Åshild Ringhus -


POSTET / 24.05.2017
Dagens antrekk


Sko PRIMEBOOTS (sponset fra Shoe & ClotheJakke DESIGNERS REMIX Bukse MONKI Skjorte GANNI Briller RAYBAN

Hallo! For øyeblikket sitter jeg og redigerer en video, i tillegg til å nyte livet uten oppgave som skal leveres. Gårsdagens oppgave ble levert i løpet av forrige natt, tradisjonen tro; kun noen timer før fristen. Jeg forstår ikke at det er mulig å være så flink til å utsette innleveringer, som det jeg er. Men jeg lener meg på at jeg jobber best under press hehe. Det store problemet er i grunn ikke at jeg jobber best under press - for det kan jo forsåvidt være bra til tider - problemet ligger i at jeg ikke jobber uten press, noe som gjør det problematisk å være forut min tid. Jaja, sånn er livet. Jeg har jo tross alt blitt en gammel og klok 20-åring, så klokskapen starter vel å fungere om litt (morsom). 


POSTET / 19.05.2017
Favoritt x 2


Genser HOLZWEILER Skjerf HOLZWEILER 

Ettersom jeg omsider nærmer meg 20 år, tenkte jeg at jubileumet var en fin unnskyldning for å kjøpe noe jeg har ønska meg skikkelig lenge. Holzweiler har jo en spesiell plass i hjertet mitt, og det er uten tvil mitt all time favorittmerke . Skjerfet dere ser over (og som dere forsåvidt har sett mange ganger før haha. Det er nok mitt mest brukte plagg ja), var mitt aller første Holzweiler-innkjøp - og har siden første dag vært en stor favoritt. Et annet plagg som har blitt en stor favoritt, er jubileumsgaven til meg selv hehe, nemlig hoodien dere ser over. Synes den er så fin og enkel, men samtidig skikkelig kul wiho.


POSTET / 14.05.2017
Dagens antrekk

Skjerf ZARA Kåpe ZARA Veske HOLZWEILER HER (sponset) Bukse DR DENIM HER (adlink) PRIMEBOOTS (sponset fra Shoe & Clothe

Siden sist, har jeg kommet hjem fra møte og koffertleting i Oslo. For å gi en siste oppdatering på denne kofferten min, ble den ikke funnet i går heller, så nå gir jeg opp letingen for godt haha. Har kjøpt meg nytt objektiv, og så har jeg et gammelt kamera liggende - så når objektivet ankommer postkassen, er wossa sterkere tilbake.

Ellers var jeg også i møte med ♥Maybelline♥ i går. Som jeg tidligere har nevnt, har jeg et større samarbeid med de. I den forbindelse er jeg veldig heldig å få teste mange av deres produkter, for så å dele de produktene jeg liker med dere. Det finnes jo ulike måter å vise frem produkter på, feks. "first impressions", "step by step-tutorial" med et enkelt produkt eller "full face-tutorial" hvor jeg bruker flere produkter - og derfor lurer jeg på hva dere liker best? Og synes dere det er mest gøy med vanlig blogginnlegg med bilder og tekst, eller liker dere video bedre? 


POSTET / 07.03.2017
Dagens antrekkSkjorte HM


POSTET / 10.01.2017
Eksamen eksamen eksamen :O


Bukse DR DENIM HER (adlink) Skjerf HOLZWEILER HER (sponset) Kåpe MANGO Sko PRIMEBOOTS HER (adlink)

Nå har jeg akkurat spist en fantastisk kebab. Hittil har dagen bestått av lesing til eksamen, så da er det fint med sånne kebab-høydepunkt. Det blir mye eksamenssnakk for tiden, men sånn er det når man har spart pensum altfor lenge, si. Dette er den første ordentlige eksamenen (sett bort ifra exphil og exfac), så jeg stresser så med om jeg har lest nok, fokusert på det viktige, osv - men det får jeg jo ikke svar på før eksamen er gjennomført, så det vil tiden vise. Heldigvis (uheldigvis:P) er det ikke mange dagene igjen, og jeg gleder meg så til å være ferdig. Mvh. eksamens_jenta_1997. Snakkes.


POSTET / 02.01.2017
Antrekk og ny header


Kåpe ZARA Skjerf GUCCI Solbriller RAY BAN Bukse DR. DENIM Sko PRIMEBOOTS (sponset fra Shoe & Clothe

2017 og hverdagen kom jo hånd i hånd i går, så i dag har planen vært å gjøre ferdig årets første innlevering. Men i kjent stil, så ble det opphold i oppgave-jobbingen så fort det dukket opp vanskelige ting:( dårlig vane:( Så da valgte jeg heller å jobbe med litt viktigere ting, nemlig å lage ny header (hehe morsom). Og header ble det. Synes det gjorde seg med litt endringer i designet nå som det er nytt år og greier, new year new me ikke sant;);) 


POSTET / 23.12.2016
Antrekk og redd bilistJakke BIKBOK Skjorte GANNI Veske HOLZWEILER HER (sponset)

Dagens prosjekt var å kjøpe årets siste julegave. Det viste seg å være et vanskeligere prosjekt enn forventet, for jeg var innom hele tre grender (som det hetes her haha) før jeg var ferdig med gavehandelen. Det har heldigvis kommet en god del snø her i min hood (grend), så nå er det ikke noe å si på julestemningen lengre. Men jeg må si at snø og bil er en kombinasjon jeg er lite begeistret for altså. Jeg er nok en fryktelig irriterende medbilist der jeg kjører i 50 km/t i 80-sona, men heller for treigt enn for fort, si. (Viktig å få med: er flink til å slippe biler forbi - så passer på at jeg ikke er til hinder for andre altså hehe).


POSTET / 22.12.2016
Antrekk


Jakke DESIGNER REMIX (BY TONE DAMLI) Bukse LEVIS Sko ADIDAS Veske LOUIS VUITTON


POSTET / 18.12.2016
Antrekk: NMD

Sko ADIDAS Bukse LEVIS Kåpe GLAMOROUS 


POSTET / 11.12.2016
Dagens antrekk


Veske HOLZWEILER HER (sponset) Jakke PRIMEBOOTS (sponset fra Shoe & ClotheSkjorte TOPSHOP Bukse BIKBOK

Har egentlig no time for blogging for øyeblikket - klokka har jo tross alt bikket 20.00 og farmen ruller på skjermen. Men en ørliten oppsummering av dagen rekker jeg. I dag har jeg jobbet med oppgave, og i kjent stil har jeg kommet mye kortere enn jeg hadde planlagt. Ellers har jeg spist en ordentlig kjøttkake-middag woho, endelig heime hos a mor, si<333 Altså, som jeg setter pris på mammas (gourmet)mat etter jeg og posesuppene (morsom) flytta ut.


POSTET / 28.11.2016
Antrekk


Jakke DESIGNER REMIX BY TONE DAMLI (lignende HER) Bukse BIKBOK (lignende HER) Sko FILIPPA K (lignende HERadlinks

Endeleg får jeg også til litt sånn tidlig-blogging, haha. Beundrer alle som klarer å være produktive tidlig på dagen, for det er jeg svært dårlig til dessverre. Prøver å ta meg sammen vel og merke, men de gamle rutinene er godt innarbeidet. Derimot klarer jeg å øke produktiviteten min utover kvelden, men det skjer liksom ikke før rundt midnatt - noe som resulterer i dårlig døgnrytme og lite søvn. Så i dag er jeg sjukt fornøyd haha, for i dag har jeg vært på skolen, blogger nå, skal lese og skal lage meg god lunsj haha woho stolt<3 snikskryt<3 stolt<3


POSTET / 27.10.2016
Blogg-krise på krise-blogg

Som lættis-overskriften;);) min sier, er jeg altså kommet i en liten blogg-krise om dagen. Nå har jeg lest gjennom innleggene mine fra den siste tiden, og det var her krisen oppstod. Jeg fant ingen underholdningsverdi i noen av innleggene mine, og det har jeg så lyst til å få en endring på. Det er jo selvfølgelig en bloggers ønske å ha optimal kvalitet på alt av innhold som blir publisert, men her har wossa svikta i det siste. poenget mitt med dette innlegget er altså å spørre dere om hvilke type innlegg dere finner størst underholdningsverdi i haha? Mvh. blogger i nød:)


POSTET / 25.10.2016
Antrekk: "Birck" bag


Kåpe MANGO (lignende HER (adlink)) Bukse DR DENIM HER (adlink) Veske HOLZWEILER HER (sponset)

Jeg har ikke tid til å skrive noe særlig i dag, for skippertak-jenta skal ha sitt første Ex-Phil.-skippertak i dag:( Jeg lærer aldri:( Men i og med at jeg har brukt skippertak-metoden som studieteknikk så lenge jeg kan huske, har det blitt en godt innarbeidet vane - og det sies vel at gammel vane er vond å vende?? Det stemmer hvertfall i mitt tilfelle. Vi snakkes!


POSTET / 22.10.2016
Antrekk


Jakke URBAN OUTFITTERS Skjorte HER (adlink) Skjerf HOLZWEILER (sponset)

Først og fremst - wossa har litt foto-trøbbel om dagen; jeg synes noen av bildene mine får veldig grønnskjær (feks bildene over)?? Så derfor lurer på om dere har lagt merke til det samme? Og om det evt er noen photosho-glade lesere der ute som har noen tips for å hindre grønnskjæret? 

For øyeblikket er jeg hjemme i Vinje i criben til mamma og daddycool hvor jeg skal spise taco, lese Ex.Phil. og til tannlegen. Dessverre har jeg til nå kun fullført det eneste morsomme gjøremålet; spise taco, og de to kjipe gjenstår. Vet ikke hva som veier tyngst av eksamensnervene og tannlegeskrekken, så må nok si begge aktivitetene stiller ganske likt:( Snakkes. 


POSTET / 18.10.2016
Antrekk: blått og svart

Hei! I dag tenkte jeg å gjøre en vri på de ellers kjedelige outfitpostene mine. Haha, vet ikke om vrien er noe mer gøy da, men kanskje hakket mer inspirerende?? Uansett, kjedelig eller ikke, her kommer innlegget haha. 

På bildene har jeg altså på meg en blå denimskjorte. Min er fra Zara, men (dette er vrien) dersom dere kunne tenkt dere en ny denimskjorte, har jeg tatt med noen forslag fra Nelly under :-) 

HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER (adlinks)

Skinnjakka jeg har på meg er den samme som nr 1 under. Dersom du har fulgt bloggen min en stund, har du kanskje fått med deg at skinnjakker er mitt #1 favorittplagg i hele verden. I garderoben min har jeg kun svarte skinnjakker, men for øyeblikket troner en rød cool skinnjakke på toppen av ønskelisten min.

HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER (adlinks)

See u.


POSTET / 13.10.2016
Dagens antrekk
Skjorte ZARA Skjerf HOLZWEILER Veske HOLZWEILER HER (sponset)

For øyeblikket er jeg opptatt med å henge opp gardiner, så jeg har ikke tid til å skrive noe mer i dag jeg hehe. Snakkes!


POSTET / 25.07.2016
Antrekk: sokker i sandalene

Sko BIRKENSTOCK Genser HM Jakke VINTAGE Skjerf HOLZWEILER

Bildene over er et eksempel på at jeg har brutt "sokker-i-sandaler"-regelen utallige ganger denne sommeren:(:( Men siden jeg jobber på kunstutstilling i sommer, der det stadig er innom andre medlemmer av "sokker-i-sandalene"-banden - er jeg i svært godt selskap av gla'turister.


POSTET / 09.07.2016
$HADE$ 4 $UMR


Solbriller RAY BAN HER (sponset)

Ettersom overskriftene mine fort kan bli kjedelige, tenkte jeg at noen dollars kunne gjøre susen. Synes det ble $jukt kult ofc. Nesten like kult som $hadesa mine. Dere tenker kanskje "oh no, i can't see dem colours" siden bildene er i black n white, men don't u worry; de er helsvart i virkeligheten også. I love dem $hade$<3 Lots of love, cool-Å$hild-o. 


POSTET / 08.07.2016
Antrekk: hvit denim

Jeg forstod på flere av dere at det var ønsker om litt variasjon i innleggene mine - noe jeg forstår veldig godt, haha. Planen heretter er å blande klær osv, med noe som ikke er klær osv (skal ikke være naken da:P:P HE HE funny). Men inntil jeg har funnet noe annet cool å blogge om, kommer enda et klær-osv-innlegg, haha. Vi snakkes!


POSTET / 05.07.2016
Antrekk: Holzweiler


Skjerf HOLZWEILER HER (sponset)

Her ser dere det andre skjerfet jeg mottok fra Holzweiler. Jeg synes fargekombinasjonen er så fin! Liker så godt å ha et tilbehør/plagg som gir litt farge til antrekket. Et tips jeg har plukket opp fra andre bloggere, er å bruke skjerfet som en poncho sammen med et belte - sånn som flotte Annette har gjort her

Ellers lurer jeg litt på hva dere liker å lese om. Liker dere best hverdagsblogging, eller liker dere best at jeg blogger om ulike "tema" (sminke, klær, foto, osv)? Eller kanskje en blanding? Blir veldig glad for alle tips, så gjerne kommenter dersom du har noen ønsker ♥

hits