Åshild Ringhus -


POSTET / 19.07.2014
8 fakta om meg

Hei! Da tenkte jeg at jeg skulle lage et innlegg med litt fakta om meg. For å si det sånn så er det ikke så veldig mange 'nødvendige' fakta i dette innlegget, men heller helt unødvendige fakta - rett og slett noen funfacts :-)

♦ En periode cravet jeg sykt på tørkede erter, fetaost og karamell. Altså, ikke alt dette sammen i en matrett (haha, æsj), men hver for seg. For eksempel fetaost kunne jeg spise til hva som helst (nesten), men så gikk jeg lei, men nå elsker jeg det igjen.

♦ Noe av det mest irriterende jeg vet er sokker som er hull i på stortåa. Det er så ubehagelig, og det er sjelden jeg blir så oppgitt (haha), som når jeg har tatt på meg en sokk som jeg merker det er hull i.

♦ Når jeg ser på tv, ser jeg faktisk uvanelig mye på nyheter og spesielt på nyhetskanalen, haha. Det er rett og slett fordi jeg synes det er veldig interessant og så får jeg nesten litt "panikk" dersom jeg ikke aner hva som skjer/har skjedd rundt omkring i verden. Merkelig greie, men det kunne være en fordel når vi hadde quiz på ungdomskolen, lol.

♦ Jeg synes hvite marmorbygg er så utrolig fint, og jeg har lagret så mange bilder av marmorhus på mobilen. En av drømmene mine for fremtiden, er å bo i et marmorhus/blokk enten i London eller New York.

♦ Leser så og si aldri bøker, men dersom jeg først finner en bra en, leser jeg den alltid flere ganger. Det samme gjelder forsåvidt filmer, jeg ser sjelden en ny film, men jeg ser heller en film jeg vet jeg liker flere ganger.

♦ Rett før jeg fikk min første mobil, ønsket jeg meg så mobil at jeg klipte ut bilder fra Elkjøp-reklamer, limte på en stein og så lekte jeg at det var mobilen min. Haha, herregud.

♦ Jeg er mye mer glad i faget matte, enn språkfag. Har hatt tysk i fire år, men kan så vidt si to tyske setninger. Har et år igjen med tysk og da skal vi ha tysktentamen og kanskje tyskeksamen (!!!). Fy fader, jeg må lære meg så mye tysk i sommer :(:(

- Åshild


POSTET / 09.02.2014
Sju funfacts om meg

Hei!

I dag våknet jeg klokken ni helt av meg selv, noe som er veldig tidlig for meg på en søndag. Jeg sovnet vel og merke klokken ni i går kveld da, så da var det ikke så rart at jeg våknet litt tidlig. Jeg tenkte jeg ville skrive et innlegg med litt funfacts, eller det er vel heller litt funstories fra mitt liv. Kan ikke garantere at alle storiene er funstories heller, men jeg har hvertfall funnet noen rare/teite/morsomme ting og skrive. Hehee, here you go!

♦ Fra jeg kanskje var 8 år og til jeg var rundt 15 år (heeh, ops, det var bare i fjor det), hadde jeg en skikkelig obsession på leverpostei og banan sammen som pålegg på brødskiven. Haha. Det var faktisk noe av det beste jeg visste, og jeg syntes det kunne måle seg med nugatti liksom, godt synes jeg det var. U should try it. Vel og merke, smakte jeg på det igjen for litt siden, og for å si det sånn skjønner jeg ikke hvorfor jeg jeg likte det så godt, hehe.

♦ I åttende klasse fikk jeg min første gullfisk. Han (jeg vet egentlig ikke om det var en mann eller dame) var en kjempesøt fisk, og het Gary. Desverre fikk han et veldig kort liv. 14 dager etter jeg hadde fått han, fant jeg han flytende på toppen av akvariumet sitt. Da var han død, og han hadde myglet (wat?!). Jeg husker jeg ble skikkelig lei meg og gråt masse, og jeg klarte heller ikke dra på fotballtrening den kvelden :(:(

♦ I fra jeg var 8 til 10 år, kjøpte jeg notatbøker heele tiden. Haha. Kjøpte liksom mange flere notarbøker enn barbie, bratz, leker, klær, osv. Husker mamma ga meg forbud mot å kjøpe notatbøker en periode, for jeg skrev aldri i de, men bare fylte opp alle bokhyllene vi hadde. Haha, herregud, forbud mot å kjøpe notatbøker. Men forbudet til mamma stoppet ikke meg, og jeg tror jeg brukte alle pengene jeg fikk til jul og bursdag på notatbøker. Jeg var en liten rebelsk kiddo med en stor kjærlighet for notatbøker, skjønner dere ;););)

♦ Dagen etter Justin Bieber konserten, skulle jeg og Vilde ned til The Thief for å se om vi fikk øye på Justin. Da vi gikk gjennom Rådhusgaten, så vi to personer komme joggende på fortauet på andre siden av gaten. Plutselig tar Vilde tak i armen min og sier "ÅSHILD, ER IKKE DET DAN KANTER?!". Haha, da var det faktisk Dan Kanter og en av danserene til Justin som var på joggetur. Haha. Jeg og Vilde startet og springe etter de. Etter kanskje en kilometer fikk vi tatt de igjen, og spurte om vi kunne ta bilde. Men uheldigvis passet det ikke, og Dan svarte "No, I'm sorry, we have to run". Haha, det var hvertfall dødsgøy og se både han og danseren!

♦ Når vi alikevel har litt celebritytalk her, kan jeg jo fortelle en annen celebritystory, hehee. Da vi skulle på VG lista topp 20 i Oslo i fjor, hadde vi akkurat vært og handlet litt mat og satt på en benk på Aker Brygge og ventet på at konserten skulle starte. Plutselig sier Trine "Er ikke det danserene til Jason Derulo som kommer gående? Og er ikke det Jason Derulo?" Jeg og Mari kaster fra oss det vi har i hendene, og springer bort. Etterhvert har Trine fått samlet tingene etter oss (haha), og kommer bort hun også. Vi får både snakket og tatt bilde med han. Etter han hadde vært i Oslo la han ut en video hvor vi faktisk er med litt med i. Den kan dere se her, vi er med bittelitt 0.05.

♦ I fjor vinter datt jeg og skadet hånden min på isen. Haha, dette gjorde så jeg fikk tidenes ekleste og største hand. Den hovnet opp syyykt mye og etterhvert fikk jeg nesten ikke tatt på votter. Viss der er noe som heter "vottestørrelser", gikk jeg helt sikkert opp fem "vottestørrelser". Heldigvis ble den bra etterhvert, og jeg fikk min vanlige "vottestørrelse" igjen, hehe. 


Hahahaha, æsj!

Når jeg var liten, var jeg med mamma og pappa på shopping. Da hadde jeg så lyst på noen neglelakker, men så sa mamma at jeg ikke kunne få de fordi det snart var jul. Etter masse masing, fikk jeg likevel ikke neglelakkene. Da ble jeg så sint at jeg dro ut av butikken uten å si i fra til mamma eller pappa, og gikk og gjemte meg innerst på en lekebutikk på det samme kjøpesenteret. Siden mamma og pappa ikke kunne finne meg og var sikker på at jeg hadde blitt kidnappet, gikk de til informasjonsgreiene, så de kunne spørre etter meg i mikrofonen. Jeg husker enda hvor mye jeg skvatt da jeg hørte "Kan Åshild Ringhus komme til "Juvelen" der pappaen til Åshild venter på henne", da sprang jeg ut av lekebutikken og rett til "Juvelen" med en gang. Haha, flaut. Det måtte ha vært noen fantastiske neglelakker altså. Som jeg sa, var jeg en liten rebel ;););)

- Åshild


POSTET / 27.08.2013
Sju fakta om meg

Hei! I løpet av min tid som blogger, har jeg skrevet vedig lite om meg selv. Så i dette innlegget har jeg skrevet sju veldig forskjellige ting om meg, noen historier og noen fakta. Noen ting visste dere kanskje fra før og noen ting er kanskje helt nytt.

♦ Jeg elsker vennene og familien min. De betyr så mye for meg, og jeg er så takknemlig for at jeg har de. Jeg elsker også å bli kjent med nye personer, og jeg en person som er så glad i alle rundt meg! ♥

♦ Jeg er så og si alltid sist, på så og si alt mulig, haha. Ut av bussen, levere inn en prøve, i køer eller til å gå ut av en dør. Haha, vet ikke hvorfor det er sånn, men det har blitt en (u)vane. Håper jeg klarer å bli litt kjappere med tiden, for å alltid være sist er ikke alltid en fordel, heeh! :-)

♦ Jeg har hatt åtte dyr opp gjennom årene. En hest, fire sauer, en kanin, en gullfisk og nå har jeg en liten puddel. Åå, som jeg elsker dyr. Hver gang jeg har mistet et dyr (enten pga død, eller måtte gitt det vekk), har jeg blitt helt knust og har ikke klart og hvert meg selv på flere dager.

♦ Min obsession på skinnjakker, har nok flere av dere fått med dere. Haha. Sist jeg telte, hadde jeg rundt ti skinnjakker (nå er det skinnjakkestopp for Åshild). Hehe, mamma blir bare mer og mer fortvilt for hver gang jeg har kjøpt meg en ny...(noe jeg egentlig skjønner)

♦ I 2008 var jeg på omvisning på fotballstadioen til Real Madrid i Madrid. Da hadde jeg som mål å tråkke på banen deres, før broren min gjorde. Det jeg ikke hadde fått med meg, var at det ikke var lov å tråkke på banen - så da jeg satt foten der, skvatt jeg av at en vakt stod å skrek til meg og bortviste meg fra banen. Haha, oopsi, badgirl number 1 over here. 

♦ Jeg er elendig til å svømme. På barneskolen skulle vi svømme ti runder, og da de andre hadde svømt ti runder var jeg bare på min femte. Jeg svømte så sent at det var like før jeg sank, haha!

♦ Jeg er veldig spontan. Viss noen hadde spurt meg om jeg ville blitt med til England i morgen, og ingenting "lå i veien", hadde jeg blitt med med en gang. Jeg elsker det å være spontan, og er veldig eventyrlysten. Når jeg blir voksen, skal jeg reise og oppleve maaasse!Hva synes du om innlegget?

- Åshild

hits