hits


Jakke DESIGNERS REMIX Skjerf HOLZWEILER Veske HOLZWEILER HER (sponset) Sko PRIMEBOOTS (sponset fra Shoe & Clothe

Først og fremst; gratulerer til meg selv for å avslutte året med årets teiteste overskrift HEHE. Ettersom jeg ikke har rukket å lage sammendrag av året som gikk, tenkte jeg at jeg måtte finne på noe annet lurt. Så da jeg skulle ta noen bilder i går, tenkte jeg at jeg kunne ta på meg de plaggene som jeg forbinder mest med 2016-wossa hehe. Plaggene over er gjengangere på bloggen, og jeg tror jeg har hatt minst et av de med på hvert antrekksinnlegg jeg har lagt ut. De er jo (åpenbart) store favoritos i klesskapet, så dere kommer nok til å se mer av de i 2017 også hehe. GODT NYTTÅR ♥ xoxo


POSTET / 30.12.2016
27/12/16: time for time

Ca. 08.00: Jula er jo høysesong for filmer, så da jeg likevel var våken klokka åtte, satt jeg på en film. Sovnet vel og merke noen minutter senere.

11.20: Våkner fra filmdvalen, spiser frokost og fikser litt på sveisen osv. Jeg og bror setter oss i bilen i retning Drangedal, der vi skal besøke Queen B (bestemor).

12.10-13.30: Sover stort sett hele bilturen. 

13.35: Fremme hos bestemor♥♥♥ 

13.40: Spiser nonstop med bestemor. 

13.45: Spiser nonstop og catcher opp alt siden sist med grannycool.

14.30: Spiser bolle og nonstop med bestemor. 

17.00: Jeg og mamma drar fra Drangedal og videre til Porsgrunn, hvor jeg skal på en MR-undersøkelse.

18.45: Drar til MR-stedet. I det siste har jeg hatt noe jeg har trodd vært en lyskestrekk. Men siden jeg ikke har gjort noe som kan føre til en lyskestrekk i det siste (haha inaktive-meg<3), var dette litt mystical. Da fastlegen min også synes dette var litt mystical, anbefalte han å ta en MR. 

18.50: Tar MR.

18.58: Ferdig på MR. 

19.05: Jeg og mamma drar på hurtigshopping i Porsgrunn. 

19.58: Ferdig på hurtigshopping. 

20.30: Vi drar og spiser middag, min all time favorittaktivitet<33

21.46: Ferdig med alle dagens gjøremål, og vi drar hjem igjen. Og jeg sovner i bilen seff.


POSTET / 29.12.2016
Anbefaling: Bobbi Brown

Hei! Jeg lovte dere et "hva jeg synes"-innlegg om Bobbi Brown-produktene jeg skrev om for litt siden. Nå har jeg brukt begge produktene daglig i ca. en måned, så da tenkte jeg at det passet å lage et mer utfyllende innlegg om de. BOBBI BROWN "HYDRATING EYE CREAM" // Da jeg så meg i speilen rett før vi dro inn på Kicks, oppdaget jeg noen fryktelig mørke ringer under øynene. Jeg bestemte meg for at jeg måtte finne ett eller annet som kunne dempe disse ringene, og da var jo Kicks rette butikken. Jeg endte vel og merke opp med en øyekrem som skulle virke fuktighetsgivende, ikke fjerne mørke ringer, men optimisten i meg tror at den funker mot mørke ringer også (realisten i meg sier at dette ikke stemmer, så ikke kjøp den med mål om å fjerne ringer under øynene hehe). Dama i butikken sa at det var "verdens beste øyekrem", så da tenkte jeg at jeg kunne gi den sjans. Hittill synes jeg den i grunn innfrir tittelen "verdens beste øyekrem". Har vel og merke kun prøvd én øyekrem tidligere, men jeg har ingenting å utsette på denne. Den er svært fuktighetsgivende, i tillegg synes jeg sminken legger seg finere når jeg har påført denne kvelden før. Alt i alt: den anbefales. 

BOBBI BROWN "LONG WEAR EVEN FINISH"-FOUNDATION // Som jeg skrev i forrige Bobbi Brown-innlegg, kjøpte jeg denne som en "erstatter", da min faste Mac-foundation var utsolgt. Dette var i grunn også et vellykket kjøp, på lik linje som øyekremen (woho). Dekkevnen er god, fargen er fin, men det jeg liker aller best, er konsistensen. Selv synes jeg den er ganske så lett, til å ha en såpass god dekkevne - og det er jo alltid et pluss :-) Alt i alt: denne anbefales også hehe.  


POSTET / 27.12.2016
Romjulssalg

// Innlegget inneholder adlinks

Jeg kan ikke skryte på meg noe særlig av talent her i livet, men når det gjelder å kikke på nettbutikker, tørr jeg påstå at jeg er mester i faget as. Siden døgnrytmen min er like dårlig som den bruker å være, har jeg brukt en del av natten min på en grundig gjennomgang av romjulsalget på Nelly. Og i år må jeg virkelig si at Nelly har fikset seg et svært bra salg, og under ser dere altså noen av mine favoritos fra salget :-)

HER // HER // HER // HER // HER // HER

HER // HER // HER // HER 

HER // HER // HER // HER // HERØVERSTE RAD:  HER // HER // HER // HER 

NEDERSTE RAD: HER // HER // HER // HER HER // HER


POSTET / 27.12.2016
Loreal Brow Artist Plumper

Hei! Jeg har tatt meg et par dager off duty HEHE, forklaring: nyter jula. Ellers har jeg skaffet meg en skikkelig forkjølelse for første gang på veldig lenge. Jeg har egentlig ikke noe å klage over, men må innrømme at jeg synes forkjølelse og ferie er en kjip kombo. Men når jeg tenker meg om, er forkjølelse og skole en enda kjipere kombo - så er jo egentlig litt hell i uhellet, si. 

Ellers tenkte jeg å anbefale et produkt i dag. Tidlig i høst dro jeg innom Cubus for å kjøpe meg en øyenbrynsgele. Tidligere har jeg ikke brukt brynsgel i min daily makeup routine hehe, men nå går jeg ikke en dag uten. I tillegg til å være gel, inneholder den litt farge. Kosten påfører litt farge til hvert enkelt brynshår, noe som jeg synes gir et veldig naturlig resultat - woho, tommel opp :-)

LOREAL BROW ARTIST PLUMPER


POSTET / 24.12.2016
Julaften

Wiii! Julaften! Jeg tror jeg aldri har satt så pris på jul og ferie, som det jeg gjør denne julen. Det henger nok sammen med at jeg ikke bor hjemme lengre, så bare det å komme hjem er jo en høydare (som man sier på nynorsk) i seg selv. Det er litt av en luksus når maten lager seg selv og klærne vasker seg selv, si HEHE. Når det gjelder selve julaften, er jeg et vanedyr uten like. Det skal mye til før jeg endrer på tradisjonene mine, og jeg merker at jeg nesten sliter litt med at juletreet har bytta plass i stua liksom HEHE #2. I dag gleder jeg meg til å gjøre ca. akkurat det samme som jeg gjorde 24. desember i fjor, året før det og året før det - håper dere får en fin dag i dag, og god jul ♥♥♥ 
POSTET / 23.12.2016
Antrekk og redd bilistJakke BIKBOK Skjorte GANNI Veske HOLZWEILER HER (sponset)

Dagens prosjekt var å kjøpe årets siste julegave. Det viste seg å være et vanskeligere prosjekt enn forventet, for jeg var innom hele tre grender (som det hetes her haha) før jeg var ferdig med gavehandelen. Det har heldigvis kommet en god del snø her i min hood (grend), så nå er det ikke noe å si på julestemningen lengre. Men jeg må si at snø og bil er en kombinasjon jeg er lite begeistret for altså. Jeg er nok en fryktelig irriterende medbilist der jeg kjører i 50 km/t i 80-sona, men heller for treigt enn for fort, si. (Viktig å få med: er flink til å slippe biler forbi - så passer på at jeg ikke er til hinder for andre altså hehe).


POSTET / 22.12.2016
Anbefaling: Red Caramel

I dag ryddet jeg litt i skuffene mine. Jeg har en tendens til å legge alt jeg ikke legger på riktig plass i skuffene mine. Så etter å ha fulgt denne disiplinen i noen år, var det nødvendig med en opprydding. Et av "funnene" (haha) var en bortglemt leppestift fra Maybelline. Synes den hadde en så hverdagslig og fin rødfarge, så da tenkte jeg at jeg kunne teste den på. Testen var vellykket, og den ble lagt ned i sminkemappa mi sammen med andre favoritos. 

Leppestift fra Maybelline "Red Caramel" 


POSTET / 22.12.2016
Antrekk


Jakke DESIGNER REMIX (BY TONE DAMLI) Bukse LEVIS Sko ADIDAS Veske LOUIS VUITTON


POSTET / 22.12.2016
Onsdag: time for time

I dag gratulerer jeg meg selv med å ha fullført verdens lateste dag. Jeg var veldig i tvil om jeg skulle/turte poste dette innlegget, for sånn latskap jeg har utøvd i dag egner seg ikke for offentligheten si HEHE. 

08.30: Godtroende som jeg er, hadde jeg satt på alarm kl. 08.30 og den daglige slumre-bonanzaen var i gang.

09.50: Andre alarm ringer. Jeg våkner og kjenner at det svir (er dette riktig ord å bruke??) litt i halsen, og bruker dette som eit påskudd for å sove enda lengre.

09.50-11.40: Fortsetter slumringen.

Ca. 12.00: Endelig fungerer selvdisiplinen min, og jeg står opp. 

13.21: Har spist frokost osv., og er klar for å ta fatt på dagens TV-maraton.

13.25: Setter på sjette episode av Bedrag.

14.25: Setter på sjuende episode av Bedrag.

15.25: Setter på åttende episode av Bedrag.

15.57: Setter åttende episode av Bedrag på pause.

15.58: Spiser middag

16.33: Setter på åttende episode av Bedrag igjen.

17.58: Setter på niende episode av Bedrag og spiser sjokolade.

18.58: Setter på tiende episode av Bedrag. Spiser fortsatt sjokolade.

19.16: Spiller Geni med la familia. 

20.07: Taper i Geni......

20.08-00.07: I dette tidsrommet redigerer jeg bilder. I tillegg rydder jeg på dataen min, noe som viser seg å være et humongous prosjekt. 

00.10: Innser at jeg ikke har vært utenfor stue/kjøkken i dag:( Er det mulig:(


POSTET / 21.12.2016
Uken som gikk #9

UKENS OPPTUR: Juleferie! Er fortsatt endel skolearbeid som jeg må få gjort før jeg drar tilbake til Bergen, men kjenner jeg meg rett så får jeg ikke gjort noe de dagene som gjenstår før julaften, så da erklærer jeg likså godt juleferie nå hehe.

UKENS NEDTUR: På mandag var jeg i Oslo. For å komme meg til Oslo må jeg enten ta buss eller kjøre bil, og denne mandagen kjørte jeg bil. Når jeg kjører bil til Oslo er jeg nødt til å kjøre på E18, og jeg hadde glemt hvor skummelt det var å kjøre rally på motorvei. Som om jeg ikke var nervøs nok for denne veien fra før, ble jeg ekstra nervøs da en enorm trailer holdt på å brøyte seg inn i sida mi og jeg ble nødt til å bråstoppe (!!!!) på E18. HELDIGVIS var det ingen biler bak meg i det øyeblikket, og både jeg og den enorme traileren kom helskinna fra situasjonen. Men fysøren, så redd har jeg sjelden vært altså. 

UKENS INNKJØP: Julegaver!

UKENS SANG: "Pillow Fight" av Galantis, i tillegg til julesanger seff. 

UKENS MAT: Alt av middag.

UKENS SERIE: Etter jeg kom hjem har jeg brukt et ukjent antall timer på å se på "Bedrag" på NRK. Depper over at jeg har sett siste episode, og håper sesong 3 kommer veldig snart. 

UKENS PRODUKT: Som jeg nevnte i sminke-innlegget jeg la ut for litt siden, påfører jeg alltid et lag solkrem før jeg legger sminken. Og før jeg dro fra Bergen kjøpte jeg en ny solkrem fra Dior som jeg synes gir så fin glød - så det er altså ukens produkt :-)


POSTET / 18.12.2016
Antrekk: NMD

Sko ADIDAS Bukse LEVIS Kåpe GLAMOROUS 


POSTET / 16.12.2016
DIY

Nå er jeg inne i en restitusjonsperiode etter å ha levert den siste oppgaven før jul (morsom), så av den grunn har det vært et par dager med no blogging. Men nå har jeg fått summa meg hehe, og tenkte at jeg kunne lage et DIY-innlegg! 

Etter å ha blitt inspirert av bilder fra Pinterest (as always), bestemte jeg meg for å forsøke og lage en bukse med sånne coole bukseben dere ser over, selv. 

Det eneste man trenger er en bukse, jeg brukte en vintage Levis, og en saks. Selv synes jeg buksa mi var litt for vid nederst, så om jeg skulle gjort det igjen ville jeg brukt en bukse som var litt trangere i benene - men det kommer selvfølgelig an på hva man liker :-)

1. Klipp/riv av nederste av buksebenene. Jeg klipte et lite hull, for så å "rive opp", da jeg synes riving gir en litt mer "slitt" look.

2. Dra ut flest mulig hvite tråder, for å få en enda mer "slitt" look. 

3. Til slutt river jeg to hakk som går ca 5 cm inn ved sømmene (bilde nr. 3), før jeg river av hele "luken" - og da er buksa ferdig!

Ikke noe avanserte greier haha - og resultatet blir altså en bukse som mangler en del av buksebenet foran. Planen er å legge ut antrekksbilder med buksa i morgen, så da ser dere flere bilder av resultatet :-)


POSTET / 12.12.2016
Stjel stilen #2


HER // 2 HER (adlinks)

 

HER // 2 HER // 3 HER (adlinks)

 HER // 2 HER // 3 HER (adlinks)

Ettersom jeg synes det var gøy å lage forrige "stjel stilen"-innlegg, bestemte jeg meg for å lage enda et. Alle antrekksbildene er hentet fra Pinterest, og så har jeg prøvd å finne ganske tilsvarende plagg på Nelly. Liker dere denne type innlegg? 


POSTET / 12.12.2016
Innkjøp: Bobbi Brown

Da jeg var i Stavanger gikk jeg til innkjøp av to produkter fra Bobbi Brown. I utgangspunktet var planen å kjøpe min faste Mac-foundation, men da den var utsolgt overalt, måtte jeg finne en annen løsning. Selv har jeg aldri prøvd noe fra merket før, men ettersom jeg har hørt mye bra om produktene - tok jeg sjansen :-)

BOBBI BROWN "Long Wear Even Finish"-foundation

BOBBI BROWN "Hydrating Eye Cream"

Nå har det seg sånn at jeg bare har brukt produktene i én uke, så kan egentlig ikke uttale meg noe særlig om de enda - annet enn at jeg er fornøyd så langt. Så planen videre er å teste de i en måneds tid, for så å skrive et nytt innlegg om jeg fortsatt liker de eller ei. Litt sånn TV 2 Hjelper Deg liksom HEHE.