hits


POSTET / 30.12.2013
Nytt smykke

Hei! Jeg kom på for litt siden at jeg har mange innkjøp liggende som jeg har tenkt til å vise dere, blant annet dette smykket. Kjøpte dette for litt siden på salg på Bikbok til bare 29 kroner, det hadde kostet hele 249 kr, så det var et ordentlig kupp ♥salg♥. Jeg rev det egentlig litt med meg i forbifarten frem til kassa, så da jeg skulle ta det på meg her hjemme, fikk jeg meg en positiv overaskelse - det var mye finere enn jeg hadde trodd. Smykket er ganske stort, men det liker jeg veldig godt og jeg gleder meg til å bruke det sammen med en sort kjole. Likte du smykket?

- Åshild


POSTET / 29.12.2013
Anbefaling av foundation

Hei!

I dag vil jeg gi dere en anbefaling av en foundation. Tidligere i år anbefalte jeg en foundation fra Clinique som jeg var veldig fornøyd med, men nå har jeg funnet en som er enda bedre. Den heter Estée Lauder Double Wear, og er virkelig det beste sminkeproduktet jeg noen gang har prøvd. Det som er det beste med den, er at den holder seg på huden absolutt hele dagen. En dag, påførte jeg den på klokken syv om morgenen, deretter hadde jeg to timer gym, en hel dag med skole og senere på kvelden var jeg på trening, likevel satt fortsatt mesteparten av foundationen på da jeg skulle rense huden i elleve tiden på kvelden.  Med andre ord, den holder seg veldig veldig bra, itillegg holder den huden matt hele dagen. Så dersom du skal ha en ny foundation, og er i tvil om hvilken du skal kjøpe, burde du kjøpe denne!Har du et sminkeprodukt du anbefaller?

- Åshild


POSTET / 28.12.2013
Antrekk fra i høst


Genser: Bikbok Sko: Jeffrey Campbell Jakke: Ebay 

Hva synes du?

- Åshild


POSTET / 27.12.2013
Ebay: klær

Hei!

Jeg har tideligere skrevet endel om at jeg har bestilt noen ting i fra Ebay. Fine Adrienne har laget mange Ebay innlegg, så derfor har jeg blitt inspirert til å gjøre det samme. Jeg har bestilt mye forskjellig i fra Ebay, blant annet flere klesplagg. Jeg har ikke bestilt så veldig mange klær, men jeg har bestilt noen plagg som jeg har lenge ønsket meg, men ikke funnet noen andre steder. Det beste med Ebay er de lave prisene, men man må være obs på at man kan få toll på det man bestiller. Det er mange av dere som har spurt om hvordan jeg, som er under 18 år, kan bestille på Ebay - Jeg bruker DnB som bank, og de har et tilbud med betalingskort som man kan handle på nettet med til ungdommer under 18 år. 

Jeg finner desverre ikke linkene til noen av plaggene, men bare søk på det du vil bstille, så kommer det helt sikkert noe opp. Man finner det meste på Ebay! 

- Åshild


POSTET / 25.12.2013
Julekjolen min

Hei! Hadde dere en fin julaften? Det hadde jeg. For å oppsumere dagen i går i stikkord, blir det; venner og familie, masse god mat og superfine gaver. Det eneste var at litt utpå kvelden gikk faktisk strømmen, men heldigvis hadde vi rukket å spist middag, så da var det ikke noe krise. Det var egentlig veldig koselig, for da tok vi og tente mange stearinlys og satt de rundt omkring i stuen. Strømmen kom (heldigvis) igjen rett før mobilen min var tom for strøm (lol, hehe). Alt i alt var det en kjempefin dag. Kan virkelig ikke beskrive hvor mye jeg elsker julen. Jeg synes det er så utrolig koselig. Noe av det beste, er alle måltidene. Haha, jeg synes det er så koselig, spesielt når det er mange samlet. Også er det jo også veeldig masse god mat, og det er jo ikke akkurat et minus. 

Første delen av gårsdagen brukte jeg en kort kjole, men utpå kvelden byttet jeg til den nye maxikjolen min. Det var veldig gøy å endelig få bruke den, siden jeg ikke har hatt en anledning jeg kan bruke den i enda. Men det som er litt kjipt med den er at det er så fryktelig langt "slør" bak, så jeg klarer ikke gå stort lengre enn ti meter før jeg snubler. Vel og merke gjør ikke 13 cm heels det lettere. Haha, hardt liv as ;););)

Meg og min kjære storebror! ♥ Jeg fikk forresten en superfin gave av han som jeg tenkte å vise dere senere, sounds good? 

Hadde dere en fin julaften?

- Åshild


POSTET / 23.12.2013
Lillejulaften

Hei! I dag er det allerede lillejulaften, herregud, så fort tiden går. Jeg synes det ikke er lenge siden det ble sommerferien startet. Da jeg var mindre synes jeg at desember gikk såå tregt, men i år synes jeg nesten ikke at det har vert noe desember før julaften. Nå har både broren min og bestemor kommet hit, så det er veldig koselig, og nå er så og si alt klart til julaften. I kveld skal vi spise boller og se på hovmesteren som vi har gjort hver lillejulaften så lenge jeg kan huske, haha, tradisjoner as. Nedenfor ser dere noen bilder fra forrige jul. Ha en fin kveld! 

Jeg synes julefrokostene er noe av det koseligste med julen. Det som er litt kjipt er at jeg alltid sover til laangt utpå dagen, så da er jeg bare med på et fåtall av de, hehe. Aslak, broren min, og meg.

- Åshild


POSTET / 22.12.2013
Juleferie

Hei! Nå er jeg tilbake igjen etter et par dager pause. Det har vært veldig godt å slippe og tenke på bloggen i noen dager, men nå blir det normal blogging fremover. Siden sist har det jo blitt juleferie, noe som er veldig godt. Det er så godt å slippe og tenke på lekser, innleveringer og prøver. Har planer for mange blogginnlegg fremover, og nå som det er ferie, har jeg veldig god tid. Men nå må jeg avslutte, en av hundre julemiddager (♥♥♥♥) venter på meg, vi snakkes. Ha en fin dag!

- Åshild


POSTET / 17.12.2013
Bloggpause

Heihei! Jeg tar en bloggpause i noen dager, pågrunn av sykdom. Vi blogges snart igjen!

- Åshild


POSTET / 16.12.2013
Antrekk: armyjakke og hoodie


Genser: HER Jakke: Ebay Sko: Hunter

Hva synes du? 

- Åshild


POSTET / 15.12.2013
Min stil de siste årene

Hei!

Det virket som om dere synes det var gøy å lese om min hårhistorie, så da lagde jeg til lignende innlegg, men denne gangen om min "stilhistorie". Er så gøy å se i gjennom gamle bilder, og herre, jeg finner så mange utrolig stygge "selfies" av meg, haha. 

2008: Haha, ser dere baben med fotballsko? Det er meg. Haha, det er virkelig ikke lett å se om jeg er gutt eller jente her. Dette var på Norwaycup i 2008, da jeg var 11 år. Antrekket som dere ser, var sånn jeg nesten alltid gikk; fotballcup-tskjorte, kortbukse, lange sokker og fotballsko. HAHA, jeg gikk med fotballsko hele tiden. Jeg tror jeg til og med hadde de på meg på 17 mai et år. Haha, flaut. 

2010: Dette var det året jeg fikk min første blogg, og også det året jeg startet og interessere meg mer og mer for mote. Stilen min besto mesteparten av litt store bukser med strikk i benene, cardigans eller hoodies, mange armebånd og et stort skjef. Haha, jeg husker jeg var fornøyd med det første antrekket og trodde jeg hadde verdens kuleste stil.2011: Denne perioden besto stilen min for det meste av shorts, skjørt, skjorter, strømpebukser, gensere og ofte masse smykker. Det var da jeg startet å lese flere og flere moteblogger, og fikk mye inspirasjon til å prøve nye typer stilarter.2013: Over ser dere noen av antrekkene jeg føler beskriver best hvordan stilen min er nå og hvordan jeg liker år kle meg. Stikkord som kjennetegner min stil nå er skjerf, skjorter, svarte jeans, solbriller og jakker.

Har du forandret stil opp igjennom årene?

- Åshild


POSTET / 13.12.2013
Det siste døgnet

Hei dere!

Grunnen til at jeg ikke har blogget det siste døgnet er at det egentlig har skjedd ganske mye. Det hele startet med at jeg merket at jeg ble fryktelig svimmel i går kveld. Etter det så besvimte jeg, og husker ikke stort før jeg ble flyttet fra en vanlig ambulanse til en luftambulanse. Da jeg skulle ut av luftambulansen var det noen ambulansearbeidere i fra Ål som bar båren, så i et forvirrende sekund var jeg helt sikker på at det var Hellbilies som bar meg ut av helikopteret, haha. Deretter kom jeg til sykehuset og tok flere prøver og sånt. Som jeg har skrive før, har dette skjedd en gang før. Då ble jeg veldig bra undersøkt, men de ga meg ingen diagnose. Så jeg lurer på om noen av dere har opplevd noe lignende, og vet hva det skyldes? For øyeblikket aner jeg ikke hva det er, og mange ting er utelukket, for eksempel epilepsi, så det er det ikke. Nå er jeg kommet frem til bestemoren min, som bor mye nærmere enn sykehuset enn det jeg gjør og skal være her til i morgen. Men jeg skal tilbake til sykehuset til uken - og da håper jeg de finner ut hva det var/er, for det å gå rundt og ikke vite grunnen, er hvertfall ikke noe godt. 

Men for all del, nå er formen min veldig bra, og det var den egentlig ganske fort etter jeg kom til bevissheten igjen, heldigvis. Men det skjedde noe veldig gøy i dag også. Etter jeg kom ut i fra sykehuset i dag ettermiddag, dro jeg, mamma og pappa og kjøpte noen julegaver i på Herkules (et kjøpesenter rett ved sykehuset jeg var på). Da så jeg Fotballfrue (!!!!), herregud, jeg ble superstarstrucked!! Jeg har fulgt med på bloggen hennes såå lenge og hun er absolutt en av mine favorittbloggere, så det å få se henne var så gøy. Jeg måtte selvfølgelig benytte sjansen til å gå bort, og herregud, hun var SÅ nydelig og SÅ hyggelig. Jeg fikk også sett Nelia, ååå, hun var så skjønn  Det gjorde dagen min hundre ganger bedre, hehe! :-)

- Åshild


POSTET / 11.12.2013
Antrekk: hvit skinnjakke


Skinnjakke: Cubus Sko: Trend sko Skjerf: Acne

Hva synes du?

- Åshild


POSTET / 10.12.2013
Nytt i fra Sheinside

Heihei! (Innlegg i samarbeid med Sheinside)

Mottok en pakke i fra Sheinside i går, med så mange kule plagg oppi. Tre dødskule gensere og en veldigfin skinnjakke, haha jeg får virkelig aldri nok av skinnjakker. Skal prøve å få tatt noen bilder med klærene på, så dere får sett hvordan de ser ut på. Har forresten en konkurranse i samarbeid med Sheinside liggende, som jeg skal poste snart, så da er det bare å følge med! HERHERHERHER

Hva er din favoritt?

- Åshild


POSTET / 09.12.2013
Bilder: LA caps


Capsen kjøpte jeg for ca et år siden på Junkyard

Hei! Tenkte bare å lage et kjapt innlegg, før jeg går tilbake til mattebøkene igjen. Vi har mattetentamen på onsdag, og da er det veldig snart jul (!!).  Åå, gleder meg så masse. Over ser dere noen av bildene jeg tok med vidvinkelobjektivet mitt i går. Prøver å ta litt ulike typer bilder, for å se hva som blir best. Så derfor lurer jeg på om hva dere synes den måten disse bildene ble tatt på?

Hva synes du?

- Åshild


POSTET / 08.12.2013
Dagens antrekk 08/12/13


Jakke: Sheinside Skjerf: Bikbok Sko: Hunter Bukse: Dr. Denim

Heihei! Her ser dere dagens antrekk. Det har blitt mye antrekksblogging i det siste, men jeg skal lage flere ikke-antrekks bilder i dag, så det blir litt mere variasjon i bloggingen min fremover. Haha, pappa skulle ta antrekksbildene i dag, og som dere ser så ble de litt så som så. Meen bedre enn ingenting hvertfall (hehehe, thanks dad♥). Ha en fin søndag videre! 

Hva synes du om antrekket?

- Åshild