Åshild Ringhus -


POSTET / 02.07.2017
Liquid lipsticks

A N N O N S E : I N N L E G G  S K R E V E T  I  S A M A R B E I D  M E D  M A Y B E L L I N E

For litt siden var jeg så heldig å få teste noen av Maybelline sine "Color Sensational Vivid Hot Lacquer"-liquid lipstick. Selv har jeg i grunn ikke prøvd noe særlig med liquid lipsticks tidligere, så da var det jo ekstra stas å endelig få teste det ut. Jeg har funnet tre ulike nude-nyanser jeg vil tipse dere om. Har alltid hatt sansen for jordfarger (viss man kan kalle det jordfarger??) når jeg skal fjonge meg opp på leppene, og det er nok noe jeg kommer til å fortsette å ha sansen for i en god stund fremover.

"Charmer" er ganske varm og rødlig i fargen, i forhold til både "Unreal" og "Tease". "Unreal" er en relativt kald bruntone, i mens "Tease" er en kaldere rosatone. Hittil har jeg bare brukt fargene hver for seg, men jeg tror alle fargene fint kan mikses sammen. Dette er noe av det jeg liker best ved liquid lipsticks, nemlig at man kan eksprimentere med de ulike fargene for å oppnå akkurat den fargetonen man ønsker. Du får kjøpt de på blant annet Vita, HM og Cubus.


POSTET / 18.06.2017
Master Blush & Bronze (video)

ANNONSE: I SAMARBEID MED MAYBELLINEHei hei hallo! For øyeblikket holder jeg på med å ferdigstille flyttelasset mitt. Skal vel og merke bare flytte opp én etasje haha, så det vil jeg betegne som luksus. Å flytte er jo litt av en prosess, så det er svært praktisk å bare kunne bære lasset opp et par trappetrinn wiho. Det er først nå jeg forstår hvilket rælemenneske jeg er, og hvor mye ræl som jeg presterer å samle opp i løpet av et år. Tenkte i grunn at jeg hadde vært nogenlunde flink til å kvitte meg med unødvendige gjenstander fortløpende dette året, men den gang ei. Jaja, sånn er livet:/

Over til videoen! I denne videoen tester dialektbomba Maybelline sine "Master Blush" og "Master Bronze" paletter. Liker fargene _så_ godt, og gleder meg til å fjonge meg opp i sommer ved hjelp av disse. Tenker å komme tilbake med en liten review når jeg har brukt de over en lengre periode. Palettene kan kjøpes på blant annet Vita, H&M og Cubus, så de er heldigvis enkle å få tak i. Vil også gjøre dere oppmerksom på at jeg har et spennende musikkvalg i videoen haha. Etter å ha sett den et par ganger, konkluderte jeg med at sangen passer bedre til zumba enn sminkevideo lollis. Jaja (igjen), la gå. 


POSTET / 05.06.2017
Maybelline Big Shot

A N N O N S E

Hallo hallo! I forbindelse med at jeg er ambassadør for Maybelline, er jeg heldig å få teste ut flere av produktene deres. Det er viktig for meg at dere er klar over at produktene jeg skriver om har jeg selv brukt over en lengre periode, og jeg står fritt til å velge om jeg vil skrive om et produkt eller ikke. Dersom det er noen produkter jeg ikke er begeistra for, anbefaler jeg de naturligvis ikke. 

Da jeg var i Helsinki tidligere i vår, var jeg med på et event i forbindelse med mascaraen dere ser over; nemlig Maybelline sin Colossal Big Shot Mascara. Selv har jeg brukt den i et par måneder nå, og jeg må si jeg liker den skikkelig godt - så da tenkte jeg å gi dere et review av den :-)

Big Shot er en volum-mascara som kommer i to varianter: en vannfast (blå) og en ikke-vannfast (lilla). På bildet under til høyre ser dere børsten, som er designet for å gi mest mulig volum. Det jeg liker aller best med denne mascaraen, er at den gir såpass mye volum fra første strøk wiho. Selv synes jeg man ofte må påføre fryktelig mange lag for å oppnå ønsket volum, noe som er upassende for damen som ikke alltid har så god tid om morgenen hehe.

Til slutt tenkte jeg å gi dere et enkelt mascara-tips som jeg lærte for et par uker siden. Når jeg påfører mascara, begynner jeg med vippetang, før jeg påfører produktet. Tidligere har jeg alltid brukt ikke-vannfast mascara, men nå har jeg blitt en hyppig bruker av vannfast. Årsaken til dette er at resultatet holder lengre, da formulaen i vannfast mascara "forsegler" bøyen på vippene. Maybelline sin Big Shot-mascara kan kjøpes på Vita (vannfast HER og ikke-vannfast HER), H&M og Cubus :-)
POSTET / 07.05.2017
Helsinki pt. 2

// I samarbeid med Maybelline

Heihei! For å gi en liten statusoppdatering på kofferten min, så er den enda savnet. Dermed er jo kameraet og minnebrikka med de fleste bildene fra turen min til Finland også savnet. Men, heldigvis hehe, kom jeg på at jeg utrolig nok hadde vært forut min tid ved å ha lagt inn endel av bildene fra turen på dataen da jeg var i Helsinki (beklager for denne dårlige setningen, men jeg har forsøkt å skrive den om tjue ganger uten at den blir bedre:(:() - så da kan jeg blogge litt likevel wiho haha. 

Den andre dagen begynte med ultragod hotellfrokost, før vi dro til studio. Der ble jeg fjonga opp med sminke, klær og fletter, og fotograferte og filmet stort sett hele dagen. Jeg forteller mer om hva vi tok bilder for, når bildene kommer ut. Viss jeg ikke husker helt feil, mener jeg at bildene fra både denne dagen og dagen før, kommer ut til høsten.

 Madelene og Linda ♥

Torsdagen startet på samme måte som dagen før, nemlig med en ultragod hotellfrokost. Hva jeg gjorde rett etter frokosten, klarer jeg ikke huske haha. Men senere på dagen dro vi for å spise lunsj, før vi kikket litt i Helsinkis utvalg av butikker. Etter butikkrunda var fullført dro vi tilbake til hotellet, for så å gjøre oss klare til kveldens "Big Shot"-event med Maybelline wiho. Da kveldens event var ferdig, dro Madelene, Linda og jeg til "Naughty Burgers" for å spise. Både burgersen og friesa jeg bestilte, viste seg å være den beste burgersen og de beste friesa jeg noen gang har smakt - så dersom du er i Helsinki, anbefaler jeg "Naughty Burgers" på det varmeste hehe <3love<3.


POSTET / 29.04.2017
HELSINKI VLOG

// I samarbeid med Maybelline

♥♥♥


POSTET / 26.04.2017
Bergen - Helsinki

// Reise i samarbeid med Maybelline

Jeg avsluttet mandagen med at jeg la meg rundt midnatt, med håp om å få et par timer søvn. Men ettersom min største frykt er å forsove meg, og da spesielt når jeg har et fly å rekke, turte jeg ikke falle inn i dyp søvn. Derfor bestemte jeg meg for å gjøre andre, svært nødvendige ting istedenfor, nemlig å synke Spotify-spillelister offline. Etter alle spillelistene var i orden, sto jeg opp og lagde meg tidlig frokost/sen kveldsmat. Turen gikk så til Flesland, for så å mellomlande i Oslo, før vi var fremme i Helsinki. I løpet av dagene jeg er her skal jeg være med Maybelline på et event og to shooter i forbindelse med ulike produkter som skal bli lansert/har blitt lansert - wiho, det blir spennende!

 

Da vi landet i Helsinki, dro vi til studioet hvor den første shooten skulle være. Der traff vi resten av ♥Maybelline-teamet♥, og ble sminket, frisert og shinet klare til fotos.Etter fotosene var ferdig, dro Madelene, Linda og jeg til hotellet vårt og la fra oss sakene våre, før vi dro for å spise sushi. Jeg er en relativt uerfaren sushispiser, men synes det er skikkelig godt. Har vært dårlig med sushi i Vinje, si, men nå som jeg har blitt bydame i Bergen, er sushi-mulighetene noget større haha. Sushien her i Helsinki var iallefall ultragod - så da jeg returnerte til hotellet var jeg god og mett, og forsåvidt ganske trøtt. Jeg var så trøtt at jeg la meg i åtte-tiden og sovnet like etter. Jeg har ikke lagt meg så tidlig på sikkert 12 år, så det var en ny, men god, opplevelse haha. 

Fininger ♥​


POSTET / 24.04.2017
Finland

 Processed with VSCO with a9 preset

 Processed with VSCO with a9 preset

Som jeg nevnte for et par dager siden, drar jeg til Finland med Maybelline i natt wiho. Skal ha med kamera til både film og foto, så tar sikte på å både blogge, vlogge og snappe (heter @aashildringhus på snap hehe) fra hele turen. For øyeblikket har jeg det ultratravelt. Planen er å pakke, skrive oppgave, fikse datagreier og sove noen timer før avreise. Men det spørs om ikke søvnen må vente til flyet, for nå begynner det å bli få timer igjen til å gjennomføre disse aktivitetene. Vi snakkes i Helsinki!


POSTET / 17.04.2017
Steg for steg: øyenbryn

// Innlegg i samarbeid med Maybelline

For litt siden fikk jeg tilsendt noen brynsprodukter fra Maybelline, som jeg har vært så heldig å få teste ut. Produktene jeg bruker i dette innlegget er altså fra Maybelline sin <3Brow Precise-serie<3. Jeg har allerede skrevet endel om Fiber Filleren deres - den har vært en favoritt fra første stund jeg brukte den. Å fikse bryn er jo livets kunst, og jeg er jo ingen guru på feltet - men under ser dere iallefall hvordan jeg gjør det. 

Det første jeg begynner med, er å bruke Maybelline sin Micro Pencil for å lage en "skisse" til neste steg. Med "skisse" mener jeg å tegne en slags ramme rundt brynene, så jeg får den formen jeg ønsker. I tillegg bruker jeg Micro Pencilen til å tegne "jukse-hår" på steder hvor det er litt manko hehe. 

Deretter bruker jeg Pro Palettet til å fylle inn farge i "skissen" jeg lagde i forrige steg. Palettet består av brynsvoks, brynspudder og highlight, i tillegg til at det følger med en skråkost til påføring. Over ser dere hvordan jeg bruker brynspudderet; jeg påfører endel farge ytterst på brynet, for så å påføre mindre innerst. Dermed får brynet litt "ombre-effekt", noe jeg igrunn liker veldig godt. Etter jeg har påført pudderet, påfører jeg litt highlight på brynsbenet.

Jeg avslutter livets kunst med å påføre den tidligere nevnte Fiber Filleren. Denne bruker jeg til å gre alle brynshåra oppover, et triks jeg lærte av flinke Marthe da jeg var i New York. I tillegg til å holde brynene på plass, inneholder den også litt farge. Synes denne miksen gjør resultatet ekstra fint og naturlig wiho. 


// Innlegget er skrevet i samarbeid med Maybelline

Her kommer en liten tutorial om hvordan man kan bruke Maybelline sin "Master Sculpt"-palette. Paletten kommer i to ulike farger; Light Medium og Medium Dark - og inneholder altså en kontureringsfarge og en highlight. I filmen bruker jeg Light Medium, men tidligere har jeg for det meste brukt Medium Dark. Selv liker jeg begge fargene veldig godt, så hvilken farge jeg velger, avhenger av hvilket resultat jeg ønsker. 

Jeg har et par krav til produkter for at de skal gå inn under kategorien "produkter jeg liker". Deriblant må produktet score høyt på "farge", "pigmentering" og "påføring". Jeg har jo allerede vært litt innom fargen, men vil fremheve at man kan bygge opp intensiteten en hel del, uten at det blir for mye. Dette henger nok tett sammen med at både highlighteren og kontureringsfargen er akkurat passe pigmentert, så produktene blander seg fint inn i huden. Ellers er det også et stort pluss at den er lett å påføre. Det følger forresten med både speil og påføringsbørste i paletten, så her har man alt man trenger i et produkt wiho! 


POSTET / 15.03.2017
NYFW17 DAG 6: VLOG


POSTET / 14.03.2017
NYFW17: DAG 6

// Turen er sponset

Her kommer altså det siste NY-innlegget. For øyeblikket redigerer jeg på den siste vlogen, så vil tro den kommer ut i løpet av morgendagen. I morgen er det akkurat en måned (!! tiden flyr) siden bildene under ble tatt, så da var det på høy tid at de kom på bloggen, si.

Denne dagen startet med at vi dro til Brooklyn Bridge for å filme. I og med at vi var der før klokka 07, fikk vi med oss soloppgangen. Seff veldig stas å få se en ordentlig NY-soloppgang for turisten. Bare det å være på Brooklyn Bridge var jo veldig stas i seg selv. Det nærmeste jeg har vært brua tidligere, er film/instabilde/postkort, så da var det veldig gøy å få oppleve den live wiho. 

Etterpå dro vi tilbake til hotellet. Her vil jeg benytte sjansen til å understreke hvor godt jeg likte å leve livet på Nomo Soho: all time favorite-hotel4ever<333

Etter vi hadde pakket og sjekket ut av hotellet, gikk vi en :(siste:( tur rundt og kikket i byen. Vi var blant annet innom et skikkelig cool marked i nærheten av hotellet, hvor de hadde alt mulig. Dette alt mulig-stedet er et sted jeg vil anbefale dersom dere skal til NY, men ettersom jeg ikke husker hva alt mulig-stedet heter, er det ikke stort til hjelp (skal oppdatere dersom jeg kommer på navnet).

Fine Marthe ♥

...Og så var det tid for hjemreise:(:( Sove-mestern meg sov seff 90% av flyturen, så før jeg visste ordet av det var jeg tilbake i Bergen. Må si det var en hard overgang å gå fra verdens gøyeste tur, til å komme hjem til regn og straks eksamen (viktig beskjed: et tullete luksusproblem).


POSTET / 13.03.2017
NYFW17 DAG 5: VLOG

Ja, her kommer altså den femte NYFW-vlogen. Som vanlig, ble filmen kortere enn planlagt, men håper dere liker den likevel haha. Har skikkelig lyst til å bli flink til å redigere farger osv, så filmene blir litt coolere. Prøver å lære et par triks ved hjelp av youtube, men læringskurven er ikke så bratt enda hehe - så dersom du har noen lure tips på lur, tas de imot med glede :):)


POSTET / 11.03.2017
NYFW17: dag 5

// Turen er sponset

Da er det klart for NYFW 5. dag, 14. februar (shit, nesten en måned siden - tiden flyr as!). Dette var altså den :(siste:( hele dagen på tur, så dagen skulle nytes maksimalt. Årets valentinesdag ble feiret med visninger, backstage, filming og middag, wiho!

Dagens første plan var Naeem Khan, backstage og visning. Som alltid, var det veldig gøy å se hvordan det jobbes backstage. Flinke Marthe og resten av Maybelline-sminkørene la en skikkelig fin sminkelook på modellene, og gjorde de klare for visning. Selve visningen var også _utrolig_ fin. Det som var ekstra spesielt med denne visningen, var at den bar preg av et viktig politisk budskap - noe jeg synes var skikkelig kult! Etter Naeem Khan-visningen dro vi backstage på visningen til Alice & Olivia, før vi dro videre til Maybelline-studioet for å filme. Der filmet vi en tutorial, hvor Marthe la en look fra en av visningene som hun sminket på - gøy!! Bildene under er tatt av flotte Camilla ♥Da vi var ferdig med filmingen, avsluttet vi kvelden med en veldig god middag på Buddakan. Buddakan er forresten den restauranten hvor Carrie og Mr. Big har middag dagen før bryllupet i "Sex And The City"-filmen - så det var jo veldig gøy! Alltid stas å se steder man har sett på film, si:):) hehe. 


POSTET / 06.03.2017
Maybelline Master Camo

// Innlegget er skrevet i samarbeid med Maybelline

I november dro jeg til Helsinki for å være med Maybelline på shoot for Maybelline sin nye "Master Camo"-palette. Palettet er et smart "all in one"-produkt som inneholder både corrector, concealer og highlight. Selv har jeg brukt det daglig i en god periode, og jeg må si jeg liker det fryktelig godt! For å trekke fram noe jeg liker ekstra godt, vil jeg gi litt ekstra skryt til konsistensen. Produktet er veldig lett å påføre, i tillegg til at det føles lett på huden - noe som er et stort pluss.

Under har jeg laget en liten tutorial hvor jeg viser hvor jeg påfører produktet. Har gjort meg flid og triksa med tall og sånt haha, og meningen med disse tallene er å illustrere hvor i ansiktet jeg påfører de ulike fargene. Håper dere skjønner noe av det, og at det er til litt hjelp :-)

S T E G 1 :

Det første jeg begynner med er å korrigere hudtonen. Den grønne fargen (dvs farge nr. 1), bruker jeg for å nøytralisere rødskjær. For å gjevne ut andre ugjevnheter i hudtonen min, bruker jeg den gule (altså farge nr. 2 hehe). 


S T E G 2 :

Deretter er det tid for concealer, og takk og pris for det, si. Jeg har noen fryktelig blå ringer under øynene, så da er det fint at det finnes noen sminketriks. Jeg begynner med å påføre farge (4) lengst inn mot våtkanten, for så å påføre en mørkere farge (3) i en trekant under farge (4). 

S T E G 3 : 

Og til slutt er det jo seff klart for highlighter! Highlighterene påfører jeg hovedsakelig på brynsbenet, kinnbenet og neseryggen. På brynsbenet bruker jeg farge (6), da denne er tettere i fargen. Farge (5) minner endel om Maybelline sin "Strobing stick" wiho - amazing highlighter med andre ord. Denne påfører jeg vanligvis på neseryggen og kinnbena, men den kan selvfølgelig også fint brukes til både tinning, hake, leppekant, osv....Og her er resultatet!

hits