Åshild Ringhus -


POSTET / 04.07.2017
Spørsmålsrunde: juli

Ja, som jeg påpekte i forrige innlegg, har det nå blitt juli haha. Og ny måned betyr jo seffis ny spørsmålsrunde. Nå har det seg sånn at svarene på forrige måneds spørsmålsrunde ikke er ute enda, ettersom jeg har brukt sabla lang tid på å redigere. Men nå nærmer jeg meg ferdig, så den kommer snart. Skal være kjappere i produksjonen av juli-editionen, så det blir en sommer med fylt med spørsmålsrunder, si. Jeg har fortsatt denne uvanen at jeg kan være noget dårlig til å svare på kommentarer (ikke bra), men planen er å svare på endel tidligere spørsmålskommentarer i svarvideoene - også skal jeg ta meg sammen heretter. Ellers vil jeg også si at ønsker/ideer til innlegg/filmer også tas i mot med glede hehe ♥


POSTET / 23.05.2017
Spørsmålsrunde

I dag har endelig dagen kommet hvor jeg også omsider har blitt 20 år wiho haha. Har i grunn betegnet meg som 20 år en god stund, så nå var det på tide at det ble realiteten si. Første dag som 20 år har blitt brukt til å skrive ferdig oppgave. Hadde egentlig bestemt meg for at innleveringa skulle ferdigstilles i mens jeg fortsatt var 19-åring, sånn ble det altså ikke. Men når det er sagt, bursdag er bursdag, så det er jo seffis stas og gøy uansett :-)

Ettersom det nærmer seg en måneds tid siden forrige spørsmålsrunde, tenkte jeg at det var på tide med en ny. Så dersom det er noe du lurer på, er det bare å spørre i vei! Mvh. naturfotografen97;);)

Processed with VSCO with 4 preset Processed with VSCO with 5 preset


POSTET / 14.05.2017
Svar på spørsmål (video)

Hallo og god søndag! Her kommer svarene fra den andre månedlige spørsmålsrunden. Enn så lenge er denne nye tradisjonen vedlikeholdt, så det blir spennende å se hvor lenge det varer. Avslutningsvis vil jeg bare legge til en merknad: jo mer jeg har sett på videoen, jo mer ubekvem synes jeg at jeg ser ut lollis haha. Jaja sånn er livet. Håper den er brukbar anyways og at dere får svar på noe av det dere lurer på:):)


POSTET / 03.12.2016
Spørsmålsrunde

Det er egentlig ikke så lenge siden jeg hadde forrige spørsmålsrunde (viss jeg ikke tar helt feil??), men siden jeg synes det er så gøy å svare på spørsmålene deres - tenkte jeg at jeg kunne ha en til. Så dersom det er noe du lurer på, er det bare å spørre i vei :-)


POSTET / 20.10.2016
Tjuesju Q/A

Fant disse spørsmålene da jeg googlet "good ideas blog post" (som jeg så ofte gjør) he he. Og siden wossa var enig i at det var en good idea for en blog post, ble det dagens innlegg.

Favorite movie in the past years? Bend It Like Beckham. Den har jeg sikkert sett hundre ganger (nesten ikke overdrivelse) - og jeg synes den er like bra enda haha. 

A book you plan on reading? "Språk og argumentasjon" (Ex.Phil-pensum)

iPhone or Android? Jeg er veldig tilhenger av iPhone, men jeg har ikke hatt Android - så er ikke riktig person til å uttale meg om saken.

Twitter or Instagram? Instagram. 

What's your favorite food? Taco. Jeg blir aldri lei.

Least favorite food? Tunfisk.

What do you love on your pizza? Alt som er på Pizzabakeren sin "Kokkens favoritt". Den pizzaen er noe av det beste jeg vet.

Favorite drink? Sjokomelk, ananas og mango-smoothie, Pepsi Max og Farris. 

Favorite dessert? Jordbær og vaniljesaus.

Dark chocolate or milk chocolate? Melkesjokolade.

Coffee or tea? Kaffi.

What's your favorite board game? Kortskalle og Bingo haha. Jeg elsker Bingo. 

What's your favorite country to visit? Hmm, sånt klarer jeg ikke å velge.

What's the last country you visited? Danmark.

What country do you wish to visit? Australia.

Heels or flats? Definitivt flate sko. Skulle ønske at jeg kunne si høye, men jeg synes det er vondt å gå i, haha.

Pilates or yoga? Haha, ingen av delene. 

When was the last time you cried? Tror det var da jeg så på Nobel. Jeg er latterlig grinete når det kommer til tv.

Do you like your handwriting? Haha nei!Favorite smell? Parfyme.

A sport you wish you could play? Haha her er lista lang as - men dersom jeg skal velge én sport, er det nødt til å være håndball.

Hair color? Kommunegrå.

Eye color? Blå.

Scary film or happy endings? Uten tvil happy endings. Klisje-filmer<333 Haha.

Where were you born? Skien.

What is the farthest you have been from home? New York.

Lipstick or lip gloss? Lip gloss.
 


POSTET / 19.10.2016
Spørsmålsrunde

Jeg troor det er en stund siden forrige gang jeg hadde spørsmålsrunde, så da tenkte jeg at det var på tide. Vet ikke akkurat når svarene kommer, men de kommer  i nærmeste fremtid altså (ikke om flere måneder som har vært tilfellet tidligere i bloggkarrieren:P;) min he he he). Såå dersom det er noe du lurer på, er det bare å spørre i vei:):) Snakkes.


POSTET / 04.07.2016
Svar på spørsmålsrunde

Hva skal du gjøre i høst: utdanning, reising eller jobb? Etter sommeren skal jeg flytte for å studere. Woho, gleder meg!

Hvis du skulle valgt programfag på nytt, hva ville du valgt? Jeg hadde nok fortsatt valgt realfag.

Vil du prøve å jobbe innen mote i fremtiden, isåfall hva tenker du? Når det gjelder studier, har jeg ikke søkt noe "mote-studie". Men jeg har søkt på flere studier som kan brukes på mange ulike felt, deriblant også mote. Men når det er sagt, så er fashion osv (hehe) min absolutte favoritthobby, og jeg synes jo det er fryktelig gøy - så håper at jeg har mulighet til å holde på med det, i den grad jeg ønsker, så lenge jeg synes det er gøy :-)

Hvilke hudprodukter anbefaler du? For å ta bort sminken bruker jeg "Simple Cleansing Wipes", "Garnier Micellar Cleansing Water" og kaldt vann. Siden jeg har verdens tørreste hud for øyeblikket, er jeg veldig avhengig av gode fuktighetskremer. Selv bruker jeg to (utrolig bra) kremer fra Embryolisse. I tillegg bruker jeg daglig en solkrem fra Clarins. 

Hvor handler du mest? Usikker, men tror det er Nelly. 

Hvordan redigerer du bildene dine på instagram? Hvilke apper og filter bruker du? Da bruker jeg som oftest VSCO cam og filterene B1, A6, A7, A8, A9, 04 og 05. 

Hvordan har vgs vært for deg, og hva vil du tips meg til angående vgs? Skal nemlig starte nå i august og kjenner jeg er rimelig nervøs for alt. Jeg kjenner meg veldig godt igjen i det du sier om å være nervøs for alt - det var jeg også, og det tror jeg gjelder de aller fleste. Selv har jeg hatt det utrolig bra på vgs, og de tre årene har gått så fort! Når det gjelder skole og fag, er mitt aller beste tips å jobbe jevnt hele tiden, i stedet for å ta skippertak (jeg var helt håpløs). Ellers er det utrolig viktig at man er snill med både seg selv og andre, og bidrar til at alle skal kunne ha det bra og være glad. Jeg tror det sosiale og faglige henger tett sammen, ved at trivsel ofte fører til at man presterer bedre. 

Hvor vil du reise? På ferie, hehe.

Hvor er de sorte kåpene dine fra? Zara.

Når sluttet du på fotball? Troor det var i 9/10. klasse. 

Jogger du mye? Haha tjaa, har ikke overbelastningsskader da for å si det sånn ;););)

Hvordan er forholdet ditt til trening- og kosthold? Svært avslappet - men ønsker selvfølgelig å ha en god helse, så prøver å ta vare på den da. 

Hvordan var russetiden din? Veldig gøy! Russ er gøy as!

Du skrev om at du hadde vært i Irland på klassetur. Var dere i Dublin? Hvordan er byen og har du noen shopping anbefalinger? Ja, vi var i Dublin! Bare noen timer, vel og merke, men likevel synes jeg vi rakk mye. Jeg likte byen veldig godt, og har veldig lyst til å dra tilbake dit en gang. Shoppingen synes jeg også var bra. Alle de butikkene man ønsker fantes i Norge, var i Dublin - så absolutt ingenting klage på. 


POSTET / 01.07.2016
Spørsmålsrunde

Det er en stund siden forrige spørsmålsrunde, og enda lengre siden jeg svarte på en spørsmålsrunde - så tenkte at det var på tide med en ny. Så er det noe du lurer på, spør i vei :-)


POSTET / 28.06.2016
36 spørsmål

Hvor gammel er du om fem år? 24.

Hvor høy er du? 176 cm.

Når står du opp? Det varierer veldig. Av og til klokken 06.30 (bare når jeg må vel og merke), andre ganger klokkken 09.00 og i ferier klokken 11.00. Det er også i ferier jeg setter nye sove-pers om morgenen. Pers denne ferien: kl. 15.30 (!!!!) aldri mer.

Hvem ringte du sist? En butikk som solgte vaskemaskiner, haha.

Hvem ringte deg sist? Mamma.

Når våknet du i dag? 10.46.

FavorittfargeJeg synes gult er så fint jeg.

Foretrekker du å ringe eller sende sms? Av og til ringe, av og til sende melding.

Hva er ditt favorittsted? Hvor som helst på ferie.

Hvilke sted foretrekker du minst? Klokka 06; gangen inn til badet.

Hvilken sang hørte du på sist? "False Alarm" av Matoma

Hvilken øyefarge har du? Blå.

Hvor tror du at du befinner deg om ti år? Haha, aner ikke. Håper jeg er glad og har det bra. Cool rim:):)

Hva skremte deg om natten som barn? Scary Newton-episoder. Var sjukt redd etter en spøkelsesspesial. 

Hvor mange puter har du i sengen? 2.

Hva var det siste du spisteMoreller.

Hva var det siste du drakk? Snapple iste. Serr noe av det beste jeg har smakt. 

Hva var det siste du kjøpte? Snapple iste.

Hva er det rareste du har spist? Trøffel, i think. 

Har du stasjonær eller bærbar pc? Bærbar.

Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Sneakers.

Hva hører du på akkurat nå? Alt som fenger på Spotify.

Hvilken iskrem er din favoritt? Trippel.

Hva står det på den siste meldingen du sendte? "Har du mulighet til å komme for å se på vaskemaskinen nå?" Haha, vaskemaskin-mannen ofc<3

Hvilken dessert er din favoritt? Jordbær og vaniljesaus.

Liker du kaffe? Ja, når jeg må (eksamen osv).

Hva drikker du helst frokost? Alltid melk.

Drømmereisemål? Australia.

Hvilken radiostasjon hørte du sist på? NRK mp3 tror jeg.

Nevn en historisk personer som interesserer deg? David Beckham:P:P

Kan du noen andre språk enn norsk? Engelsk, og litt tysk.

Foretrekker du havet eller basseng? Basseng.

Hva bruker du helst penger på? Reiser og sko og mat.

Kan du stå på slalom? Haha joda, nogenlunde.

Hva blir du imponert av? Snille mennesker.

Hva er har du nærmest deg nå som er rødt? Logoen på en Carmex.


POSTET / 12.10.2015
SVAR PÅ SPØRSMÅL

Hvor er du fra? Jeg er fra Vinje i Telemark.

Hva gjør du med de klærne du ikke bruker lengre? Noe kaster jeg, noe gir jeg bort og noe sender jeg til UFF eller Fretex.

Er vg3 vanskeligere enn vg2? Jeg vil nok si at det er vg3 er hakket vanskeligere enn vg2, i og med at i år er alle fagene avslutningsfag. Det vil si at man ikke kan nedprioritere fag, på lik linje som man kunne med ikke-avsluttende fag på vg2.

Hvor kjøpte du Parajumpers Juliet jakken din? Den kjøpte jeg på en butikk i Kragerø som jeg troor heter "Classique". Jeg vet ikke om det er mulig å få tak i den på nett, men det kan hende at de fortsatt har den inne på Ferner Jacobsen sin nettside. 

Hvilken vinterjakke skal du ha i år? Når det gjelder jakker på vinteren varierer jeg hele tiden mellom dunjakker og ullkåper. En av de som kommer til å bli mye brukt i vinter er Svea/XXXY-jakken fra Junkyard.

Hvilken bronzer bruker du? For øyeblikket bruker jeg "Bahama Mama" fra The Balm. Sjokoladepudderet fra Too Faced er (og har alltid vært) også en stor favoritt, men for øyeblikket foretrekker jeg The Balm-pudderet. 

Hvis du kunne valgt fem favoritting innenfor kategorien mat, hva ville det vært? Moreller, jordbærkroneis, aioli, sursild (godteri-sursild altså, hehe) og pizza. Haha, nice blanding.

Hvor er det runde smykket ditt fra? Det er fra Gullsmed Vinjerui, og du finner det HER ♥

Hvilken skinnjakke er din favoritt og hvor er den fra? Når det gjelder min absolutt favoritt skinnjakke, er det skinnjakka fra Bodaskin. Den var jeg så heldig å få sponset og har vært en stor favoritt helt siden jeg fikk den. 

Skal du være rød eller blåruss? Jeg skal være rødruss. 

Hvor lenge har du blogget? Nå nærmer det seg tre år snart (inkludert endel pauser da, hehe). 

Beste opplevelse? Det er nødt til å være New York Fashion Week. Det er det morsomste og mest dette-må-da-være-en-drøm-opplevelsen jeg noen gang har opplevd. Er det noe jeg gleder meg til å fortelle barnebarna mine om, så er det den turen. Å, som jeg savner det!

Noe du skulle ønske du turte å gjøre som du ikke tørr? Hmm..For øyeblikket må nok det være å flytte til utlandet. Jeg har egentlig voldsomt lyst, men slik det er nå ser det ut som om at det blir Norge hvertfall et par år til.

Har du eller har du hatt noen dyr? Jeg har hatt fire sauer, en hest, en kanin og en gullfisk. Oog nå har jeg en hund. 

Trener du? Tjaa, jeg kan vel kalle meg en halv-trener, hehe. Jeg gjør det når det passer meg (=ikke så ofte, hehe):(

Hvilken mascara bruker du? Jeg bruker Lash Sensational fra Maybelline.  

 - Åshild


POSTET / 12.09.2015
SPØR MEG

Heisann! Jeg har funnet ut at jeg synes det er veldig gøy å svare på spørsmålene dere (til tross for at jeg er latterlig treig til å svare til tider:( sry). Siden jeg er såpass lite personlig i den hverdagslige bloggingen min, synes jeg det er fint å svare på spørsmålene dere slik at dere kan bli litt bedre kjent med meg. Såå dersom det er noe dere lurer på er det bare å spørre, så skal jeg prøve og svare så bra jeg kan :-)

- Åshild


POSTET / 29.07.2015
SVAR PÅ SPØRSMÅL DEL 2

Hei! For litt (en god stund) siden hadde jeg en spørsmålsrunde gående her på bloggen, og for enda lengre siden lovde jeg dere å skrive et eget innlegg om skole og sånt. Siden jeg ikke har lagd et eget skoleinnlegg, ba jeg dere stille de spørsmålene dere lurer på angående skole på spørsmålsrunden. Såå her kommer altså både del to av svarene og skoleinnlegget. Jeg fikk ikke svart på alle spørsmålene i dette innlegget, så da kommer det også en tredje del - dersom det er noe dere lurer på til da, er det bare å spørre i vei! :-)

Først litt skole

Hvilken linje går du på? Jeg går på realfag på studiespesialiserende, og skal starte i 3. klasse.

Er det stor overgang fra ungdomsskolen til vgs? Overgangen fra 10. klasse til 1. klasse på vgs vil jeg ikke si er så stor. I 1. klasse gikk det for det meste i fremføringer, gruppearbeid og gymtimer, og det var begrenset med hvor mye skolearbeid man måtte sitte med etter skoletid. Uviten om hva jeg hadde foran meg begynte jeg i 2. klasse og oppdaget at det var noe helt annet. Arbeidsmengden doblet seg (minst), noe som resulterte i at arbeidsinnsatsen også måtte doblest, hvis ikke dobbelt doblest (friplest??). Det siste halvåret etter jul er det sykeste jeg har opplevd i skolesammenheng (dette må jeg innrømme at var store deler selvforskyldt, i og med at jeg hadde utsatt et fag jeg skulle ta som privatist til siste slutt. Bra jobba Åshild). Utrolig nok gikk alt bra og det som virket som noen uoverkommelige måneder ble til slutt sommerferie. 

Hva er favorittfagene dine? Jeg har ikke et helt klart svar på dette, for det kommer veldig an på hva vi holder på med i de ulike fagene. Men for å trekke ut et par av de fagene som faller i smak hos meg, er det kjemi, matte, gym og historie.

Hvilke programfag har du valgt i år, og hvilke har du valgt til neste år? I 2. klasse valgte jeg kjemi, fysikk og R1 matte, i tillegg til at jeg tok sosiologi som privatist. I 3. klasse troor jeg at jeg kommer til å velge kjemi og R2 matte, i tillegg til å ta sosialkunnskap som privatist.

Drar dere ofte på tur med klassen? Ja, det vil jeg si. Vi drar på to utenlandsturer med klassen i løpet av vgs. I 2. klasse dro vi til Tyskland og i 3. klasse skal vi til Irland. Det er gøy! :-)

Hva er ditt beste tips for å øve til prøver? Når jeg øver til prøver skriver jeg alltid ned alt av viktig pensum i et eget dokument og så øver jeg på det helt til jeg sovner. Dersom det er matte, kjemi eller fysikk funker det absolutt best å sitte å løse hundrevis av oppgaver. Dessverre kan jeg ikke si at jeg er en klisterhjerne, for jeg må få inn alt hundre ganger før det sitter. 

Andre ting

Hvilke hudprodukter bruker du? For øyeblikket bruker jeg ansiktsservietter, rensevann fra Garnier og ansiktskrem fra Embryolisse Laboratoires, i tillegg til at jeg alltid skyller huden med kaldt vann.

Hvor mye betalte du for Celine-brillene dine? De var på halvpris, så da betalte jeg litt over 1000 kr. 

Hvor kjøpte du Nike Roshe Run skoene dine? De bestilte jeg fra Zalando.

Hvordan er kostholdet ditt? Ganske vanlig, tror jeg? Nå om sommeren går det for det meste i jordbærkroneis :-)

Hvilke vesker har du? Vesker er min største svakhet og favorittene i min garderobe er en Mulberry Brynmore, en Alexander Wang Rockie og en Louis Vuitton Neverfull. 

Hvor er denne buksa i fra? Den er fra Dr. Denim, men hullene klipte jeg selv. 

Hva heter remixen på NY-videobloggen? Å, det husker jeg ikke! Men oppdaterer innlegget så fort jeg har funnet det ut.

Hvilken størrelse har du i Nike hoodien din fra Junkyard? Small.

Hvor er det runde smykket ditt fra? Det er fra Marc Jacobs.

Hvilket kamera har du? Og hvilke innstillinger bruker du når du tar bilder? Jeg har Canon 5d mark ii, og objektivet jeg bruker er Canon ef 50 mm 1.4. Når det gjelder innstillinger, bruker jeg alltid "M" (manuelt). Da kan jeg stille både blenderåpning, ISO og lukkerhastighet slik at det blir innstilt slik jeg ønsker det.

Hva er skriftspråket ditt? Nynorsk eller bokmål? Det er nynorsk, men jeg kan ikke skryte på meg at jeg er noe spesielt lojal mot nynorsken med tanke på bloggen osv. Men nynorsk vil alltid ha en spesiell plass i hjertet mitt da, det er jo så fint synes da jeg :-)

Hvilken foundation bruker du? Estee Lauder Double Wear. Den er helt latterlig tykk og tung på huden, men, som jeg har sagt før, den dekker også latterlig bra og varer hele dagen ut.

Hvor lang tid bruker du på å sminke deg om morgenen? Det varierer litt ettersom hvor god/dårlig tid jeg har, men tipper gjennomsnittstiden på sminkerutinen min ligger ca rundt 20 min.

Hvor har du kjøpt de sorte og hvite Adidas skoene dine? De kjøpte jeg på DNA.

Øverst på ønskelisten? Det er og forblir en oransje veske fra Hermes. 

Er det noe du lurer på til neste gang?

- Åshild


POSTET / 28.06.2015
SVAR PÅ SPØRSMÅL DEL 1

Hei! Jeg vet ikke om dere husker at jeg hadde en spørsmålsrunde for en goood stund siden. Selv hadde jeg (ofc) glemt den, men da jeg bladde i arkivet mitt lyste den opp mot meg og jeg tenkte "shit, denne har jeg vært treig med". Jaja, "bedre sent enn aldri" sier jo det som ufrivillig har blitt livsmottoet mitt når det gjelder bloggen. Her er altså første del av svarene på spørsmålsrunden.

Hvor er skoene du la ut på instagram (her) fra? De er fra Bianco. Jeg kjøpte de i begynnelsen av sommeren i fjor. Jeg kan ikke finne de på nettet for øyeblikket, så jeg tror desverre de er ute av butikk. Men jeg vil tro at Bianco får inn en haug av kule cut-out-boots i løpet av sommermånedene. 

Hvilke farge har du på håret? Kommunegrått/brunt/grønt (?). For øyeblikket har jeg min naturlige hårfarge, med litt rester av bleking i tuppene. 

Hvilken størrelse har du i best bomber jakken din fra Junkyard? Den har jeg i small.

Hva er planene dine etter vgs? Hmm, dette er et vanskelig spørsmål. For å være ærlig, aner jeg ikke. Tanken på at det bare er under et år før jeg må ha bestemt meg, er svært skremmende. Men slik det ser ut nå, så er jeg veldig gira på å ta et friår hvor jeg kan gjøre akkurat det jeg vil. Det vil jeg bruke på å reise og oppleve ting jeg ikke har mulighet til senere i livet, i tillegg til å jobbe. Når det gjelder jobbing, håper jeg at jeg får mulighet til å jobbe med det jeg liker aller best, nemlig mote osv, hehe :-)

Hvilket år er du født i? Jeg er født i 1997.

Hvordan fikser du brynene dine? Jeg har laget et steg for steg innlegg om nettop det. Du finner det HER.

Hva kostet Ralph Lauren skjortene dine i London? Jeg kjøpte de på Ralph Lauren outlet i Bicester Village, der kostet de ca 300.

Hvorfor blogger du så dårlig for tiden? I vinter/vår blogget jeg latterlig dårlig på grunn av skolearbeid. Plutselig var jeg inne i tidenes bølge av skolearbeid. For å gjøre det beste ut av denne bølgen (??), måtte jeg prioritere og dermed legge bloggen til siden en stund. Hvorfor jeg blogger dårlig har jeg dessverre ingen god forklaring på. Jeg er litt redd for at det har vært en kombinasjon av feriemodus, tv-serier og latskap:(:( Planen fremover er å få vekk de late uvanene mine, og så få litt fart på bloggingen. Men ikke ha så store forventninger - bedre å bli positivt overrasket enn skuffet, ikke sant? Hehe.

En vårjakke du synes er fin? Denne våren/sommeren har jeg (atter en gang) dilla på mørkegrønne millitærjakker. 

Hvor har du kjøpt den grønne bomberjakken din? Den var jeg så heldig å få sponset fra Junkyard, du finner den HER

Tips til øyeskyggepalett med bruntoner? Min persolinge favoritt er Maybelline sin Nude-pallett - den anbefaler jeg den på det sterkeste.

Hvor har du kjøpt den vinrøde leppestiften din? Den kjøpte jeg på MAC, og fargen heter "diva". 

Hva er dine beste stylingtips? Gå med det du ønsker, uansett hva. Så lenge det får deg til å føle deg vel, mener jeg at man har truffet med stylingen.

Hvilken størrelse har du i den grå kåpa fra Junkyard? Den har jeg i small.

Hvor kjøper du som oftest klær? Jeg tror det er nødt til å være på Zara og Nelly. Begge er på nett, noe heldigvis de fleste butikker er etterhvert. Dette er veldig positivt i mitt tilfelle, ettersom shoppingmulighetene på bygda er litt begrenset. 

Blir du sponset med mye klær, sminke osv? Ja, jeg er så heldig at jeg blir sponset med litt av hvert innimellom - men dersom noe er sponset, merker jeg det alltid i innlegget.

Hvis du kunne velge, hvor i verden ville du helst reist? For øyeblikket er det Marrakech og Italia. Marrakech virker som en utrolig spennende by, og Italia har alltid hatt en spesiell plass i hjertet mitt etter å ha sett romantiske filmer som foregår i Italia, hehe

Er det noe du lurer på til del 2?

- Åshild


POSTET / 30.03.2015
SPØRSMÅLSRUNDE

Hei! Nå tenker dere nok "aiaiai, jøss, et nytt innlegg". Og jeg skjønner dere godt, for jeg sitter og tenker "aiaiai, jøss, et nytt innlegg". Den siste tiden har jeg blogget så lite at jeg har glemt hvordan jeg gjør det. Både tastaturet, kameraet og bloggeren selv hadde støvet ned, så nå var det på tide å få orden på sakene igjen. Nå er det jo endelig påskeferie, noe jeg har litt blanda (for all del, flest gode) følelser til. Ferie er jo alltid digg, men tanken på at det blir et voldsomt stress med karakterer, tentamener og eksamener etterpå er ikke like digg. Men, haha, nå virker det nesten som jeg skal sitte med høye stabler av skolebøker rundt meg hele påsken, men det blir det lite av, gitt. Siden min kjære bygd viser seg og være tidenes winter wonderland denne påsken, tror jeg jammen at jeg må ta frem skiene og være skiturist denne påsken.

Som overskriften sier, så har jeg altså tenkt å sette i gang en spørsmålsrunde. Det kommer nok ikke til å bli svar på video denne gangen heller, men jeg skal prøve og svare så godt jeg kan på det skriftlig. Jeg har jo lovet dere et skoleinnlegg så lenge, men aldri publisert det. Derfor tenkte jeg at dere kan spørre om alt dere lurer på angående skole i spørsmålsrunden i stedet, slik at jeg får svart dere på alt dere lurer på :-) 

Og, forresten, vinnerene av begge konkurransene er kåret og mail er sendt. Gratulerer til dere! ♥

- Åshild


POSTET / 05.03.2015
SVAR PÅ SPØRSMÅL #2

Heihei! Jeg forstod at det var flere av dere som ønsket at jeg skulle lage flere innlegg hvor jeg svarte på spørsmål - så da gjør jeg det. Selv synes jeg dette er en veldig fin måte og gjøre det på, siden det av og til er flere som lurer på det samme og da får jeg svart flere samtidig :-)

Kunne du laget et innlegg hvor du viser hvordan du tar bildene av deg selv? Hvordan får du svart bakgrunn? Ja, det kan jeg gjøre - tusen takk for god idé :-) Når det gjelder den svarte bakgrunnen, så er det faktisk bare et gammelt filmlerret som jeg har hengt opp bakfrem, haha.

Hvor redigerer du bildene dine på bloggen og på instagram? Jeg redigerer for det meste bildene mine på bloggen i Photoshop og så bruker jeg VSCO cam og Afterlight til bildene på insta. 

Hvordan holder du brunfargen på vinteren? Jeg må takke selvbruning og sminke for min lille brunfarge om vinteren. Selv har jeg hatt latterlig mange sminke- og selvbruningskriser, noe som har resultert i både grå, grønn, oransje og blå (wat???) nyanser i ansiktet. Not cool. Forhåpentligvis er det ikke så ille nå lengre, og Sunspa og Xen Tan er store favoritter når det gjelder selvbruningsmerker.

Hvor er den hvite turtlenecken i dette innlegget fra? Den er fra Rag & Bone. Hvorfor tok du ikke bilde med Cody Simpson? Ble det for "fangirl" eller hva er greia haha? Haha, ja du har helt rett. Åshild var rett og slett litt for feig og nervøs for å virke som en smågæren fangirl på coctailparty jaa, heehee.

Jeg kan ikke finne sjokoladepudderet fra Too Faced på Coverbrands lengre, vet du noen annet sted jeg kan kjøpe det? Dessverre:( Coverbrands er den eneste norske siden som jeg vet at har solgt det. Krysser både fingre, tær og alt jeg har for at det kommer inn igjen. 

Kan du lage shoppingguide og innkjøpsinnlegg fra New York? Ja, det kan jeg gjøre! :-)

Hvilket fotoutstyr bruker du? Jeg bruker for det meste kameraet Canon 5d mark ii, med objektivet Canon ef 50mm 1.4.

Er kosten fra Coverbrands? Det stemmer, du finner den her

Er det noe du lurer på til neste gang?

- Åshild

hits