hits


POSTET / 30.11.2016
Dagen i dag

Hei! I dag er det onsdag igjen, og allerede en hel uke siden jeg var i Helsinki - dagene flyr as. Ettersom jeg ikke klarte å komme på noe annet spennende å blogge om, tenkte jeg at jeg kunne fortelle dere om dagen i dag. Dagen har forsåvidt vært veldig lik de fleste andre dagene i uken, så da får dere et lite innblikk i min hverdag haha. 

Når det gjelder morgenen min i dag, så var den veldig unormal. Gårsdagen gikk for det meste til å jobbe med skole, i tillegg til å komme ajour med søvn fra forrige uke. Dette resultert i mange powernapper gjennom hele dagen, noe som igjen resulterte i at jeg våknet helt uthvilt kl. 04.30 i dag til morgenen haha. Så da jeg ikke fikk sove igjen, bestemte jeg meg for å se på en film og drikke saft - en veldig merkelig morgenrutine. 

Etter jeg hadde sett på film og drukket saft (og selvfølgelig spist frokost osv), dro jeg på skolen. Der var jeg på forelesning, i tillegg til å skrive en fryktelig dårlig oppgave. Etterhvert sa jeg meg midlertidig (mis)fornøyd med oppgava, og bestemte meg for å gå på butikken og kjøpe antibac og studentknekkebrøda mine. 

Etter knekkebrødshoppinga, dro jeg hjem. Da dukket den daglige "hva skal jeg blogge om i dag"-tanken opp, og jeg bestemte meg for å ta noen bilder. Bildene ble kjedelige, men jeg tenkte at kjedelige bilder er bedre enn ingen bilder. Underveis i redigeringen ble jeg fryktelig trøtt, og etter noen kjappe vurderinger, konkluderte jeg med at det kunne vært lurt med en liten blund. Blund ble det, og som vanlig ble den litt lengre enn de planlagte ti minuttene. Planen for resten kvelden er seff å se på Farmen, men først og fremst må jeg gjøre krise-oppgava mi litt mindre krisete. Vi snakkes!


POSTET / 29.11.2016
TB november: 2015 2014 2013

For litt siden publiserte Sophie Elise lignende innlegg. Dette synes jeg var en god idé, så da tenkte jeg at jeg kunne prøve meg på det samme.  

2 0 1 5

Det var på denne tiden i fjor jeg skrev det siste innlegget mitt før bloggpausa jeg hadde frem til sommeren. Jeg husker jeg hadde sånn ca. funnet ut hva jeg ville søke av videre studier, og at jeg av den grunn begynte å stresse veldig med at det kun var noen måneder til eksamen. Det var nok mest oppi hodet mitt jeg stressa, for det endte med skippertak rett før eksamen vel og merke - men den usikkerheten rundt hvilket fag man kommer opp til til vg3-eksamen tok på as haha.

2 0 1 4 

På denne tiden i 2014 reklamerte jeg for selvbruning ja haha. Ellers husker jeg at jeg brukte veldig mye sminke, og hadde hang-up på coole hettegensere og lange kåper. Høsten 2014 var nok min mest bloggete-periode, for jeg husker egentlig ikke så mye annet fra denne tiden enn at jeg blogget haha. 

2 0 1 3 

Ooo i 2013 pynta wossa seg altså. Til og med heels på glattisen :O Min store hang up den gang var Cubus-skjerfene, og jeg brukte skjerf så og si hver dag (noe jeg forsåvidt gjør nå også når jeg tenker meg om). Den overdrevne skjerfbruken min, førte til at jeg fikk svært stiv nakke - og måtte slutte helt å gå med skjerf i en ganske lang periode. Ellers var det også på dette tidspunktet jeg prøvde meg på yoga, noe jeg blogget overraskende mye om haha. Yoga-karrieren ble vel og merke veldig kort, for denne type sport var ikke egnet for støle-meg.


POSTET / 28.11.2016
Antrekk


Jakke DESIGNER REMIX BY TONE DAMLI (lignende HER) Bukse BIKBOK (lignende HER) Sko FILIPPA K (lignende HERadlinks

Endeleg får jeg også til litt sånn tidlig-blogging, haha. Beundrer alle som klarer å være produktive tidlig på dagen, for det er jeg svært dårlig til dessverre. Prøver å ta meg sammen vel og merke, men de gamle rutinene er godt innarbeidet. Derimot klarer jeg å øke produktiviteten min utover kvelden, men det skjer liksom ikke før rundt midnatt - noe som resulterer i dårlig døgnrytme og lite søvn. Så i dag er jeg sjukt fornøyd haha, for i dag har jeg vært på skolen, blogger nå, skal lese og skal lage meg god lunsj haha woho stolt<3 snikskryt<3 stolt<3


Dette er altså mitt tredje og siste innlegg fra onsdgasturen min haha. I forrige innlegg guidet jeg dere gjennom dagen min time for time med tekst, noe jeg også skal gjøre i dagens innlegg, men denne gangen med film. Selv synes jeg det er  gøy å se på vlogs osv, så da tenkte jeg at jeg kunne prøve meg på en selv. Glemte vel og merke å filme etter klokka 16.21, men ellers er dagen dokumentert. Filmen er filmet med mobilen på snapchat med litt coole sticker her og der osv, så kvaliteten er altså ikke optimal. Må nok innrømme at det ikke er en veldig spennende vlog, men håper dere liker den likevel haha :-)


POSTET / 27.11.2016
Innkjøp

Lite variasjon i overskriftene mine om dagen. Men til tross for at jeg har brukt denne flere ganger på kort tid, fant jeg ut at jeg måtte bruke den enda en gang, siden jeg ikke kom på noen bedre. I dette innlegget skal jeg vise dere to nye plagg. Begge plaggene har én ting til felles, og det er nemlig at de har fargen svart (??, stiller et par spørsmålstegn bak om svart er en farge, da jeg vet dette er et kjært diskusjonstema for mange hehe). Haha ja det var altså dagens innlegg, spennende som alltid.

Tan på hendene<33 Skjorte HM

Genser BIKBOK


Som jeg skrev i forrige innlegg, dro jeg til Finland på onsdag. Selv liker jeg veldig godt å lese reise-blogging - så derfor tenkte jeg og fortelle dere om min onsdag i Helsinki, time for time. 

O N S D A G 2 3 / 1 1

02.00: Ferdig med skoleoppgave, legger meg for å sove - men siden det kun er en time til jeg skal dra til flyplassen, dropper jeg søvnen og bestemmer meg for å koke egg til forkost/kveldsmat. Prioriteringer.

03.00: Spiser brødskiva mi med smør, kokt egg og salt.

03.45: Drar til Flesland. 

04.05: Fremme på Flesland. Flyet gikk ikke før om to timer, og taxfree hadde ikke åpnet - så jeg hadde god tid til å sjekke alt på mobilen min hundre ganger HE HE.

05.00: Taxfree åpner, og jeg lukter på gode parfymer. Planen var i utgangspunktet å kjøpe meg en sånn pakke med 30 tyggiser, men det glemte jeg, så det er noe jeg depper over enda:( Teite luksusproblem<333

05.45: Jeg og alle Bergens businessmenn boarder på flyet til København.

06.00: Flyet letter.

06.10: Wossa sovner.

07.20: Mellomlander i København, avskjed med businessmennene. 

07.30: Går amok på en dansk kiosk HEHE. Jeg tror jeg aldri har vært så sulten (som jeg alltid tror når jeg er sulten), men den danske kiosken redda meg<333

07.40: Boarding.

07.50: Sovner.

08.10: Flyet letter.

10.45: Våkner i det jeg ankommer Finland. Har også kommet inn i en ny tidssone, noe jeg bruker minst 20 min på å finne ut av.

11.00: Ble hentet av egen sjåfør med sånn navnskilt HEHE det synes jeg var skikkelig stas, så da måtte det seff komme på bloggen HEHE.

12.00-17.30: Filming og fotografering. Grunnen til at jeg var i Finland, var at jeg var så heldig å få være med Maybelline på noe greier i forbindelse med et nytt produkt som lanseres om ikke lenge. Så dette var noen morsomme og spennende timer :-)

18.00: Tilbake på flyplassen. 

19.00: Holder på å miste flyet, pga. at jeg styret med noe unødvendig på mobilen. DA blir jeg oppgitt over meg selv. 

19.01: Kjapper meg for å rekke boardingen.

19.01: Rekker boardingen<3

19.05: Setter ny pers i å sovne fort. 

19.15: Flyet drar fra Helsinki.

19.45: Mellomlander i Oslo. Ny tidssone igjen, bruker atter en gang ganske lang tid på å finne ut at jeg har flydd lengre enn 30 min. 

22.00: Går på flyet til Bergen.

22.03: Sovner selvfølgelig. 

23.00: Lander i Bergen.

23.30: Tilbake i criben hos Mari-roomie<3

00.15: Begynner på noe skole-greier.

02.00: Ferdig med disse skole-greiene.

02.30: Sovner... og sover til neste dag kl 15. DET er ny pers. 


POSTET / 23.11.2016
Flesland 05.43
Hei! Nå er det noen dager siden sist. For øyeblikket sitter jeg på Flesland og venter på flyet mitt. Jeg skal en tur til Finland med Maybelline, det blir gøy! :-) Kameraet er med, så da kommer det nok noen bilder etter hvert også.

Ellers har jeg ikke så veldig mye å fortelle (som vanlig haha), annet enn at jeg mista jeg mobilen ut av bussen i går. Ikke overraskende, knuste den:( Det var selvfølgelig svært kjipt, men man må tenke positivt, så det var jo flaks at det var mobilen som falt ut av bussen, og ikke jeg. HE HE morsom. Nå boarder flyet mitt, så jeg og nakkeputa mi må gå! Vi snakkes. Håper dere får en cool onsdag.


POSTET / 20.11.2016
Interiør og sånt


HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER

En av mine favorittaktiviteter, når jeg ikke har noe annet å gjøre hehe, er å se på interiør og sånt. Det er jo så mange bilder av fine hjem på nettet, så da lagrer jeg alt jeg liker i en egen mappe på Pinterest - og gleder meg til den dagen jeg skal innrede mitt eget hjem, det blir gøy. 


POSTET / 20.11.2016
InnkjøpJakke DESIGNER REMIX (TONE DAMLI)

Siden jeg var inne på vintage-praten i forrige innlegg, tenkte jeg at jeg kunne vise dere mitt seneste brukt-kupp. Helt siden Designer Remix-kolleksjonen til Tone Damli kom ut i 2012 (tror jeg??) har jeg cravet på denne army jakka dere ser over (ikke at dere ser så mye av den på bildene hehe, men bedre bilder kommer nok senere en gang). Ettersom den var utsolgt overalt da jeg begynte letingen, var gleden stor da jeg endelig fant den på finn 4 år senere woho. 
Hei! Da jeg las gjennom de to siste innleggene mine, ble jeg flau over wossa as. I det første innlegget var jeg jo veldig klar på hvor viktig det er å ta vare på miljøet. Men i innlegget jeg publiserte svært kort tid etterpå, oppfordret hykler-meg til et økt forbruk ved å lage en kollasj med fine "basics" - det var en dårlig oppfølger til innlegg nr. 1 altså. Mennår det er sagt, så kommer det nok flere "dette-var-fint"-kollasjer av og til, men jeg ønsker ikke at bloggen min kun skal formidle "dette-var-fint", men også andre tema som betyr mer - som for eksempel miljøet. Så i dette innlegget vil jeg anbefale dere å ta i bruk "Tise" (dette er ikke reklame forresten), dersom du ikke allerede har gjort det :-) Tise er en gjenbruksapp, der man kan selge ting man ikke har har bruk for lengre eller kjøpe ting man har bruk for (eller har sjukt lyst på hehe) - i tillegg er jo dette shopping som er bra for miljøet woho, så det er selvfølgelig et stort pluss!

LagreLagreLagreLagreLagreLagre

LagreLagre


POSTET / 16.11.2016
Basics fra NLY trend


HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER

Jeg tenkte bare å vise dere noen basics fra NLY trend. Synes Nelly sine egne merker har så mange fine, relativt billige, enkle plagg. Det nærmer seg jo jul - så her finner dere kanskje noen julegavetips også :-)


POSTET / 16.11.2016
"Pine Falken"

// Produktene er sponset

"Pine Falken" Klokke TRIWA HER Armbånd TRIWA HER 

Klokker er nok min eldste obsession her i livet. Da jeg var liten og besøkte bestemor og bestefar, var en av mine favorittaktiviteter å dra ned til urmakeren i Drangedal sentrum hehe. Obsessionen har fulgt meg videre i livet, så gleden var stor da Triwa sendte meg en superfin klokke og et matchende armbånd woho. Det som er ekstra kult med Triwa, er at det er et miljøvennlig merke! Jeg har nok til tider vært et miljøsvin (hatt stort bratz-forbruk, kastet bananskall i plastsøpla osv) i mine tidligere år, men det hetes jo at man blir gammel og klok - så nå har jeg også endelig forstått hvor viktig det er å ta vare på miljøet. Og det finnes jo så mange måter å være miljøvennlig på, deriblant å kjøpe miljøvennlige produkter - så tommel opp for Triwa for å være miljøbevisste! :-)


POSTET / 15.11.2016
Tirsdag

Hei! Planen i dag var egentlig å knipse et par bloggbilder, men det rakk jeg ikke, ettersom det tar to sek før det blir mørkt for tiden. I tillegg til null nye bilder og poste, har jeg (som vanlig hehe) ikke så mye spennende å skrive heller. Jeg fant til slutt ut at en dårlig oppdatering, er bedre enn ingen oppdatering (forhåpentligvis). Kvantitet før kvalitet ja:/:/

Men jeg kan jo blogge litt om dagen min, det er jo kanskje til og med hakket mer spennende en min vanlige "her-er-jeg-med-jakka-mi"-blogging he he?? Jeg har jo lovet dere mer hverdagsblogging, så det passer på sånne dager som i dag.

Jeg trodde dagen min startet med at jeg forsov meg, men det viste seg at klokka bare var 00.52 og at jeg kun hadde sovet en halvtime. Dette gjentok seg vel og merke flere ganger gjennom hele natten, men det endte godt og jeg forsov meg altså ikke på ordentlig woho. Etter jeg ikke hadde forsovet meg, dro jeg på skolen. Deretter dro jeg hjem, sov inn igjen den tapte søvnen jeg hadde stressa vekk natten før og var flaut uproduktiv. Ellers har jeg vært en tur på Coop. Og så har jeg vært med venner ♥ Planen for kvelden er å ta igjen alt det jeg ikke har gjort tidligere i dag. Snakkes.


POSTET / 13.11.2016
"Erica" beanie


Lue fra HOLZWEILER HER (sponset)

Over ser dere min favoritt-lue atm. Nå har det seg sånn at jeg har svært sensitive ører lolz. Med sensitive ører, mener jeg at det skal ingenting til før jeg får øreverk haha. Får øreverk av å føne håret liksom. Neida, så ille er det ikke HE HE. Men etter jeg fikk verdens sjukeste øreverk da jeg var 14 år (det har brent seg fast i minnet ja), er skrekken for å få det veldig sterk haha. Så poenget mitt med innlegget er altså at det er viktig å ta vare på ørene i kulda - noe man kan gjøre ved å bruke sånne fine luer som Holzweiler lager hehe:):) Snakkes.


POSTET / 12.11.2016
Innkjøp fra København


Kortholder GUCCI

Da jeg var i København, var jeg innom himmelen aka Gucci (morsom:P). Der brukte jeg tullete mye penger på en kortholder. Likevel vil jeg kategorisere kortholderen som et godt kjøp, for den har vært i bruk hver dag siden jeg kjøpte den. Drømmen er jo seff en veske med tilsvarende mønster på, men det tror jeg må vente noen år for å si det sånn he he.