengte jeg absolutt det. Fordi når jeg kom hjem fra skolen i dag var det nesten allerede helt mørkt, og i tillegg skal jeg ha geografi prøve og tysk skuespill i morgen, som jeg skal øve en del til. Såå da er det egentlig ganske travelt. Vi snakkes!

- Åshild


Hei!

Endelig har jeg fått svart på noen av spørsmålene deres fra spørsmålsrunden, beklager at det tok så tid, hehe. Jeg har bare svart på noen av de, så jeg kommer til å svare i flere deler. Men her er hvertfall første del! :-)

Hvor får du inspirasjon fra? 

Jeg får inspirasjon fra overalt, men spesielt mye fra andre blogger, weheartit og tumblr. 

 

Hvor har du kjøpt de svarte maxiskjørtene dine? 

Jeg har to svarte maxiskjørt, det ene kjøpte jeg på HM og det andre fikk jeg fra Sheinside! :-)

 

Har du søsken, hvor mange?

Ja, jeg har en storebror, som er 20 år og bor i Skottland. Miss u, brother♥

 

Hvordan er kjærlighetslivet ditt? 

Lol

 

Hvor gammel er du?

Jeg er 16 år.

 

Om du bare kunne ha brukt tre produkter på ansiktet ditt, hva ville det vært?
Av sminkeprodukter hadde det vært Estee Lauder Double Wear foundation, Too Faced sjokoladepudderet og brynsblyant fra HM.

 

Trener du? Og isåfall hvor ofte trener du?

Ja, det gjør jeg, eller jeg prøver hvertfall. Jeg trener når jeg føler jeg har tid til det og har lyst. Nå for tiden er jeg ikke med på noe organisert idrett, så da trener jeg for det meste for meg selv eller sammen med venner. En treningsøkt for meg kan variere fra å bare inneholde ti sit-ups (tro meg, det blir flest av disse øktene, hehehe) til en mils joggetur. Andre ting jeg trener, er blant annet yoga (haha, noe jeg virkelig ikke er så flink til) og volleyball! :-)

 

 

Hvilket kamera og objekt har du?

Jeg har Canon eos 550d, og jeg bruker objektivet Canon ef 50mm 1.4.

 

 

 

Hva gjør du på fritiden?

Jeg gjør egentlig mye forskjellig på fritiden min, men siden jeg har valgt å holde mesteparten av privatlivet mitt unna bloggen, skriver jeg veldig sjeldent om hva jeg gjør de ulike dagene. Jeg er masse med venner, gjør lekser, tar bilder, blogger, trener, går på yoga, lufter hunden, reiser, rydder, roter, jobber, er på dataen, ser på serier, er med familie, osv. Jeg vil beskrive livet mitt som et veldig typisk 16-år-gammel-jente-sitt-liv, hehe :-)

 

Hvor høy er du?

174 - 175 cm.

 

Hvilken vgs linje går du på?

Jeg går på allmen, og trives kjempegodt! :-)

 

Liker du Justin Bieber? 

Oh yes, I do! (♥♥♥)

 

Er det noe mer dere lurer på til neste gang?

 

- Åshild


POSTET / 25.11.2013
Bloggene jeg leser

Hei!

Da jeg hadde spørsmålsrunde (som jeg enda ikke har svart på, meen jeg skal gjøre det snart, hehe, sorry), fikk jeg endel spørsmål om hvilken blogger jeg leser. Så da tenkte jeg at jeg kunne lage et eget innlegg om det. Haha, jeg er virkelig et stort bloggfan og har lest blogger helt siden 2009. Oi, herregud, det er snart 5 (!!) år. Nesten hver dag i fem år har jeg lest blogger. I gjennomsnitt har jeg kanskje lest ti innlegg om dagen i fem år, og det vil si at til sammen har jeg lest ca. 18 250 innlegg. Okei, haha, det er jo helt crazy, nesten nitten tusen innlegg. 

Nedenfor ser dere flesteparten av bloggene jeg leser fast, jeg leser helt sikkert flere, meen dette var alle jeg husket nå. Hver og en av disse bloggerene er fantastiske, oog ikke minst nydelige, og det er fra disse jeg henter myye av inspirasjonen min fra. 

Voe ♥ Erica ♥ Ine Kristine ♥ Adrienne ♥ Sanna ♥ Martine ♥ Madeleine ♥ Julie ♥ Mathilde ♥

Anna ♥ Betina ♥ Anniken ♥ Emma ♥ Cassandra ♥ Eirin ♥ Kristine ♥ Frida ♥ Fanny ♥

Caroline Maria ♥ Andrea ♥ Aurora ♥ Fanny Lyckman ♥ Sofie ♥ Toril ♥ Tone ♥ Caroline Annette ♥
Sarah ♥ Caroline ♥ Kaja ♥

Hvilken blogger leser du?

- Åshild


POSTET / 24.11.2013
Videoblogg: Fotoshoot

Hei! 

I går var jeg på fotoshoot for denne nettbutikken igjen. Det var kjempegøy, og i går ble det tatt bilder av snowboard og ski klær, fra merker som Missing Link og Sabotage. Tok endel filmer i går, så da tenkte jeg at jeg, for en gang skyld, kunne sette sammen en videoblogg til dere. Jeg kan jo fortelle litt mer om dagen i går. Jeg stod opp klokken seks, og tok bussen hjemmefra inn til Oslo. Når jeg tar buss, så sover jeg (heldigvis) utrolig godt, så jeg sov nesten hele den fire timers turen. Godt, så da ble turen veldig mye kortere. Da jeg kom frem til Oslo, dro jeg rett til studio, og startet å ta bilder. Etter jeg var ferdig med å ta bilder, dro jeg å kikket i et par butikker, før jeg tok toget til bestemor, oog her er jeg nå også. Håper dere liker videobloggen!

- Åshild


POSTET / 23.11.2013
Antrekk: vinterSkjerf: Cubus Sko: Trend Sko Cardigan: Vero Moda Jakke: Zavannah

Hva synes du?

- Åshild


POSTET / 22.11.2013
Move from home

Heihei!

Som jeg skrev for litt siden, drev jeg å byttet rom. Men siden det nye rommet var så utrolig kaldt, valgte jeg å bytte tilbake til det gamle rommet mitt. Det skal jeg gjøre i dag, men jeg vil ha endel endringer, såå da har jeg sett mye rundt på nettet, spesielt på weheartit og tumblr, for å finne interiør inspirasjon. Jeg har lest om denne tumblren på flere blogger, og jeg tenkte at jeg også skulle anbefale den. Den heter Move From Home, og inneholder ulike interiør bilder. Bildene er helt fantastiske, og mesteparten er akkurat i den stilen jeg liker det. Du finner den HER, så viss du er ute etter inspirasjon til interiør, burde kikke der. 

- Åshild


POSTET / 20.11.2013
Dagens antrekk 20/11/13


Genser: Bikbok Bukse: HM Sko: Dr. Denim

Hva synes du? 

- Åshild


POSTET / 19.11.2013
Vinneren av vaffeljakken

Heihei! 

Da har jeg trukket vinneren av vaffeljakke-konkurransen, og vinneren ble Lise Sivertsen! Gratulerer så mye, jeg har sendt deg en epost! ♥ Og til alle dere andre, tusen takk for at dere deltok. Det kommer snart flere nye konkurranser, kanskje dere vinner da :-)

Jakken er sponset fra Sheinside, og direktelink til jakken finner dere HER.

- Åshild


POSTET / 18.11.2013
Kåpe

Hei! For litt siden fant jeg frem pappas gamle ullkåpe, og tok noen bilder med den. Denne var aalt for stor for meg, men jeg ønsker meg en lignende ullkåpe som er litt mindre. Denne høsten har jeg virkelig fått sansen for helt vanlige kåper. Kombinasjonen av en kåpe, et stort skjerf og noen kule boots, er så dødskult. Jeg skal forresten veldig snart trekke vinnerene av konkurransene jeg har hatt, så da er det bare å følge med!

Hva synes du om kåpen?

- Åshild


POSTET / 17.11.2013
Gårsdagen

Heihei!

Beklager null blogging i går, men jeg hadde det ganske travelt, så da ble det lite tid til overs. I går lagde mange av jentene fra klassen fra ungdomskolen overaskelsesbursdag for Tina. Så utpå kvelden samlet vi oss hos Trine, og spiste nachos og koste oss masse. Hadde for en gang skyld med kameraet, så jeg tok noen bilder. Det var en veldig morsom og koselig kveld, med fantstiske jenter. Loveyou, girls! ♥- Åshild


POSTET / 15.11.2013
Min hårhistorie

Hei!

Fredag, og helg. Herlig. Denne fredagen gjør jeg ikke noe som helst, så da tenkte jeg å lage et litt lengre innlegg. Jeg satt å så i gjennom gamle bilder for noen dager siden, og da fant jeg ut at jeg ville lage et innlegg om min "hårhistorie". Haha, vil bare forbrede dere på mange stygge bilder, here you go!

La os starte innlegget med et slengkyss fra hot-monobryn-girl(or boy?)97. Hahaha, det er virkelig det styggeste bilde jeg har noen gang har sett. 

Bildene dere ser over er fra 2009/2010 da jeg var 12-13 år. Her har jeg min naturlige hårfarge, og det eneste jeg har gjort med håret her er å klipt pannelugg. Første gang jeg klipte pannelugg var på badet hjemme. Jeg hadde besøk av Vilde og Mari, og vi satt på badet og sminket oss og etterpå hadde vi tidenes "speil-selfie-shoot". Plutselig fikk jeg veldig lyst på pannelugg, og da tok jeg en saksen (haha, jeg var en crazy liten kid) og klipte det. Haha, skjønner ikke at jeg turte, og resultatet ble ikke akkurat så veldig bra; superhakkete og hundrevis av ulike lengder. Haha, den gang var jeg skikkelig fornøyd, men mamma sa at jeg burde til frisøren og rette det opp - og heldigvis gjorde jeg som hun sa. 

Dette bildet er fra 2011, et par måneder etter første gangen jeg hadde farget håret. På bildet er det enda lysere enn det det var med en gang. Det vil si at jeg så og si hadde helt svart hår i starten. Haha, når jeg ser på bilder av det senere, skjønner jeg ikke hvorfor jeg gjorde det. For jeg hadde helt svart hår, var likblek og så så man ikke brynene mine, så jeg hadde ingen bryn. Fiiint

Etter noen måneder med svart hår (etterhvert grått hår), bestemte jeg meg for å bli helt blond igjen. Såå da overtalte jeg mamma til å helbleke håret mitt. Haha, kanskje verdens verste ide: mamma som aldri hadde farget noen sitt hår før, skulle helbleke mitt, nesten svarte hår, med kun en pakke hårbleking. Som dere ser på bildet over, var ikke det så veldig vellykket. Så samme dag bestilte jeg frisørtime for å fikse det igjen.

Her ser dere resultatet etter jeg hadde vært hos frisøren og fikset opp i mamma sine frisørferdigheter, haha. 

Om høsten 2011, ville jeg farge håret mitt tilbake igjen til brunt, bare denne gangen en litt "brunere" farge, og ikke like svart. Husker jeg var veldig fornøyd, og viss jeg noen gang skal gå tilbake til å være brunette igjen, ville jeg nok gått for en lignende farge som denne. 

Her hadde jeg bestemt meg for å bli blond igjen, og hadde stripet håret mitt lysere et par ganger. Husker at jeg tok disse bildene som om det var i går, jeg var såå fornøyd og brukte det som profilbilde på facebook med en gang, haha.

Litt før juleballet i 2011 dro jeg til frisøren for å bli helt blond igjen, og det ble jeg. Herre, når jeg ser tilbake, skjønner jeg at året 2011, var et forferdelig hardt år for håret mitt. Haha, jeg tror jeg var like mange ganger til frisøren det året, som jeg har vært til sammen alle andre år. 

De siste to årene har jeg alltid vært blond, noe jeg tror jeg kommer til å forbli en god stund fremover også. Har egentlig veldig lyst å bli brunette igjen, men det tørr jeg ikke, hvertfall ikke med det først. Håret mitt er også veldig slitt etter jeg gjorde så mange forandringer på så kort tid, så det har nok vært veldig sunt å tatt en lang pause fra hårfarging/bleking nå. Sist gang jeg gjorde noe med det, var sommeren 2012, da farget jeg kun etterveksten. Etter det har jeg bare latt det gro, og planen nå er å få en naturlig ombre. Som dere ser har jeg ettervekst som nesten går ned til halsen, men nå skal jeg bare la det gro ut. 

Hvilken hårfarge synes du jeg kledde best?

- Åshild


POSTET / 13.11.2013
Antrekk: bandana og cardigan


Cardigan: Vero Moda Sko: Jeffrey Campbell Skjerf: Acne Bandana: Carlings

Heihei! Tusen takk for all positiv respons på sist innlegg, så hyggelig. Jeg er veldig glad for at jeg kan bruke bloggen min til å hjelpe et godt formål, så enda en gang: send "HJELP" til 2272! ♥ Nå har jeg akkurat spist middag, og skal sette meg ned med mattebøkene. Har matteprøve i morgen, så da er det bare å sette i gang. Vi bloggest!

Hva gjør du i dag? 

- Åshild


POSTET / 12.11.2013
Vi kan hjelpe!

Hei!

På fredag rammet historiens sterkeste tyfon Fillipinene. Denne tyfonen medbrakte forferdelige konsekvenser, over ti tusen mennesker er omkomne, millioner av mennesker har mistet hjemmet sitt og det er stor mangel på mat og drikke og andre ressurser. Det er helt forferdelig å tenke på hvor mange som har det vont nå. De bærer på en enorm sorg over alt og alle de har mistet, og i tillegg kjemper de for å overleve selv. Verden er så urettferdig!

Jeg vil hjelpe så mye jeg kan, så derfor vil jeg oppfordre alle leserene mine til å sende en sms med "HJELP" til 2272, da gir man 200 kr til hjelpearbeid på Fillipinene. Jeg har gjort det, og jeg håper alle dere andre også vil gjøre det. 200 kr for oss er ikke mye, men det hjelper så utrolig mye! Som en liten belønning til dere som gjør det, har jeg bestilt en grå Carhartt lue som jeg skal dele ut til en av dere som har sendt "HJELP" til 2272. Når du har gjort det, skriv "gjort" i kommentarfeltet, og da er du med i trekningen om luen. 

Sender alle mine varme tanker til alle som er berørt - en stor klem til dere alle! ♥

- Åshild


POSTET / 10.11.2013
Antrekk: denim og støvler


Jakke: HER  Sko: Hunter Bukse: Dr. Denim Topp: Gina Tricot Skjerf: Acne

Heihei! I dag er det søndag, den dagen i uken jeg har best tid til å gjøre ting jeg ikke rekker i ukedagene. Denne søndagen skal jeg bruke til å lage mye klart til bloggen. Siden det blir så fort mørkt om dagene for tiden, må jeg utnytte dagen når det enda er lyst til å ta bilder. Ha en fin dag! 

- Åshild