hits


POSTET / 30.11.2014
SØNDAGSTIPS: SELVBRUNING

// Innlegg i samarbeid med Coverbrands

Spørsmålet "bruker du selvbruning?" har ofte dukket opp i kommentarfeltet. Svaret på dette er altså "ja, det gjør jeg". Jeg er av de som er født med elendige pigmenter og blir desverre rød i stedet for brun de første ukene om sommeren. Når jeg endelig har blitt litt brun, er sommeren over, og det er på tide og ta på seg vinterjakken igjen. Dermed er jeg svært takknemlig for at det finnes selvbruning. Selv har jeg testet utrolig mange selvbruninger, og jeg har fått resultat som er alt fra skjoldete og gult til lilla. No good:( Derfor er det til min store glede at jeg endelig har funnet et merke som gir et såå fint resultat, ved hver eneste påføring - nemlig Sunspa. Selv om produktene under er sponset, er dette produkter jeg har brukt og vært utrolig fornøyd med i over et år. Såå vet dere det.

Sunspa Tan-In-A-Can Chocolate, HER: Denne sprayen gir et gjevnt og naturlig resultat. Det er denne jeg bruker til selvbruning i ansiktet. Da dekker jeg til håret med et håndkle, lukker øynene og så tar et lag med sprayen over hele ansiktet og halsen. Man behøver ikke fordele den utover ansiktet med hendene, men bare lar den tørke inn. Dersom man vil få en ekstra dyp brunfarge, kan man spraye enda et lag etter man har latt det første tørke. 

Sunspa Silky Mousse, HER: Denne moussen bruker jeg til armer, ben og rygg. Det beste med denne, er at den inneholder både Aloe Vera og e-vitamin, noe som gir fuktighet og dermed en enda mer langvarig farge.

Sunspa Tanning Hanske, HER: Denne hansken bruker jeg til å påføre moussen over. Jeg tar litt selvbruning på hansken, for så å masere den inn i huden med sirkelbevegelser. Hansken gjør resultatet mye gjevnere, unngår skjolder og i tillegg slipper man selvbruningsrester i håndflatene.

Nå kjører Coverbrands en kampanje med 20% avslag på alle produktene til Sunspa. Gå direkte til kampanjen HER 

- Åshild


POSTET / 28.11.2014
KONKURRANSE: VINN JULEGAVER

//Innlegg i samarbeid med Boozt.com og Yves Rocher

Hei! 

Nå har Boozt satt i gang en konkurranse i samarbeid med Yves Rocher, der du kan vinne klær og skjønnhetsprodukter til en verdi av hele 10.000 kr. Det eneste du behøver og gjøre er å svare på hva den aller fineste julegaven du har fått er. Dere finner konkurransen HER, og den varer frem til 18. desember ♥ Lykke til!

Under ser dere noen av mine favoritter fra Boozt for øyeblikket. Selv hadde jeg ikke sagt nei takk til at det var noen av disse plaggene som lå under mitt juletre denne julen (adlinks).

 

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER

5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER

- Åshild


POSTET / 26.11.2014
INNKJØP

Heihei! I dag skulle jeg egentlig legge ut en videoblogg fra da jeg var i Berlin på klassetur. Men siden bygdas wifi dekning ikke alltid strekker til, ble youtube opplastningen avbrutt enda en gang. Jeg skal prøve å få lastet den opp slik at den er ute i løpet av de nærmeste dagene, såå den kommer snart. Derfor ble altså dagens innlegg heller et innkjøpsinnlegg. Blusen har jeg jo rukket å vist dere flere ganger allerede, men her kommer den altså en gang til, hehe. Bluse fra River Island HER (adlink)Blazer fra Zara Skjerf fra CubusGenser fra Bikbok

Kåpe fra Bikbok

Hva synes du om innkjøpene?

- Åshild


POSTET / 25.11.2014
UKENS SPØRSMÅL #2

Jeg må bare beklage for hvor latterlig treig jeg har vært til å svare på spørsmålene og kommentarene deres, men nå har jeg virkelig bestemt meg for å bli flinkere. Men til tross for dårlig svar fra denne kanten, så legger dere igjen så utrolig hyggelige kommentarer. Dere må vite at jeg blir så utrolig glad for hver og én av de, tusen tusen takk ♥

Jeg har nylig kjøpt smilelab-strips, og da jeg prøve dem første gangen så jeg at tennene ble litt skjoldete. På noen av de fremste tennene ble jeg hvitere helt ytterst på tennene. Det så ikke bra ut, så jeg skyllet og pusset og skyllet og pusset, og etter en liten stund så det bedre ut. Har du erfaring med det samme? Selv opplevde jeg også dette første gangen jeg brukte det, og det vet jeg er ganske normalt for flere første gangen. Men da jeg brukte de flere ganger, ble fargen mye gjevnere og skjoldene forsvant :-)

Hvilke hudprodukter bruker du for å ha så ren hud? For øyeblikket har jeg vert inne i en svært dårlig periode når det gjelder huden min. Urenheter og tørr hud har det ikke vært mangel på, og når en urenhet forsvinner, dukker en annen opp. Når det gjelder produkter bruker jeg for øyeblikket en rens Vichy som jeg er veldig fornøyd med.

Hvor lager du kollasjene dine? Jeg bruker Photoscape og Picmonkey.com når jeg skal lage kollasjer. 

Har du din naturlige hårfarge eller farger du det? Haha, håret mitt dere. Håret mitt er rett og slett blitt et resultat av en hårkrise. Jeg har skrevet litt om min hårhistorie tidligere på bloggen, men for å gjøre en lang historie kort så var 2011 året Åshild oppdaget hvor gøy det var å eksprimentere med hårfarge. Dette medførte at jeg farget det frem og tilbake mellom blondt og mørkt nærmere ti ganger i løpet av et år. Dette ble altfor mye belastning for mitt upleide fjortishår, og siste gangen jeg satt i frisørstolen startet store deler av håret å knekke av seg selv. Da ble det stopp på all bleking og farging, og derfor er den øverste halvparten av håret naturlig, og den nederste halvparten rester av bleket hår.

Når kommer skoleinnlegget? Jeg har egentlig skrive mesteparten av det, meen jeg synes det behøver noen endringer før jeg publiserer det. Hehe, jeg har vært helt latterlig treig når det gjelder dette også, men det kommer snaart altså :-)

Hvor redigerer du bildene dine? Jeg bruker for det meste Photoshop.

Hvordan holder du deg brun på vinteren? Bruker du selvvbruning? Det stemmer, jeg bruker selvbruning. På søndag kommer det forresten et eget innlegg om selvbruning, så da er det bare å følge med :-)

Hvor er den hvite blusen din fra? Den er fra River Island, og du kan få tak i den HER. 

Hvor lang tid tok det før du fikk Daniel Wellington klokken din i posten? Det tok ca. 3-5 dager. Dersom du ikke har fått den innen dette tidsrommet, bør du kontakte kundeservice, så hjelper de deg ♥

Hvilken pc og mobil har du? Jeg har macbook pro og iphone 6. 

Hva ønsker du deg til jul? Øverst på ønskelisten min i år befinner det seg et par Primeboots. I mine øyne er dette ren perfeksjon når det gjelder sko. 

Du har fått tykkere og mer naturlig brun, har du gjort noe med de? Hva bruker du for å forme de? Kunne du lagd et innlegg om hvordan du ordner brynene dine? Å, tusen takk! Det stemmer at jeg har gjort et par endringer når det gjelder bryn i det siste. Jeg har først og fremst "spart" endel brynshår, og kun nappet de hårene som var helt på jordet (som vi sier her på bygda, he he ;);)). I tillegg har jeg startet å fylle inn brynene mine med brynspudder i stedet for brynspenn. Brynspennen er fortsatt med i sminkepungen, men når det kommer til mine bryn, synes jeg det er lettere å forme de med pudder. Når det gjelder brynsinnlegg, så kommer det i løpet av desember :-)

Hvordan lager du hull i buksene dine? Da tar jeg rett og slett og klipper en rett "strik" over buksekneet, for så å la de være. Etterhvert som jeg bruker buksen, blir hullet mer "slitt" og dermed blir det mer naturlig enn å klippe et rundt, stort hull.

Hvilken størrelse har du i adidas t-skjortene dine? Er det dame eller herremodell? Begge t-skjortene er herremodell, og jeg har L i den hvite og M i den sorte.

Hvilket kamera bruker du? Jeg bruker Canon 5d mark ii, og det er jeg utrolig fornøyd med.

Hvor høy er du? Oi, det er det lenge siden jeg har sjekket, men jeg trooor jeg har nådd 176 cm nå. 

Går du på studiespesialiserende? Ja, jeg går i andre klasse realfag på studiespesialiserende.

Når startet du å blogge for Det Nye? Om du har begynt, kan du linke til bloggen? Dette er det mange som har lurt på, og det skjønner jeg. Når jeg vant "Det Nye-jenta", var endel av premien å blogge for Det Nye. Bloggen min forblir den samme, men det som er nå, er at du kan finne link til den på hjemmesidene til Det Nye i tillegg ♥

Hvor gammel var du da du begynte å blogge, og hva handlet ditt første blogginnlegg om? Da jeg trykket på "lag blogg"-knappen for første gang på blogg.no, var jeg 12-13 år. Da opprettet jeg en blogg hvor jeg blogget på nynorsk om alt fra mote til potteplanter (wat?) til gullfisken min. Heldigvis eksisterer ikke denne bloggen lenger, noe jeg tror er best for alle parter, hehe. 

Hvilket årskull er du? 1997 var året jeg ble født.

Hva lurer du på til neste gang?

- Åshild


POSTET / 24.11.2014
ANTREKK: NUDE, WHITE AND GREY
Bluse River Island HER // Jakke Glamorous // Skjerf Zara // Bukse Dr. Denim HER // Klokke Michael Kors (adlinks)

Her ser dere et av mine siste innkjøp. Denne fine blusen dumpet ned i postkassen min for noen dager siden, og har deretter vært flittig i bruk. Desverre er den litt i kaldeste laget nå som gradestokken har gått på minussiden, men da gjør en varm kåpe susen.

Hva synes du om antrekket?

- Åshild


POSTET / 23.11.2014
SØNDAGSTIPS: SMOKEY EYES

//Innlegg i samarbeid med Coverbrands

Heihei! I dag tenkte jeg å vise dere hvordan jeg lager smokey eyes. Selv er jeg ingen sminkeekspert, så det er til min store lettelse at det trenger man heller ikke være for å få et smashing resultat. Alle produktene jeg bruker er fra Coverbrands, og i dag setter de en gang en kampanje hvor det er 20 % på all sminke (!!). Du finner kampanjen HER Paul&Joe Eye Colour primer: Det første jeg starter med er å ta denne hudfargede primeren på øyelokkene. Jeg påfører den etter foundation og denne vil hjelpe slik at øyeskyggen sitter lengre. Kjøp den HER.Too Faced Budoir Eyes: Denne øyeskyggepaletten er helt amazing. Det beste med denne, er at man kan kombinere tre ulike "fargesett", noe som gjør at man har utrolig mange ulike muligheter når det kommer til valget av look. Denne gangen valgte jeg å gå for en "bronze"-look ved å velge fargene som er vist på bildet over. Kjøp paletten HER.

Studiomakeup Eye Brightening Illuminator: Denne saken her er en reddende engel på de dagene man ser ekstra trøtt og sliten ut, ved å gi et løft til områdene under øynene. Jeg påfører denne etter jeg har tatt på øyeskygge oppå øyelokket, siden den hjelper med å fjerne eventuelle øyeskyggetabber (hehe). Du finner den HER (jeg har den i fargen "glow"). 

Deretter tar jeg og påfører litt øyeskygge under øynene for å få ordentlige smokey eyes. Her er det veldig viktig å være forsiktig med børstene for å unngå øyeskyggegris. 

Paul & Joe Liquid Liner: Når jeg er ferdig med øyeskyggen, påfører jeg litt av denne liquid eye lineren fra Paul & Joe som en siste finish på topplokket. Jeg ble overrasket over hvor enkelt den var å påføre, så denne anbefalest virkelig. Kjøp den HER

Glo Minerals Precsion Eye Pencil i fargen Peach: For å få et ekstra "åpent" blikk påfører jeg litt av denne eyelineren på våtkanten under øyet, HER // The Balm Mary-Lou Manizer AKA "The Luminizer": Denne har jeg skrevet om flere ganger før, og det er av god grunn. Det er definitivt den beste highlighteren jeg noen gang har prøvd. For å framheve, påfører jeg litt av denne på øyenbrynsbenene og kinnbenene. Kjøp den HER // The Balm Whats Your Type Mascara - Tall, Dark and Handsome Tilslutt påfører jeg litt av denne antiklumpe mascaraen. Siden jeg har vippe extensions for øyeblikket, bruker jeg den kun på de nedre vippene. Resultatet man får er en fantastisk vippelengde, men også volum og naturlig bøy på vippene. Du finner den HER ♥

- Åshild


POSTET / 22.11.2014
VIPPEFIN

//sponset behandlingFor litt siden var jeg og fylte på vippene mine hos flinkeste Lashes by Kasja, og enda en gang ble jeg så utrolig fornøyd! Jentene som jobber der er så utrolig søte og flinke, og jeg gleder meg allerede til neste gang jeg skal dit. Det var litt over en måned siden sist jeg hadde fylt på nå, men likevel holdt vippene seg utrolig fine. Det som er viktig når man har vippeextensions, er at man pleier de riktig. Med "pleie" mener jeg at de har minst mulig kontakt med vann og unngår øyensminke som inneholder olje. Bli vippefin du også ved å bestille time hos Lashes by Kasja HER ♥ 

- Åshild


POSTET / 20.11.2014
DANIEL WELLINGTON
Klokke Daniel Wellington HER (sponset)

Jeg var så heldig å få motta denne fine klokken for et par dager siden. Den er så enkel og stilren, samtidig som den kan sprite opp et helt antrekk. Selv har jeg modellen "Classic Sheffield Lady" i fargen "rosé gull". Dersom du bruker rabattkoden "Åshild", får du 15% avslag på alle varene hos Daniel Wellington. Løp og kjøp, koden er gyldig til og med 30 november ♥

- Åshild


POSTET / 18.11.2014
NLY ICONS X LILY ALDRIGDE

//annonse

Nå har Nelly sluppet en kolleksjon i samarbeid med den vakre Victoria's Secret modellen, selveste Lily Aldrigde. Den nye NLY icons kolleksjonen ble sluppet i går, og er proppfull med perfekte partyplagg med tanke på den kommende festsesongen. Selv har jeg funnet mye jeg gjerne skulle hatt i garderoben min, spesielt dette sorte settet HER. Resten av kolleksjonen finner dere HER ♥

- Åshild


POSTET / 18.11.2014
DETAILS: WHITE & BEIGE


Kåpe BASH (LaRedoute HER) (sponset) // Skjerf Gina Tricot // Briller Celine 

Nå har jeg satt meg ned foran tven, og har inntatt min faste powernap posisjon. Nå på høsten har jeg fått en fryktelig uvane med å sovne en liten stund etter jeg kommer hjem fra skolen, for så å nettshoppe med en gang jeg våkner (??). Hver gang jeg våkner fra en powernap, craver jeg alltid på noe, før så var det mat, meen nå har jeg altså startet å crave på klær så fort jeg våkner. Haha, teit. Kjipt for lommeboka, men greit for klesskapet da, hehe. 

Hva synes du om antrekket?

- Åshild


POSTET / 16.11.2014
JULEGAVETIPS

// Innlegg i samarbeid med Coverbrand

Hei! Nå nærmer julen seg med stormskritt, noe som også vil si at man må sette igang med julegaveshoppingen. Selv er jeg aalltid treig når det gjelder julegaver, og den siste gaven er som oftest ikke i boks før lillejulaften. For å gjøre årets julegaveshopping litt enklere for dere, tenkte jeg å dele mine julegavetips i fra bestselgerkampanjen på Coverbrands. 1. Jorgobé - The Original Black Peel Off Mask HER // 2. Billion Dollar Brows - Universal Brow Pencil HER // 3. The Balm - "Nude Tude" øyeskyggepalett HER // 4. Smile Lab - Advanced Teeth Whitening Strips HER // 5. Too Faced - Chocolate Soleil Matte Bronzing Powder HER // 6. Sunspa - Tan-In-A-Can Chocolate HER // 7. The Balm - Mary-Lou Manizer AKA "The Luminizer" HER // 8. Lulu's - Cosmetics Bag HER // 9. Real Techniques - Core Collection, Your Base HER

Dersom dere bruker rabattkoden "WOSSAJUL" får dere 15% avslag på alle produktene over, i tillegg til resten av produktene på bestselgerkampanjen HER ♥

Når jeg først er inne på temaet jul, er jeg nødt til å vise dere den fantastiske julekalenderen jeg fikk tilsendt av Coverbrands. Denne julekalenderen er ideell for neglelakkglade jenter. Her får man én ny Ciaté neglelakk hver dag i 24 dager, noe som gjør nedtellingen til jul mye bedre. Selv gleder jeg meg veldig til å få en ny fin neglelakk hver dag i desember. Kjøp den HER. Gleder du deg til jul?

- Åshild


POSTET / 14.11.2014
ANTREKK: BLACK & WHITE


Sko Nike // Bukse Bikbok // Genser Vet ikke // Klokke Michael Kors // Veske Gina Tricot

Sminken er tatt av, trang jeans er byttet med kose klær og tacoen er spist - finally fredag. Som dere ser, er dette antrekket veldig likt det jeg postet for noen dager siden. Grunnen til det er rett og slett at bildene ble tatt med kun noen minutters mellomrom, bare med ulik overdel. Og, som flere av dere allerede har lagt merke til, hehe, så var det en dårlig sminkedag den dagen, noe som resulterte i en panne som viste seg å være hundre ganger brunere enn resten av ansiktet, upsi :):):) Jeg skal få tatt flere antrekksbilder til dere i morgen, denne gangen med litt mer variasjon i klærne. Det å være blogger når det blir så tidlig mørkt ute, er ikke en god kombinasjon - dagslyset er din beste venn, og man blir nesten litt hjelpesløs uten det, derfor er det veldig greit å utnytte det de dagene man ikke er på skolen. Ha en god helg!

Hva gjør du i kveld? 

- Åshild


POSTET / 13.11.2014
SVEA SERENA JAKKE


Jakke Junkyard HER (sponset)

Var så heldig å få motta denne Svea jakken fra Junkyard for noen dager siden. Jeg har lagt min elsk på lette dunjakker og Svea jakker, så en kombinasjon av de to er jo helt topp.

Hva synes du om jakken?

- Åshild


POSTET / 11.11.2014
ANTREKK: COAT AND BEIGEKåpe Mango // Skjerf Gina Tricot // Bukse Nelly // Sko Nelly

Forrige gang jeg kombinerte disse skoene med snø, fant jeg fort ut at dette ble altfor kaldt. Såå derfor var jeg nødt til å dra på meg en nylonstrømpebukse da jeg skulle ta disse bildene. Det jeg ikke tenkte på da, er jo at disse skoene har åpen tå, så da ble nylontærne synlige gitt, hehe, men det får gå for denne gang. 

Hva synes du om antrekket?

- Åshild


POSTET / 10.11.2014
BIKBOK BY LENE ORVIK

Perfekte farger, perfekte passformer, rett og slett de perfekte plaggene - jeg snakker selvføglelig om den nye kolleksjonen vakreste Lene Orvik har designet for Bikbok. Jeg var så heldig og motta noen godbiter fra kolleksjonen for noen dager siden, og de er allerede blitt favoritter i garderoben. Kolleksjonen kommer ut i butikk 14 november, så da er det bare å løpe å kjøpe. Tusen takk for fantastiske plagg Lene, du er så flink! ♥

- Åshild