Åshild Ringhus -


POSTET / 08.08.2015
PARAJUMPERS JULIET


Jakke fra Parajumpers

Tja, det blir nok av jakkeprat på bloggen for tiden. Men jakkegæren som jeg er, synes jeg det er så gøy å ta på meg en jakke, ta bilder og så vise det til dere, haha. Såå over ser dere altså sommerens nye investering når det gjelder jakker. I og med at været er som det er i sommer, var anledningen ypperlig til å kjøpe en sommerdunjakke. Da jeg var i Kragerø tidligere i sommer hang denne å gliste mot meg - og gliset ble med meg helt hjem igjen til Vinje også. Woho.

- Åshild


POSTET / 06.08.2015
FAVOURITE LEATHER

Dersom jeg skulle valgt ét "all time favourite"-plagg, hadde det uten tvil blitt skinnjakker. Kjærligheten min for skinnjakker er svært stor, og dersom jeg ikke finner drømmeprinsen i løpet av livet, kan jeg ihvertfall trøste meg med skinnjakkene mine<3 (he he morsom Åshild). Jakken dere ser over er en stor favoritt i mitt klesskap sammen med skinnjakken min fra Bodaskins. Har du et "all time favourite"-plagg?

- Åshild


POSTET / 16.07.2015
CÉLINE NEW AUDREY

Hei! Jeg har fått noen spørsmål om jeg kan fortelle litt om Celine-brillene mine, og det kan jeg selvfølgelig gjøre. Cravingsen på disse brillene begynte etter jeg hadde sett musikkvideoen til Tone Damli og Eric Saade, "Imagine". Jeg synes brillene Tone brukte i videoen var så utrolig fine, så da startet jeg å google "Imagine Tone Damli solbriller hvilken butikk". Jammen funket ikke google-søket mitt, og jeg fant ut at brillene hun brukte i videoen var "Celine New Audrey 41805/S". Da tenkte jeg woho, og den store jakten på drømmebrillene begynte. Jakten endte med at en bulgarsk optiker hadde salg på hele brillebeholdningen sin, til og med Celine briller. Så etter å ha sett serienummer og spurt han hundre spørsmål på sydenengelsken, forsto jeg at det ikke var noe lureri og jeg fikk drømmebrillene i hus. 

Har du noen brillecravingser for øyeblikket?

- Åshild


POSTET / 01.07.2015
TWO MARC FAVOURITES

Marc Jacobs er et av de merkene som virkelig faller i smak hos meg - og forsåvidt, hos tusenvis av andre også. Selv benyttet jeg "straks sommerferie" og "ferdig med eksamen" som unnskyldninger for å investere i to nye Marc Jacobs favoritter. Dette dekselet bestilte jeg fra Nelly (det er dessverre utsolgt nå). Jeg hadde aldri tenkt over hvor kult jeg synes dette dekselet var, før jeg fikk en åpenbaring i et friminutt rett før sommeren. Jeg synes det var dødskult, noe som resulterte med at det lå i postkassen et par dager senere. Egentlig bruker mine impulskjøp og være mindre vellykket, men denne gangen var det helt det motsatte, heldigvis. 

Jeg har lenge ønsket meg et smykke som jeg kan bruke hele tiden. Egentlig var planen min at jeg skulle få det fra "the special one", men siden det tar litt tid for meg å finne prince charming, tok jeg saken i egne hender og gikk til Marc Jacobs for å kjøpe smykke. Dessverre var ikke prince charming med på kjøpet, så da får jeg klare meg kun med smykket, hehe. Det er hvertfall blitt en stor favoritt, og jeg har brukt det hver dag siden jeg kjøpte det. 

Liker du Marc Jacobs?

- Åshild


POSTET / 19.05.2015
VINTAGE FAVOURITES

Hei dere! Endelig har denne ukens etterlengtede tirsdagskveld kommet, noe som er så latterlig godt. Grunnen til denne kveldsgleden min er matteeksamen som endelig er unnagjort. Den siste uken har vært så mye fylt med matte og skolearbeid at jeg nesten hadde glemt hvordan jeg levde livet mitt. Heldigvis fant jeg ut av hvordan jeg gjør det, noe som resulterte i is og hamburger, woho

Jaja, nok om eksamen og junkfood. La oss snakke om et par av mine vintagefavoritter istedet, hehe. Selv fikk jeg øynene opp for vintage samtidig som jeg fikk sansen for Levis shortser. Google-søk som "hvor kjøpe levis shorts i norge" og "ebay levis shorts buy" ble gjennomført daglig, og det var i min ivrige googleing jeg fant oppdaget at vintage var redningen. Etter jeg besøkte Velouria Vintage for første gang, var jeg helt frelst og vintageshopping er høyt opp på listen over mine favorittaktiviteter for å si det sånn. 

Selv elsker jeg vintage denim - kvaliteten er upåklagelig og stoffet blir finere og finere etter hvert som det blir mer slitt. Under ser dere to av mine vintage denimfavoritter. Olajakken er en vintage Calvin Klein som jeg kjøpte i Sverige, og buksen er fra Fretex på Grünerløkka. Liker du vintage?

- Åshild


POSTET / 04.01.2015
MITT KLESSKAP: SKINNJAKKER

Heihei! Dere som har lest bloggen min en god stund, har nok fått med dere min store kjærlighet for skinnjakker. Etterhvert som kjærligheten har blitt større, har også samlingen av jakker blitt større og jeg har brukt altfor mye penger på det. Men nå har jeg endelig slått meg til ro med fire favoritter. Egentlig er det tre mer enn man egentlig trenger, men jeg liker alle så godt at jeg ikke klarer å velge ut min absolutte favoritt. Latterlig luksusproblem, Åshild.

Fra Bodaskins (sponset)

Fra Zara

Fra Deadwood

Fra Bikbok

- Åshild


POSTET / 25.10.2014
Mitt klesskap: kåper

Hei! 

I dag har jeg kun slappet av, ryddet på rommet og fikset noen bloggreier. Føler jeg ikke har gjort noe som helst, men likevel fått gjort en del (???). Nå venter jeg på at tacoen er klar, og så skal jeg se på Keeping Up With The Kardashians. Elsker når det er mange episoder jeg ikke har fått sett, slik at jeg har mange å glede meg til. Gleder meg sååå til å se episoden der Kim og Kanye gifter seg, ååå ♥

Ellers har det vært mye kåpesnakk i det siste, så da tenkte jeg at jeg likeså godt kunne fortsette litt med det, hehe. Som jeg allerede har rukket å nevnt typ 10 ganger bare denne uken, er kåpe et plagg jeg elsker. Når jeg først liker et type plagg veldig godt, ender det med at jeg kjøper mange slike plagg, bare i litt forskjellige farger og fasonger. 

Kåpe fra Glamorous: Denne bestilte jeg på Nelly i sommer, og har siden den gang vært min store favoritt. Elsker både fargen, fasongen og at den er av ull. 

Kåpe fra Zara: Det er ikke så veldig lenge siden denne dumpet ned i postkassen min, og som sikkert flere av dere har lest, har jeg allerede blogget litt om denne. Kåpen er helt svart, laget av ull og lengden er perfekt. 

Kåpe fra Mango: Dette er den første kåpen jeg kjøpte etter at min kjærlighet for kåper begynte. Denne kjøpte jeg på Mango da jeg var i London i vinterferien, og jeg husker enda hvor mange butikker jeg var i, før jeg fant denne. 

Kåpe fra Oasis: Da jeg var på shoppingkveld med Det Nye og Oasis for litt siden, fikk jeg et helt crazy gavekort fra Oasis. Det var et gavekort på 10.000(!!!) kr, som jeg fikk som enda en premie etter jeg vant Det Nye Jenta. Da kunne jeg plukke med meg flere plagg, og et av de plaggene ble denne kåpen. Det er en ullkåpe som er mørkeblå - verdens fineste kåpe. Tusen takk Oasis! 

Kåpe fra Mango: Denne kåpen kjøpte jeg på Mango i vår, og har siden blitt altfor lite brukt. Jeg synes den er dødsfin, men jeg har glemt den helt bort, og derfor ikke fått brukt den mer. Desverre er den litt for kald nå på høsten, så da får jeg spare den til våren igjen, hehe.

Hvilken kåpe likte du best?

- Åshild


POSTET / 09.10.2014
ADIDAS X NIKE

Hei! Endelig har jeg ordentlig nett igjen. Jeg kan love dere at det å være uten nett halve høstferien, er noe jeg ikke unner noen - spesielt viss de bor et sted med dårlig mobilnett i tillegg. Haha, kjære vene, nå høres det jo ut som at jeg nesten ikke overlevde, så ille var det ikke altså. Det som var litt morsomt/kjipt, var at på et tidspunkt var også vannet borte (???), så da følte jeg at jeg var i en svært håpløs situasjon der jeg manglet to så grunnleggende ting som nett og vann. Heldigvis endte alt bra og nå er både vannkranen og instagram oppe og går igjen, woho.

Under ser dere noen av mine favoritter i klesskapet for tiden - Adidas Originals tskjorter og Nike Air Force sko, begge deler i både sort og hvit. Jeg er helt håpløs når det kommer til ting som finnes i både sort og hvit, da skal det ikke mye til før jeg ha begge deler, hehe. Jeg var så heldig og motta den hvite Adidas tskjorta og de sorte Nike Air Force skoene fra Junkyard for litt siden. Dersom du bruker rabattkoden "wossa" får du 20% avslag på alle varene når du handler på Junkyard. Koden er gyldig til og med 13 oktober, så da er det bare å skynde seg! 
Sko Junkyard HER (sponset) // Tskjorte Junkyard HER (sponset) Sko Zalando // Tskjorte Zalando

- Åshild


POSTET / 07.10.2014
Mitt klesskap: cardigan


Cardigan HER (adlink)

Haha, det har vært mye snakk om denne cardiganen i det siste, men så fornøyd som jeg er med den synes jeg den fortjener å bli snakket mye om, he he. Mange av dere lurte på hvor jeg kjøpte den, og det var på Floyd. En leser fant også link til den på nettet, så da tenkte jeg at jeg kunne dele den med dere andre også. Du kan kjøpe den HER (adlink)

Hva synes du om cardiganen?

- Åshild


POSTET / 25.09.2014
Mitt klesskap: grå kåpe

Kåpe HER (adlink)

Mange av dere har spurt meg om jeg kan legge ut linken til den grå kåpen min. Jeg bestilte den på Nelly, men den har vært utsolgt helt til nå. Såå da tenkte jeg at jeg kunne legge ut link til dere nå som den endelig har kommet inn på lager igjen. Kåpen er en ullkåpe, så den er veldig god og varm nå på høsten. Flere av dere har også spurt om hvordan størrelsen er, og den er normal.

- Åshild


POSTET / 20.09.2014
Nude turtleneck
Genser HER (annonselenke)

Denne høsten er turtlenecks absolutt mitt favorittplagg. Jeg synes de er så elegante, men samtidig så hverdagslige. Over ser dere en av mine favoritter. Jeg kjøpte den på Vero Moda, men den er i fra merket Noisy May. Den finnes også i grå, så jeg vurderer sterkt å kjøpe den også. Herregud, jeg som har innført shoppestopp allerede fem ganger etter sommerferien, jaja:(

- Åshild


POSTET / 19.09.2014
Mitt klesskap: sko

// Innlegget inneholder affiliatelenker

Det er ikke noen stor hemmelighet at det er noe spesielt når det gjelder jenter og sko. Vi alle elsker det, noen i større grad enn andre. Men et sted der inne tror jeg alle jenter har en kjærlighet for sko, kanskje det er fjellsko, fotballsko, sneakers eller heels, men uansett - sko er sko. Personlig liker jeg veldig godt "cut out" boots og enkle heelsandaler for øyeblikket. Når det kommer til de høyhælte sandalene under, er de virkelig de beste høyhælte skoene jeg noen gang har brukt. Man kan gå på de en hel dag (uten å være spesielt god til det), uten å få noe som helst vondt. Dette er pågrunn av at de har såpass tykk hæl, så da er de veldig stødige og gode. Såå de anbefalest virkelig! :-)Hvite heelsandaler HERSorte cut out boots HER

Sorte heelsandaler HER

Dersom noen skulle lure på størrelsene, bruker jeg vanligvis 38-39, og jeg har sandalene i 38 og bootsene i 39. 

Liker du sko?

- Åshild


POSTET / 18.09.2014
The perfect leather jacket
Jakke fra Zara

Dere som har lest bloggen min en god stund, vet at jeg har en ekstrem stor kjærlighet når det kommer til jakker, spesielt skinnjakker. Haha, det som er det største problemet mitt, er at jeg kjøper mange som er kun litt forskjellige, i håp om at det er "den perfekte skinnjakka". I starten av sommeren hadde jeg enda ikke funnet den, men da jeg var i Bulgaria i sommer, var vi innom Zara og der så jeg en som jeg likte såå godt. Hadde egentlig inngått en avtale med mamma om og ikke kjøpe noen flere skinnjakker på veldig veldig lenge, men men må man så må man, hehe :):):) Hvertfall så ble jakken dere ser på bildene over, med meg i kofferten hjem, og jeg er veldig fornøyd.

Har du et type plagg du kjøper (unødvendig) mye av?

- Åshild


POSTET / 06.09.2014
Mitt klesskap: denimFra Henry ChoiceFra LevisFra Levis

Herregud, så grønne disse bildene ble. Jeg har merket at fargen endrer seg veldig i fra de er i Photoshop til jeg legger de ut på bloggen. Såå dersom noen av dere som vet hva jeg gjør galt, trenger jeg all den hjelp jeg kan få. Over ser dere mine favorittdenimjakker i klesskapet mitt. Før var jeg ikke så glad i oversized olajakker, men foretrakk heller at de var korte og tighte. Men nå derimot, elsker jeg at de er oversized. Til tross for at været begynner og bli kaldere kommer jeg ikke til å pakke de vekk med det første. Det som er så greit med at de er litt store, er at man kan ta på seg en tykk genser under og fortsatt bevege armene.

Ellers har jeg ikke så mye og si, annet at jeg har tidenes kjipeste helg. Sitter bare hjemme og jobber med lekser, men har endel jeg må ta igjen så da må det bare prioriteres :(:( 

Hva gjør du i dag?

- Åshild


POSTET / 17.08.2014
Høstfavoritter i garderobenMange av dere ville ha et innlegg der jeg viser dere mine favoritter i garderoben denne høsten. Jeg valgte fem plagg jeg liker ekstra godt denne høsten. Som dere ser så er det fargene hvit, sort, grått, brunt og nude som dominerer garderoben min denne høsten, men jeg liker det. Jeg må bare beklage at bildene ikke ble så bra, men både jeg og mami hadde problemer med fotoevnene våre den kvelden, men håper de funker likevel :-)Kåpe fra Glamorous, link HER

Tskjorte fra HM

Tskjorte fra Adidas 

Cardigan fra Bikbok

Skjerf vet ikke

Skjerf fra Acne

- Åshild


POSTET / 15.08.2014
What's in my bag

Hei! Etter jeg har blogget fast i snart to år, tenkte jeg at det virkelig var på tide og legge ute et "What's in my bag" innlegg. Jeg putter som oftest i ulike ting for hver gang jeg bruker veske, men her ser dere hvertfall det som så og si alltid er med. Vesken min kjøpte jeg på Mulberry butikken på flyplassen (Stansted), da jeg var i London i vinter. Modellen heter Mulberry Brynmore og jeg har den i den største størrelsen.Agenda // iphone // et lite digitalkamera // lommebok

Solbriller // håndkrem // leppestift

Hva har du i vesken din?

- Åshild


POSTET / 12.08.2014
Birkenstock

Da jeg spurte om hvilke innlegg dere ønsket, var det noen som lurte på om jeg kunne skrive et litt mer utfyllende innlegg om birkenstock sandalene mine - og det kan jeg selvfølgelig. I vår startet min "hang-ups", på det jeg kaller pleiersko aka birkenstock. Jeg synes de var utrolig kule, og fant ut at de egentlig kunne kombineres med det meste. Så da tok det ikke lange tiden før jeg hadde bestilt mitt første par Birkenstock, i modellen Birkenstock Arizona, i svart. Etter noen dager med svarte birkenstock på benene, var jeg overbevist om at det var verdens beste sko, så da tenkte jeg at jeg burde kjøpe meg enda et par i hvitt for ikke å slite ut det svarte med en gang :):):) Men jeg angrer absolutt ikke, og jeg er fortsatt helt sikker på at man ikke finner mer behagelige sko. Begge mine bestilte jeg på Zalando, og de koster 799 per stykk. Jeg har begge i størrelse 39, noe jeg også vanligvis bruker, så de er så og si helt normale i størrelsen, kanskje litt store.

Har du noen "favorittsko"?

- Åshild


POSTET / 29.06.2014
Levis jakke


Fra Levis

Kjøpte denne jakken (lol, jeg og jakker altså) på Velouria Vintage da jeg var i Oslo sist gang. Den er egentlig litt for oversized synes jeg, så jeg vurderer å gi den i bursdagsgave til broren min, men er litt usikker fordi jeg synes den har en så fin farge.

- Åshild


POSTET / 24.06.2014
Nude kåpe


Kåpe HER (sponset)

Denne våren/sommeren har jeg fått et nytt favorittplagg, nemlig kåpe. Tror jeg har skrevet det tusen ganger før, men jeg synes det er såå fint. Får virkelig ikke nok av det, og vil helst ha en kåpe i alle slags farger. Herregud, jeg må le litt av min enorme lidenskap av jakker. Ca femti prosent av alle plaggene mine jeg eier er jakker, og mamma blir like fortvilt hver gang jeg kommer hjem med en ny jakke, haha. Over ser dere en ny jakke (sry, mamma :(:( ) jeg mottok for noen dager siden. Den er veldig tynn og passer godt nå om sommeren. Fikk først samme jakke i sort og den likte jeg så godt, så da var jeg så heldig og fikk tilsvarende kåpe i nude. 

Har du noen favorittplagg?

- Åshild


POSTET / 09.06.2014
Mitt klesskap: all white

Hei! Nå som det nærmer seg sommer (eller det er jo sommer nå), er det tid for å ta fram sommerklærene igjen. Jeg synes det er utrolig fint med lyse farger til sommeren, og derfor tenkte jeg og vise dere noen av mine hvite favoritter i garderoben. Selv synes jeg det er dødsfint med hvit på hvit, for eksempel en hvit kjole, hvit bukse og hvite sko, spesielt til solbrun hud. Bluse fra CubusJakke fra CubusGenser arvet fra Bestemor

Har du noen favorittfarge til sommeren?

- Åshild

hits