hits


Her om kvelden satt jeg meg ned med godteri, brus og denne månendens utgave av Det Nye. Gud, som jeg koste meg. Coveret av vakreste Angelica Blick er helt fantastisk, noe også resten av innholdet er. Man finner et amazing intervju med verdens kuleste Astrid Smeplass, Angelica Blick avslører sine skjønnhetshemmeligheter, en smashing redaksjon viser deg hvordan man er trendy på jobb, pluss mye mye mer. Jeg har også vært så heldig å få være med på en spalte som heter "Motejentenes ønskelister for 2015", hvor jeg forteller om mine must-haves i garderoben i 2015. Så viss du er keen på noe godt lesestoff i romjulen, er dette ute i alle bladhyller nå ♥Ha en fantastisk søndag! 

- Åshild


POSTET / 26.12.2014
HOW TO: HIGHLIGHT

Hei! Først og fremst vil jeg si at denne tutorialen er inspirert av vakreste Emilie Tømmerberg, en av mine favorittbloggere som jeg anbefaler alle å lese ♥ 

Selv synes jeg sminke er utrolig gøy. Men jeg kan absolutt ikke kalle meg en spesialist. Sminkekriser har jeg opplevd nok av, og resultatene mine er sjelden feilfrie. Menmen, man lærer av sine feil, er det ikke det man sier? Hehe. Jeg aner ikke hvor mange contouring tutorials jeg har sett på youtube, i håp om å få et like bra resultat som familien Kardashian. Men til tross for utallige forsøk, er likheten mellom Kim K og Åshild ikke eksistrende.

I dette innlegget tenkte jeg å vise dere hvordan jeg highlighter ansiktet. Jeg har vist det flere ganger før som en del av contouring- og hverdagssminkeinnlegg, men jeg har aldri hatt et eget innlegg om det, så det tenkte jeg å gjøre nå. Selv om to av produktene jeg bruker er sponset, er ikke dette et reklameinnlegg dersom noen lurer på det. 

Når jeg skal highlighte panne, hake og kinn påfører jeg litt lysreflekterende concealer som vist på bildene over. Deretter bruker jeg fingertuppene til å "klappe" den forsiktig utover. Highlighteren jeg bruker er "Prep + Prime Highlighter" fra MAC. For å markere kinnbenene, tar jeg litt av Mary-Lou Manizer fra The Balm (sponset) på en skrå blush kost og påfører. Det samme gjør jeg for å fremheve neseryggen.Når jeg skal highlighte brynsbenene, bruker jeg Duo Highlighter fra Billion Dollar Brows (sponset). Jeg bruker den lyseste delen av blyanten i "brynsknekken", og så bruker jeg concealeren fra "brynsknekken" og inn mot det andre brynet.

Liker dere slike innlegg?

- Åshild 


POSTET / 25.12.2014
ANTREKK OG LITT JULESNAKK

Skjorte Zara Skjerf Vet ikke Sko Cheap Monday Kåpe Junkyard HER (sponset)

Hei! Først og fremst, god jul. Har jeg, som alltid forteller dere "hvor fort tiden flyr", virkelig glemt å blogget om julen? Hmm, det tror jeg jammen jeg har glemt. Eller, jeg har vel nevnt det et par ganger, men ikke noe mer enn det. Så derfor vil jeg begynne med min basice prat om hvor rart det er at det allerede er jul og hvor fort tiden flyr.

Ellers, var det jo som sagt julaften i går. Min startet med at jeg sov over alt av obligatorisk tvtitting på julaftenmorgenen. Dette deppet jeg over i ti minutter, før jeg gikk rett fra sengen og til sminkemappa. Da jeg hadde sminket halve ansiktet mitt begynte magen min å rumle noe fryktelig og så kom jeg på at jeg hadde glemt frokosten. Dermed travet en halvsminka og pysjkledd Åshild ned for å spise en så svært spennende frokost...brødskive med leverpostei og eplejuice. I og med at dette er favorittfrokosten min, synes Åshild dette målte opp for mistet tvtitting, så det var en glad Åshild som stupte ned i sminkemappa igjen, for å sminke den andre halvparten av ansiktet. Deretter fant jeg frem brus, potetgull og sjokolade og spiste det i mens jeg tenkte over hvilke kjole jeg skulle bruke. Etter flere skift, en spjæra kjole:(, masse potetgull og brus var kveldens kjole dratt på og det var tid for middag, gaver, julemusikk, kaker og brettspill. Etter en god middag, fine gaver, flere julesanger, utallige kaker og mine faste sisteplasser på brettspill, lå en glad og fornøyd Åshild i sengen igjen. Hvordan var din julaften? ♥

- Åshild


POSTET / 25.12.2014
Romjulssalg hos Coverbrands

//Innlegg i samarbeid med Coverbrands

Heihei! Håper alle hadde en fin julaften i går og at dere koste dere fryktelig mye. Julaften min forteller jeg dere om senere i dag. Først vil jeg vise dere mine favoritter fra romjulssalget til Coverbrands. Derfor har jeg satt sammen en kolasj (som jeg innser nå at jeg har pyntet med altfor mange hjerter, haha) hvor jeg viser dere mine favoritter i fra romjulssalget.

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER- Åshild


POSTET / 23.12.2014
CRAVINGS FOR CHRISTMAS

Hei dere! I og med at det er julaften allerede i morgen, kommer dette innlegget egentlig altfor sent. Men i stedet for julegavetips til andre, får dette heller være julegavetips til oss selv som vi kan kjøpe etter jul, hehe. Det er jo allerede lillejulaften i dag, guri, som tiden flyr. Dagen min har blitt brukt til å dra på butikken, spise opp det jeg kjøpte på butikken, rydde rommet, startet på Gossip Girl igjen og kjøpt den aller siste julegaven. Nå venter Gossip Girl på meg her, så vi snakkes!

// adlinks

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER 

HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER 

11 HER // 12 HER // 13 HER // 14 HER // 15 HER 

16 HER // 17 HER // 18 HER // 19 HER // 20 HER 

HER // HER // HER // HER // HER 

- Åshild


POSTET / 23.12.2014
HAIR TUTORIAL

Hei!

Det er så sjelden jeg legger ut hårinnlegg. Egentlig elsker jeg å fikse mitt eget hår, men når det gjelder andre sitt hår er jeg helt elendig. Alle venninene mine klager på at jeg lugger så (sry girls), noe som gjør at jeg sjelden fikser andre sitt hår, haha. Derfor tenkte jeg å vise dere en sveis som er lett å lage på seg selv. Det eneste utstyret du trenger er en hårbørste, et hårstrikk og fire minutter.  1. Det første jeg starter med er å gre gjennom håret. Jeg bruker også å spraye litt tørrshampoo i det, slik at håret ikke blir så glatt og dermed lett å jobbe med.

2. Del deretter håret opp i to deler. Den største delen, som ikke skal flettes, setter du opp i strikk.

3. Begynn med å flette luggen inn i en motsatt pariserflette. 

4. Når du er ferdig med å flette luggen, fjerner du strikket fra den første delen og fester det heller i fletten. 

5. Deretter fjerner du strikken fra fletten, og tar både fletten og resten av håret og "surrer" det inn i en dull og fester det i strikk.

6. Jeg liker å "løsne" litt på sveisen, og det gjør jeg ved å dra litt i både fletten og resten av sveisen. ...og slik blir resultatet! Håper dere likte innlegget og at dere forstod forklaringen min. Gjerne legg igjen en kommentar dersom du har noen bestemte ønsker for hva du ønsker at jeg viser "step by step" neste gang ♥

- Åshild


POSTET / 22.12.2014
3D-VIPPER HOS LASHES BY KASJA

//Sponset behandling

For litt over en uke siden var jeg i Oslo og hadde et par avtaler, i den sammenhengen var jeg også innom fantastiske "Lashes By Kasja" for å friske opp vippene mine litt. Jeg får ikke sagt nok hvor flinke og hyggelige disse jentene er, og jeg går alltid ut av salongen med et stort smil om munnen.Denne gangen satt jeg på 3D-vipper, noe som vil si at det blir sett på tre vipper på hver naturlig vippe. 3D-vippene er tynnere enn de vanlige vippeextensionsene, noe som gjør at de blir enda likere de naturlige vippene og dermed føles mer naturlig i tillegg til at de holder lengre. Bli vippefin du også ved å bestille time hos Lashes by Kasja HER ♥  

- Åshild


POSTET / 19.12.2014
VIXEN BLOG AWARDS 2014Hei igjen, dere ♥ Pausen min ble litt lengre enn planlagt, men nå er det endelig ferie og jeg har goood tid til å blogge. For øyeblikket ruller Kardashians på skjermen, sjokoladen ligger på bordet og benene er plantet i sofaen. Følelsen av å være ferdig med alt av prøver og tentamener er egentlig litt ubeskrivelig, det er så godt. Jaja, det får være den siste skolepraten for i år. Håper virkelig det blir litt mindre av det til neste år, hehe. 

Jeg er utrolig takknemlig for å ha blitt nominert til Vixen Blog Awards som semifinalist i kategorien "Årets ungblogg". Først og fremst, tusen takk for alle som nominerte meg. Det betyr utrolig mye for meg, og er selvfølgelig utrolig gøy! De andre som er nominert er utrolig flotte og dyktige bloggere som jeg har selv har lest superlenge. Jeg regner absolutt ikke med at jeg vinner, men jeg setter utrolig stor pris på dersom du har lyst til å stemme på meg HER Loveyou all!

- Åshild


POSTET / 15.12.2014
SKJØNNHET: BØRSTEGUIDE

//Innlegg i samarbeid med Coverbrands

Okei jenter, vi er vel alle enige om at sminke kan både være vår beste venn og vår verste fiende? Selv har jeg opplevd flere sminkekriser opp gjennom årene som jeg gjerne skulle vært foruten. For å forebygge mulige fremtidige kriser, er gode sminkekoster utrolig viktig. Derfor vil jeg vise dere mine "must haves" når det gjelder sminkekoster. Here you go!Everyday Minerals Long Handled Kabuki Brush: Med denne børsten påfører jeg kompakt- og solpudder. Da bruker jeg alltid å "dyppe" den et par ganger nedi pudderet, "dunke" lett på den med fingeren (dette gjør jeg for å unngå for "hardt" resultat), for så å påføre pudderet i sirkelbevegelser. Få tak i kosten HER.

Everyday Minerals Angled Blush Brush: For å markere kinnben, higlihte eller ta på rouge bruker jeg denne børsten. Da "blåser" jeg sammen kinnene, lager trutmunn og tar på et tynt lag i "hulen" med kinnbenene (haha, dårlig forklaring as always, men håper dere forstår). Kjøp den HER.

Billion Dollar Brows Angel Tip Spooly Brush: Jeg har aldri forstått hvor stor forskjell det er mellom å legge brynene med pensel og blyant, før en oktoberdag, da jeg prøvde det selv. Brynene mine er et håpløst prosjekt, men jeg fant ut at det ble litt mindre håpløst ved å forme de med pensel. Jeg begynner med å børste de med den bakerste delen, før jeg påfører pudderet med den fremmerste delen. For å blende ut fargen, tar jeg en siste finish med børsten igjen. Du finner den HER.

Real Techniques Foundation Brush: Børstene til Real Techniques har jeg vært frelst av lenge. Disse kostene er utrolig bra og de koster heller ikke allverden. Denne foundation kosten bruker jeg, naturligvis, til foundation. Jeg begynner med å fordele foundation"flekker" utover ansiktet med fingerene. Deretter fordeler jeg den utover ved å bruke forsiktige "dytte"bevegelser med penselen. HER får du kjøpt denne kosten.

Bare Minerals Max Coverage Concealer Brush: For å dekke ansiktes uvenner, også kjent som urenheter (hehe morsom i dag Åshild), er en god concealerkost til utrolig god hjelp. Denne bruker jeg på samme måte som foundationkosten. Jeg påfører først noen concealer"flekker", for så å dytte fargen forsiktig utover med penselen. Denne kosten finner du HER.


Idun Brush Cleaner: Rengjøring av sminkebørster er utrolig viktig for å forebygge urenheter og bevare en fin hud. Selv bruker jeg denne sprayen fra Idun for å vaske kostene mine. Denne finner du HER

Dersom du bruker rabattkoden "WOSSAB" får du 15% rabatt på alle koster og aplikatorer HER. Rabattkoden er gyldig t.o.m 20.12 og gjelder ikke nedsatte varer. Jeg vil også fortelle dere om at nå har Coverbrands supersalg på merket Everyday Minerals, hvor du får 25% på alle produkter HER ♥

- Åshild


POSTET / 12.12.2014
DAGENS ANTREKK: ADIDAS

I ettermiddag satt jeg plutselig og ikke hadde noe som helst og gjøre. Eller jo, jeg har egentlig nok å gjøre, men jeg tenkte "herregud, det er jo fredag", drøyde skolearbeidet litt og valgte heller å gå ut for å ta noen antrekksbilder til dere. Såå derfor brøt jeg pausen litt tidligere enn planlagt. Eller, det blir nok litt mindre blogging i løpet av de neste dagene, men jeg er tilbake for fullt igjen på tirsdag/onsdag. Ha en super helg!


Lue Junkyard HER (sponset) Genser Junkyard HER (sponset) Bukse Dr Denim

Dersom du bruker rabattkoden "wossa" på Junkyard, får du 20% avslag på alle varer (denne er gyldig t.o.m mandag 15 desember) ♥ Veldig greit dersom du er ute etter dødsfine julegaver til deg selv (hehe), familie og venner, løp og kjøp!

Hva synes du?

- Åshild


POSTET / 10.12.2014
EN LITEN PAUSE

Hei dere! Nå som det nærmer seg juletider, øker skolekjøret flere hakk. Da blir desverre tiden litt for knapp til bloggen, siden jeg velger og prioritere skolen de neste dagene. Jeg er en person som (uheldigvis) ikke er født med klisterhjerne, og må lese ting uttallige ganger før jeg skjønner det. Såå av den grunn blir det ekstra mye arbeid:( Neste tirsdag er det mattetentamen, og når den er ferdig er alle tentamenene ferdig og da er det soon juleferie. Å, det skal bli så godt! Da skal det bli ordentlig blogging da. Vi snakkes veldig snart igjen! ♥


POSTET / 09.12.2014
ANTREKK: TWEEDJAKKE


Jakke Zara Skjerf LV Bukse Dr Denim Solbriller Ray Ban fra Junkyard HER (sponset)

Så gøy at så mange var innom bloggen i går! Det varmer selvfølgelig et bloggerhjerte veldig, i tillegg til å gi en boost av motivasjon. Derfor lurer jeg på hva dere ønsker at jeg skal blogge om? Siden det allerede er mørkt når jeg kommer hjem fra skolen, er ukedagene svært kjipe når det gjelder blogging. Men da er det veldig fint å kunne ha helgen hvor jeg kan gjøre mange innlegg klare slik at jeg kan publisere de etterhvert :-)

- Åshild


POSTET / 08.12.2014
GØTEBORG

Som jeg skrev i går, så var jeg en tur til Gøteborg sammen med Kristine og Ingvill ♥ Der skulle jeg og Kristine være med på fotoshoot med Junkyard. Kameraet var selvfølgelig med i vesken. Det ble ikke brukt så veldig mye, men jeg fikk hvertfall knipset noen bilder. Haha, når jeg har det så gøy, så glemmer jeg så fort kameraet. For en amazing tur, herreguud som jeg koste meg! 

Vi ankom hotellet vårt på torsdag ettermiddag. Da var det bare å sjekke inn og sette fra seg bagasjen på rommet, før tre shoppingglade jenter tok fatt på Gøteborgs butikker. Lommeboken ble selvfølgelig med, noe som resulterte i et par nye innkjøp. Blant annet en vintage Calvin Klein jakke (enda en jakke Åshild??) som jeg skal vise dere i et eget innkjøpsinnlegg. 

For noen fine babes! Jeg er så glad for at jeg har blitt kjent med disse to fantastiske jentene, alltid godt humør og to hjerter av gull ♥

Fredagen startet vi med litt shopping, før det var klart for fotoshoot. Vi møtte et fantastisk Junkyard team som stod for klær, styling og foto. Det er så inspirerende og ikke minst gøy å få lov til å jobbe med så dyktige og flotte mennesker. Vi koste oss utrolig mye, og når man har det gøy, flyr tiden av sted. Dagen ble avlsuttet med et Coop besøk hvor vi hamstret snacks som vi tok med oss til hotellet hvor vi satt og lo og pratet til langt på natt. Såå koselig!Helt til venstre ser dere fotografen vi hadde, Eddie. For en kul og flink fyr!Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg har fått muligheten til å få være med på shoot med Junkyard, blitt kjent med to så herlige jenter og treffe flere av folkene som jobber i Junkyard - det er ikke rart at butikken er verdens kuleste, når det er verdens kuleste folk som jobber i den! :-)

- Åshild


POSTET / 07.12.2014
SØNDAGSTIPS: BRYN

Heihei dere! Guud, beklager så mye for dårlige oppdateringer de siste dagene. Men jeg har hatt det så gøy og travelt, så da har bloggen måtte vente litt. Siden sist har jeg vært på en super tur til Gøteborg sammen med to flotte frøkner, Kristine og Ingvill ♥ Dette kommer det et eget innlegg om i løpet av de nærmeste dagene. Såå da er det bare å følge med! 


// Innlegg i samarbeid med Coverbrands

Opp igjennom årene har jeg hatt uttallige brynskriser. Brynene mine har vært i de fleste former (og farger, forsåvidt), og uttallige brynspenner fra HM har blitt brukt opp. Nå er brynspennen byttet ut med noen utrolig bra produkter fra Billion Dollar Brows. Flere av dere har spurt om jeg kan vise hvordan jeg fikser brynene, så under ser dere hvordan jeg gjør det, step by step. Here you go!

BDB Tweezer/pinsett: Det jeg alltid begynner med, er å sjekke om det er behov for å fjerne crazy øyebrynshår. Jeg synes lengden på brynene mine er greie, men det tar ikke lang tid før jeg har noen hår formasse under brynet som må fjernest. Denne pinsetten får du tak i HER.

BDB The Brow Buddy Kit: Når alle unødvendig hår er fjernet, bruker jeg denne smarte saken for å forme brynene. Denne tar hensyn til ansiktsform, og gir dermed en finfin brynsasong som er tilpasset ditt ansikt. Kjøp den HER.

BDB Universal Brow Pencil Nordic: Deretter er det tid for å fylle brynene med farge. Jeg starter med å "ramme inn" brynene med denne brynspennen, for deretter å fylle inn den bakerste delen av brynet. Du finner den HER.

BDB Brow Powder & Brush: For å fylle inn det fremmerste område av brynet, bruker jeg brynspudder og pensel. Jeg bruker pudderet som er i fargen "taupe". Kjøp det HER.

BDB Duo Pencil: Dette er en blyant som både inneholder highlighter og concealer. Jeg påfører highlighter over og under brynsbenet. Cocealeren tar jeg fra enden av brynsbenet til 1/4 over brynet (haha, elendig forklaring, men håper dere forstår litt mer av bildet). Du finner den HER.

BDB Brow Gel: Som en siste finish, bruker jeg en brynsgele. Denne holder brynene på plass og gir en naturlig glans. Denne finner du HERHer ser dere før og etter bilder. Selv er jeg utrolig fornøyd med produktene, og dersom du bruker rabattkoden "WOSSABDB", får du 20% avslag på alle produktene fra Billion Dollar Brows HER (gyldig t.o.m 12 desember, gjelder ikke nedsatte produkter).

Liker dere slike innlegg?

- Åshild


POSTET / 05.12.2014
PEPSI MAX #LOVE

//reklame

Jeg har alltid vært mye mer glad i godteri og potetgull i stedet for brus, når jeg har kost meg. Dette er rett og slett fordi jeg aldri har vært noe spesielt glad i brus. Men så dere, så oppdaget jeg at jeg var ekstremt glad i denne drikken likevel. Dette gjaldt ikke alle typer, det var én spesiell brus - nemlig Pepsi Max. Jeg vet ikke hva det er med den drikken, men dersom man først liker den, så blir den bare bedre og bedre. Nå kommer disse amazinge dråpene på en ny flaske. Flasken er designet med et nytt grep, slik at den blir enkel å holde når man slukker tørsten. 

Tidligere i år utfordret Pepsi Max Cola til en taste challenge der nordmenn stemte på deres favoritt. Pepsi Max stakk (ofc) av med seieren, og i den forbindelse ble det holdt en konkurranse hvor Pepsi Max-elskere skulle dele sine seierselfies på instagram, for så å være med i trekningen av et SMEG kjøleskap fylt med Pepsi Max. Under ser dere en film fra da vinneren av konkurransen ble overrasket med en stue proppfull av venner og kjente, i tillegg til et SMEG kjøleskap proppfull av Pepsi Max. U lucky boy.Er du en Pepsi Max-elsker?

- Åshild