Åshild Ringhus -


POSTET / 30.08.2015
HUD- OG HÅRFAVORITTER

Hei! Først og fremst vil jeg få frem at dette ikke er noe som helst reklame, men rett og slett produkter jeg er utrolig fornøyd med. Når det kommer til HairCare, er dette et produkt dere helt sikkert har lest om før. Det har jeg også, og det tok ikke lang tid før jeg hadde bestilt det hjem selv. Når det er sagt, er det viktig å få med at jeg angrer ikke i det hele tatt, og i mine øyne er dette av den type produkt som fortjener all den credsen det har fått. Når det gjelder de to andre produktene, er dette to produkter som ble med i kofferten hjem fra New York. Siden, har de vært to av mine største favoritter, og det er ingenting som får meg til å føle meg mer fresh enn disse. 


Caudal Beauty Elixir // Denne fuktighetssprayen er min redning på trette dager. Man blir (dessverre, hehe) ikke uthvilt av den, men jeg føler at jeg ser hundre hakk mer opplagt ut. Man får dessverre ikke tak i den i Norge (troor jeg), men dersom du skal til et Sephora-land soon, får man tak i den der. 

Embryolisse Lait-Cremè Concentré // Jeg har vært så lenge på jakt etter en ansiktskrem som er bra for huden min. En som ikke har vært for fet, men heller ikke for tørr. Jeg har en veldig sensitiv hud som fort reagerer på parfyme, så derfor var det at den skulle være parfymefri et kriterium. Denne fyller alle mine ansiktskrem-kriterium, og er derfor blitt en stoor favoritt. 

HairCare kosttilskudd // Så fort jeg fant ut at det fantes et kosttilskudd som skulle gjøre så håret vokste fortere ble jeg veldig gira på å prøve ut dette. Ekstra gira ble jeg da jeg fikk se bilder av resultatet, og jeg tenkte "jøss, dette virker som det funker". Deretter bestemte jeg meg for at det var verdt å gi det et forsøk. Nå har jeg brukt det i snart tre måneder, og personlig synes jeg håret mitt vokser i et høyere tempo, itillegg at det virker mye fyldigere "i toppen" enn det det har vært tidligere. 

Hva er dine favoritter når det gjelder skjønnhetsprodukter?

- Åshild


POSTET / 26.06.2015
FAVORITTDUFTER

Hei! Dette innlegget har jeg publisert en gang før, men dersom jeg har fått noen nye lesere får dere også vite hvilken parfymer som faller i smak hos min nese, haha. Denne samlingen har blitt litt utvidet i sommerferien, ettersom jeg var fryktelig gira på noen nye parfymer når jeg var på tax free. Jeg har ikke tatt de med i dette innlegget, men dersom dere ønsker det, kan jeg godt lage et eget innkjøpsinnlegg i nærmeste fremtid.

Chloé // Chloé EdP 

Elie Saab // Le Perfum EdP

Dolce & Gabbana // Tarot 3 L'Imperatirice EdT

Hva er din favorittparfyme? 

- Åshild


POSTET / 12.05.2015
Floke frisør

//Produktene er sponset

Hei! For litt siden var jeg så heldig å motta noen hårprodukter fra Floke Frisør som jeg har testet ut i et par uker. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har prøvd noen bedre produkter - de er rett og slett helt amazinge!

Det som er så kult med Floke, er at de tilbyr et grønt alternativ til vanlig hårpleie. Det vil si at de tilbyr en hårpleie som er renere, sunnere og mer miljøvennlig enn i vanlige frisørsalonger. De jobber med et mål om å ta vare på helsen til kunden, til frisøren og ta vare på miljøet - i tillegg til at de er utrolig flinke på det de gjør. Floke har salonger på Voss, i Bergen, i Åsane og Jølster - bestill time på hjemmesiden deres HER ♥Som sagt, var jeg så heldig prøve noen av produktene som Floke har i salongene sine. De er fra det australske hårpleiemerket EVO, som er opptatt av "truth, beauty and justice", noe som resulterer i økologiske, supergode hårprodukter som gir et friskt og sunt hår.Gluttony Volume Shampoo: Denne sjampo'n er fylt med proteiner som styrker håret, i tillegg til å gi volum - noe som passer ypperlig til mitt livløse og flate hår, hehe. // Bride Of Gluttony Volume Conditioner: Etter jeg har brukt sjampoen, påfører jeg denne balsamen som etterlater håret glansfult og fylt med volum. Denne gir også full UV beskyttelse til håret. 

Icon Welder Hot Tool Shaper: En varmebeskyttende spray som gir full UV beskyttelse, mykner og gir håret hold. // Day Of Grace Leave-In Conditioner Dette er en lett balsam som man påfører i tørt hår, slik at håret blir "preppa" før styling. Da blir håret enklere og jobbe med, noe som gjør så resultatet blir bedre.. 

Builder´s Paradise Working Spray: En lett spray, med sterk hold, som gjør håret utrolig lett å jobbe med. Selv må jeg alltid ha produkter i håret for å style det, og da er denne ypperlig. // Helmut Finishing Spray: Når jeg er ferdig med alt av styling, påfører jeg denne som en "siste finish". Den gir utrolig bra hold, i tillegg til å gi en passe mengde med glans. 

Water Killer Dry Shampoo: En helt fantastisk tørrshampoo som etterlater en "myk og nyvasket"-look.

Dersom det er noen av dere som ønsker å jobbe innenfor Floke eller åpne egen Flokesalong, anbefaler jeg å ta kontakt med flinkeste Irene, som er gründeren bak Floke, på irene@floke.no. Lik facebook siden til Floke HER og følg de på instagram HER ♥ 

- Åshild


POSTET / 09.05.2015
DET NYE: SMINKEVIDEOER

 "Hvordan sminke bryn", "hvordan få lange vipper" og "hvordan dekke kviser" er kjente google-søk i loggen min. Selv synes jeg dette alltid har vært vanskelig å finne svar på, så det var til min store glede da Det Nye publiserte videoer hvor man får svar på nettopp dette, i tillegg til mange andre spørsmål man finner nedi sminkemappa. Det er den flinke redaksjonssjefen i Det Nye, Mari Ruus, som deler sine beste skjønnhetstips. Under finner dere linker til alle videoene.

♥ Få perfekte bryn HER

♥ Fem produkter til glødende hud HER

Fjern mørke ringer under øynene HER

Få lange og fyldige vipper HER

Hvordan legge foundation HER

Hvordan dekke kviser HER

Slik legger du eyeliner HER

Lær deg konturering på 1-2-3 HER

Unngå dette når du legger rouge HER
- Åshild


POSTET / 12.04.2015
STEG FOR STEG: TVINNEKRANS

Nå er det en god stund siden jeg har hatt et hårinnlegg, så da tenkte jeg at det var på tide. Selv er jeg lite fantasifull når det gjelder håret mitt, og jeg bytter vanligvis mellom å ha det hengende ned, solbriller på hodet og sette det i hestehale. En annen avgjørende faktor til mitt kjedelige hår, er dårlig tid om morgenen. Denne sveisen er lett å lage, itillegg til at det er fort gjort, noe som er passende for de som ikke er morgenfugler - akkurat som meg, hehe.

Jeg begynner med å gre gjennom håret, og gjerne påføre litt tørrshampoo i slik at håret blir lettere å jobbe med. 

Deretter tvinner jeg luggen på den ene siden ved å dele håret i to seksjoner og "snurre" de sammen. 

Når jeg har tvinnet ferdig, fester jeg den første tvinningen bak hodet med en klype. 

Deretter gjør jeg akkurat det samme på den andre delen av luggen.

Og fester den andre delen sammen med den første.Når begge sidene er ferdige, liker jeg og løsne litt på kransen for å få en litt mer "tilfeldig" look. 

Deretter sprayer jeg litt hårspray, slik at sveisen holder seg lengre.... Oog så er den ferdig!

- Åshild


POSTET / 09.02.2015
MIN SMINKERUTINE: HUD

Selv endrer jeg sminkerutinen min hele tiden. Ikke så drastiske endringer, men litt endringer når det gjelder concealer, foundation, pudde, osv, skjer hele tiden. Jeg får veldig sensitiv hud på vinteren, enten er den superfet, supertørr eller alt på en gang. Derfor kan sminken være litt vrien på denne tiden av året. Men etter litt eksprimentering har jeg funnet en rutine som passer til den huden jeg har for øyeblikket. Jeg viser ikke hvilke produkter jeg bruker i dette innlegget, men dersom dere ønsker det, kan jeg lage et eget innlegg om det senere :-)

Det første jeg begynner med er å legge foundation. For øyeblikket bruker jeg en oljefri lys foundation som jeg blander med en foundation med olje i en "mellomfarge", i tillegg til en oljefri mørkere foundation. Dermed finner jeg både "oljenivået" og fargen jeg ønsker, slik at både jeg og huden min blir fornøyd.

Deretter påfører concealer. Nå som det er vinter og huden blir fortere tørr, påfører jeg kun cocealer under øynene og på neseryggen. Da unngår jeg å få tørre "concealerflak" på de tørre stedene.

Etter concealer bruker jeg kompaktpudder til å "sette" både foundation og concealer så det holder litt lengre.Helt til slutt er det tid for å få litt glød. Da bruker jeg mitt kjære sjokoladepudder som jeg påfører i tinning og på kinnben - og så er jeg ferdig.

- Åshild


POSTET / 26.12.2014
HOW TO: HIGHLIGHT

Hei! Først og fremst vil jeg si at denne tutorialen er inspirert av vakreste Emilie Tømmerberg, en av mine favorittbloggere som jeg anbefaler alle å lese ♥ 

Selv synes jeg sminke er utrolig gøy. Men jeg kan absolutt ikke kalle meg en spesialist. Sminkekriser har jeg opplevd nok av, og resultatene mine er sjelden feilfrie. Menmen, man lærer av sine feil, er det ikke det man sier? Hehe. Jeg aner ikke hvor mange contouring tutorials jeg har sett på youtube, i håp om å få et like bra resultat som familien Kardashian. Men til tross for utallige forsøk, er likheten mellom Kim K og Åshild ikke eksistrende.

I dette innlegget tenkte jeg å vise dere hvordan jeg highlighter ansiktet. Jeg har vist det flere ganger før som en del av contouring- og hverdagssminkeinnlegg, men jeg har aldri hatt et eget innlegg om det, så det tenkte jeg å gjøre nå. Selv om to av produktene jeg bruker er sponset, er ikke dette et reklameinnlegg dersom noen lurer på det. 

Når jeg skal highlighte panne, hake og kinn påfører jeg litt lysreflekterende concealer som vist på bildene over. Deretter bruker jeg fingertuppene til å "klappe" den forsiktig utover. Highlighteren jeg bruker er "Prep + Prime Highlighter" fra MAC. For å markere kinnbenene, tar jeg litt av Mary-Lou Manizer fra The Balm (sponset) på en skrå blush kost og påfører. Det samme gjør jeg for å fremheve neseryggen.Når jeg skal highlighte brynsbenene, bruker jeg Duo Highlighter fra Billion Dollar Brows (sponset). Jeg bruker den lyseste delen av blyanten i "brynsknekken", og så bruker jeg concealeren fra "brynsknekken" og inn mot det andre brynet.

Liker dere slike innlegg?

- Åshild 


POSTET / 25.12.2014
Romjulssalg hos Coverbrands

//Innlegg i samarbeid med Coverbrands

Heihei! Håper alle hadde en fin julaften i går og at dere koste dere fryktelig mye. Julaften min forteller jeg dere om senere i dag. Først vil jeg vise dere mine favoritter fra romjulssalget til Coverbrands. Derfor har jeg satt sammen en kolasj (som jeg innser nå at jeg har pyntet med altfor mange hjerter, haha) hvor jeg viser dere mine favoritter i fra romjulssalget.

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER- Åshild


POSTET / 23.12.2014
HAIR TUTORIAL

Hei!

Det er så sjelden jeg legger ut hårinnlegg. Egentlig elsker jeg å fikse mitt eget hår, men når det gjelder andre sitt hår er jeg helt elendig. Alle venninene mine klager på at jeg lugger så (sry girls), noe som gjør at jeg sjelden fikser andre sitt hår, haha. Derfor tenkte jeg å vise dere en sveis som er lett å lage på seg selv. Det eneste utstyret du trenger er en hårbørste, et hårstrikk og fire minutter.  1. Det første jeg starter med er å gre gjennom håret. Jeg bruker også å spraye litt tørrshampoo i det, slik at håret ikke blir så glatt og dermed lett å jobbe med.

2. Del deretter håret opp i to deler. Den største delen, som ikke skal flettes, setter du opp i strikk.

3. Begynn med å flette luggen inn i en motsatt pariserflette. 

4. Når du er ferdig med å flette luggen, fjerner du strikket fra den første delen og fester det heller i fletten. 

5. Deretter fjerner du strikken fra fletten, og tar både fletten og resten av håret og "surrer" det inn i en dull og fester det i strikk.

6. Jeg liker å "løsne" litt på sveisen, og det gjør jeg ved å dra litt i både fletten og resten av sveisen. ...og slik blir resultatet! Håper dere likte innlegget og at dere forstod forklaringen min. Gjerne legg igjen en kommentar dersom du har noen bestemte ønsker for hva du ønsker at jeg viser "step by step" neste gang ♥

- Åshild


POSTET / 22.12.2014
3D-VIPPER HOS LASHES BY KASJA

//Sponset behandling

For litt over en uke siden var jeg i Oslo og hadde et par avtaler, i den sammenhengen var jeg også innom fantastiske "Lashes By Kasja" for å friske opp vippene mine litt. Jeg får ikke sagt nok hvor flinke og hyggelige disse jentene er, og jeg går alltid ut av salongen med et stort smil om munnen.Denne gangen satt jeg på 3D-vipper, noe som vil si at det blir sett på tre vipper på hver naturlig vippe. 3D-vippene er tynnere enn de vanlige vippeextensionsene, noe som gjør at de blir enda likere de naturlige vippene og dermed føles mer naturlig i tillegg til at de holder lengre. Bli vippefin du også ved å bestille time hos Lashes by Kasja HER ♥  

- Åshild


POSTET / 15.12.2014
SKJØNNHET: BØRSTEGUIDE

//Innlegg i samarbeid med Coverbrands

Okei jenter, vi er vel alle enige om at sminke kan både være vår beste venn og vår verste fiende? Selv har jeg opplevd flere sminkekriser opp gjennom årene som jeg gjerne skulle vært foruten. For å forebygge mulige fremtidige kriser, er gode sminkekoster utrolig viktig. Derfor vil jeg vise dere mine "must haves" når det gjelder sminkekoster. Here you go!Everyday Minerals Long Handled Kabuki Brush: Med denne børsten påfører jeg kompakt- og solpudder. Da bruker jeg alltid å "dyppe" den et par ganger nedi pudderet, "dunke" lett på den med fingeren (dette gjør jeg for å unngå for "hardt" resultat), for så å påføre pudderet i sirkelbevegelser. Få tak i kosten HER.

Everyday Minerals Angled Blush Brush: For å markere kinnben, higlihte eller ta på rouge bruker jeg denne børsten. Da "blåser" jeg sammen kinnene, lager trutmunn og tar på et tynt lag i "hulen" med kinnbenene (haha, dårlig forklaring as always, men håper dere forstår). Kjøp den HER.

Billion Dollar Brows Angel Tip Spooly Brush: Jeg har aldri forstått hvor stor forskjell det er mellom å legge brynene med pensel og blyant, før en oktoberdag, da jeg prøvde det selv. Brynene mine er et håpløst prosjekt, men jeg fant ut at det ble litt mindre håpløst ved å forme de med pensel. Jeg begynner med å børste de med den bakerste delen, før jeg påfører pudderet med den fremmerste delen. For å blende ut fargen, tar jeg en siste finish med børsten igjen. Du finner den HER.

Real Techniques Foundation Brush: Børstene til Real Techniques har jeg vært frelst av lenge. Disse kostene er utrolig bra og de koster heller ikke allverden. Denne foundation kosten bruker jeg, naturligvis, til foundation. Jeg begynner med å fordele foundation"flekker" utover ansiktet med fingerene. Deretter fordeler jeg den utover ved å bruke forsiktige "dytte"bevegelser med penselen. HER får du kjøpt denne kosten.

Bare Minerals Max Coverage Concealer Brush: For å dekke ansiktes uvenner, også kjent som urenheter (hehe morsom i dag Åshild), er en god concealerkost til utrolig god hjelp. Denne bruker jeg på samme måte som foundationkosten. Jeg påfører først noen concealer"flekker", for så å dytte fargen forsiktig utover med penselen. Denne kosten finner du HER.


Idun Brush Cleaner: Rengjøring av sminkebørster er utrolig viktig for å forebygge urenheter og bevare en fin hud. Selv bruker jeg denne sprayen fra Idun for å vaske kostene mine. Denne finner du HER

Dersom du bruker rabattkoden "WOSSAB" får du 15% rabatt på alle koster og aplikatorer HER. Rabattkoden er gyldig t.o.m 20.12 og gjelder ikke nedsatte varer. Jeg vil også fortelle dere om at nå har Coverbrands supersalg på merket Everyday Minerals, hvor du får 25% på alle produkter HER ♥

- Åshild


POSTET / 09.11.2014
Mine hud- og hårrutiner

Før var jeg svært slapp når det gjaldt pleie av hud og hår, men det tok ikke lang tid før jeg skjønte at dersom jeg ikke startet å pleie det kunne konsekvensene bli verre enn jeg trodde. Det gikk spesielt opp for meg, etter jeg hadde bleket håret mitt i stykker i slutten av 2011, da håret knakk pågrunn av at det var så slitt. Husker det var en dag jeg våknet opp med en blond "halvpannelugg" som hadde knekt seg selv i løpet av natten :(:(:( Denne perioden var jeg ikke flink til å pleie håret i det hele tatt, men heldigvis ble dette en slutt på.

HUD: Jeg fjerner alltid mesteparten av sminken med sminkeservietter først, og deretter tar jeg litt fra den rosa tuben, Vitamin E gentle facial wash fra The Body Shop, og smører i ansiktet. Deretter fjerner jeg denne med en fuktig klut og deretter skyller ansiktet en siste gang, slik at jeg er sikker på at alt av produkter er fjernet. Deretter smører jeg ansiktet med Tea tree skin clearing lotion denne er også fra The Body Shop, dette er en krem som skal forebygge/fjerne kviser og urenheter. Dersom jeg har noe av det jeg kaller en "krisekvise", smører jeg på litt av den minste tuben dere ser her, Blemish gel fra The Body Shop.

HÅR: Når det gjelder håret mitt, bruker jeg en volumgivende balsam som også er en renser, et par ganger i uken (turkis flaske). Denne lar jeg virke i håndkletørket hår i 2-3 minutter før jeg skyller den ut igjen. Shampoen jeg bruker er en volumgivende shampoo (grønn flaske) i tillegg til en pleiende balsam (rosa flaske). Alle produktene er fra Loreal.

HÅR STYLING: Når det gjelder hår og styling er jeg ingen spesialist. Men jeg påfører alltid litt Moroccanoil i tuppene rett etter jeg har dusjet, deretter tar jeg litt hårskum fra Loreal (flasken i midten), før jeg føner det. Dette gjør jeg i håp om at håret mitt, verdens flateste hår, skal få litt volum. Dersom jeg skal ha enda mer volum, tar jeg hårsprayen (flasken til venstre) fra Loreal og sprayer litt etter jeg har fønet det.

Alle produktene fra Loreal er sponset, men etter å ha brukt de i nesten en måned, kan jeg si med hånden på hjertet at jeg er veldig fornøyd med de. Så dersom du er fra Vinje eller skal til Vinje en gang, kan du få tak i alle produktene på Bukkane Bruse (tlf. 35 07 13 15).

Har du noen anbefalinger når det kommer til hud- og hårprodukter?

- Åshild


POSTET / 05.11.2014
Mine favorittdufter

Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare den lykken jeg får i det jeg finner en parfyme som jeg liker skikkelig godt. Haha, dette er teit, men jeg mener at dersom man kjøper en god parfyme, kjøper man samtidig seg litt lykke. Jeg har funnet ut at jeg er av de som har "fin nese", altså ikke at nesen min er spesielt fin, haha, men at jeg reagerer veldig fort på ulike lukter (heter det "fin nese"???). Akkurat som noen reagerer veldig på lyder, smatting osv, har jeg samme greie bare med lukter. En vond lukt er noe av det verste jeg kan tenke meg, og en god lukt er da noe av det beste jeg kan tenke meg - deriblant parfymer. Haha, nå ble det mye snakk her. Under ser dere altså tre av mine favorittdufter for øyeblikket, here you go!

Chloé // Chloé EdP 

Elie Saab // Le Perfum EdP

Dolce & Gabbana // Tarot 3 L'Imperatirice EdT

Hva er din favorittparfyme? 

- Åshild

hits