Åshild Ringhus -


POSTET / 15.05.2017
Innkjøp og tørketid

Heihei! Min mandag startet som en mandag ofte gjør; jeg spiste frokost, for så å dra på skolen. Denne mandagsmorgenen var en av de dagene hvor livet var hardt, og en interessekonflikt mellom å sove lenge eller dra på skolen, sto på for fullt. Heldigvis var selvdisiplinen velfungerende i dag, så jeg kom meg opp og dro på skolen. Ellers mottok jeg nøklene til mitt kommende hjem (etter sommeren) i dag. Synes det er så gøy å innrede leiligheten på ulike måter inni hodet mitt haha, så nå må jeg bare få tak i lignende møbler i virkeligheten - tar gladelig i mot tips til sider hvor de selger coole/fine/praktiske interiørting:):)

En annen aktivitet jeg har gjennomført i dag, er å kjøpe meg en fuktighetskrem til ansiktet haha. Jeg har aldri hatt noe særlig peiling på hudpleie, og bruker i grunn stort sett de samme produktene som jeg alltid har gjort. Men, når det er sagt, synes jeg det er veldig viktig å ta vare på huden, men likevel er jeg ikke så flink selv. Men med god hjelp fra flinke folk som jobber i butikk, har jeg har jeg funnet meg et par produkter jeg har troa på.

Solkremen til høyre har jeg skrevet om flere ganger før. Denne er kanskje mitt mest mustete must-have for øyeblikket. Og ettersom jeg mistet den forrige i den long loste kofferten min, måtte jeg gå til innkjøp av en ny. I tillegg til å være solkrem, inneholder den såpass mye shine i seg, at jeg bruker den vel så godt som strobing-krem. Synes den gir en veldig fin og naturlig glød, noe som seffis er tommel opp.

Kremen til venstre, er altså den fuktighetskremen jeg kjøpte i dag. Årsaken til dette innkjøpet, var at ansiktet mitt faller av (morsom), ettersom jeg er så sabla tørr om dagen. Derfor gikk jeg til et sted de solgte kremer og spurte etter noe feite, sterke saker. Jeg endte altså opp med denne kremen fra Bare Minerals som heter "Butter Drench". Har allerede påført et lag med den, og så langt er jeg fornøyd og ansiktet sitter på igjen. Kan legge inn en liten notis i et innlegg når jeg har brukt den over en lengre periode, og fortelle hvordan ståa er da. Dersom noen skulle være interessert, finner du den lettere versjonen som heter "Bare Haven" HER (adlink). 


Denne har jeg vært fryktelig usikker på om jeg skal poste, fordi det å legge ut videoblogg kan være skumle greier altså:O Men jeg bestemte meg for å bite i det sure eplet, og publisere den likevel. Så her får dere altså se the real dialekt-me og hva jeg har i sminkemappa mi haha.


POSTET / 27.12.2016
Loreal Brow Artist Plumper

Hei! Jeg har tatt meg et par dager off duty HEHE, forklaring: nyter jula. Ellers har jeg skaffet meg en skikkelig forkjølelse for første gang på veldig lenge. Jeg har egentlig ikke noe å klage over, men må innrømme at jeg synes forkjølelse og ferie er en kjip kombo. Men når jeg tenker meg om, er forkjølelse og skole en enda kjipere kombo - så er jo egentlig litt hell i uhellet, si. 

Ellers tenkte jeg å anbefale et produkt i dag. Tidlig i høst dro jeg innom Cubus for å kjøpe meg en øyenbrynsgele. Tidligere har jeg ikke brukt brynsgel i min daily makeup routine hehe, men nå går jeg ikke en dag uten. I tillegg til å være gel, inneholder den litt farge. Kosten påfører litt farge til hvert enkelt brynshår, noe som jeg synes gir et veldig naturlig resultat - woho, tommel opp :-)

LOREAL BROW ARTIST PLUMPER


POSTET / 22.12.2016
Anbefaling: Red Caramel

I dag ryddet jeg litt i skuffene mine. Jeg har en tendens til å legge alt jeg ikke legger på riktig plass i skuffene mine. Så etter å ha fulgt denne disiplinen i noen år, var det nødvendig med en opprydding. Et av "funnene" (haha) var en bortglemt leppestift fra Maybelline. Synes den hadde en så hverdagslig og fin rødfarge, så da tenkte jeg at jeg kunne teste den på. Testen var vellykket, og den ble lagt ned i sminkemappa mi sammen med andre favoritos. 

Leppestift fra Maybelline "Red Caramel" 


POSTET / 12.12.2016
Innkjøp: Bobbi Brown

Da jeg var i Stavanger gikk jeg til innkjøp av to produkter fra Bobbi Brown. I utgangspunktet var planen å kjøpe min faste Mac-foundation, men da den var utsolgt overalt, måtte jeg finne en annen løsning. Selv har jeg aldri prøvd noe fra merket før, men ettersom jeg har hørt mye bra om produktene - tok jeg sjansen :-)

BOBBI BROWN "Long Wear Even Finish"-foundation

BOBBI BROWN "Hydrating Eye Cream"

Nå har det seg sånn at jeg bare har brukt produktene i én uke, så kan egentlig ikke uttale meg noe særlig om de enda - annet enn at jeg er fornøyd så langt. Så planen videre er å teste de i en måneds tid, for så å skrive et nytt innlegg om jeg fortsatt liker de eller ei. Litt sånn TV 2 Hjelper Deg liksom HEHE. 


POSTET / 08.11.2016
Foundation: LUXE

Hei! Jeg vet ikke om noen av dere husker at jeg begynte med en slags "review-serie" av ulike foundationer. Jeg kom vel og merke ikke lengre enn til foundation nr. 1 haha, så her kommer altså foundation nr. 2: LUXE-foundation fra Glo Minerals. 

DEKKEVNE: Det er nok den letteste og mest behagelige foundationen jeg noen gang har prøvd, så i og med at den er såpass lite "tung" på huden, synes jeg dekkevnen er veldig veldig bra.

HOLDBARHET: Jeg synes den holder seg overraskende lenge på huden - så det er et stort pluss.

FINISH: På bildet over ser dere hvordan "finishen" blir uten annen hudsminke, og på bildet nederst i innlegget ser dere "finishen" med alt av annen hudsminke haha. Den inneholder endel fuktighet, noe som er ideelt for min hud nå på vinteren. 

FARGE: Jeg har kun prøvd én farge (troor fargen heter "tahini"), så jeg kan ikke uttale meg om de andre fargene - men jeg er iallefall fornøyd med tahini. 

PRIS: Den koster nesten 600 (!!) kr, noe jeg synes er helt sjukt dyrt for en foundation! Men når det er sagt, så inneholder den diamantpulver (!! #2) - så man får altså med litt real diamonds på kjøpet haha. ALT I ALT: Jeg er veldig fornøyd med både dekkevne, holdbarhet, finish og farge, så sånn sett er den 10/10 for min del. Men med tanke på at den koster såpass mye, er det nå godt at det er et bra produkt. Det er jo også litt cool at den inneholder diamantpulver, men det er ikke et kriterium jeg har ved senere foundationkjøp hehe.


POSTET / 26.10.2016
Maybelline: Master contour

I dag tenkte jeg å komme med et nytt "review" av et av produktene jeg fikk i goodiebagen fra Maybelline da jeg var i København. Selv om jeg skrev det tidligere, nevner jeg det igjen; selv om jeg har fått produktene, er dette innlegg jeg skriver frivillig for å tipse dere om produkter jeg liker :-)

Maybelline sin Master Contour er en contouring-stick, med highlight og contour i én stick. Det vil si at halvparten av sticken er highlight, og andre halvparten er contouring. Første gang jeg så sticken var jeg litt kritisk, da jeg tenkte at fargene kom til å blande seg. Men her ble jeg overrasket, fargene blander seg ikke sammen. Bildet under er tatt etter flere ganger bruk, så her har dere bildebevis også HE HE ;);)

Jeg er, som sagt tidligere, ingen mester på contouring, men over ser dere altså hvor jeg påfører highlight og hvor jeg påfører contouring-fargen haha.

På bildene i innlegget bruker jeg en ganske lys foundation som base, i tillegg til contouring-sticken (ikke andre produkter altså) for å markere og lysne. Selv liker jeg sticken veldig godt; synes den er så fin i fargen(e), og så er den så enkel å blende ut - noe jeg synes er et veldig stort pluss når det gjelder krembaserte produkter :-)


POSTET / 21.10.2016
Steg for steg: øyenskygge

Jeg synes sminke er veldig gøy, haha. Selv om interessen er til stede, er ikke talentet noe å skryte av - hvertfall ikke når det gjelder å legge øyenskygge, der stiller jeg hvertfall svakt haha. Men med god hjelp fra youtube har jeg funnet en veldig enkel look, som også egner seg for meg og min mangel på talent innenfor området - som jeg tenkte jeg ville dele med dere :-)

Fargen jeg har brukt her er ikke en øyenskygge, men en rouge fra Estee Lauder i fargen "Soulful Spice". For påføring bruker jeg en blendingsbørste til øyelokket, og en spissere, mindre børste til under øyet. 

Haha jeg tviler egentlig på om bildet over er noe som helst forklarende, men siden jeg gjorde meg så flid med prikkene i photoshop, kunne jeg ikke unngå å ta det med HEvHE:):) Uansett, det jeg har prøvd å illustrere med prikkene, er måten jeg påfører fargen på; mørkerød = mye farge, mellomrød = litt "utblenda" farge, lyserød = veldig "utblenda" farge. Oi dårlig forklaring, men håper dere forstår litt likevel haha. 

...Og her ser dere altså resultatet. 


POSTET / 02.09.2016
Daily products

Hei! Først må jeg avklare begrepet "pløse" jeg brukte i forrige innlegg, haha. Det er tydelig at det ikke er et ord som er i dagligtalen til de fleste, og etter litt undersøking i nærmiljøet, vet jeg ikke om andre enn mamma og meg som bruker det. "Pløse" (vel og merke; i mitt vokabular) er altså det stoffstykket som er under lissene på en sko, jeg vet ikke om et annet ord enn "pløse" for den delen av skoen - så dersom du vet; si ifra haha! 

Nok om pløser for denne gang, nå skal vi snakke om sminke, haha. Siden jeg synes det er til veldig god hjelp å lese om andre sine erfaringer når det gjelder ulike produkter osv, tenkte jeg at jeg kunne dele noen av mine erfaringer med de produktene jeg bruker daglig. I og med at jeg bruker de daglig, er dette produkter jeg er svært fornøyd med og kan anbefale videre :-)

1. "Mac Pro Longwear"-foundation i fargen "NW15": en relativt lett foundation, med god dekkevne. Holder stort sett hele dagen (dvs en god del timer), og er fin i fargen.

2. "Lancome Teint Idole Ultra 24H"-foundation i fargen "045 Sable Beige": dette er en foundation som jeg synes er hakket "tyngre" enn Mac sin Pro Longwear, men ikke så tung at det blir sement. Den holder seg svært lenge på huden, og jeg liker å blande litt av denne med Mac-foundationen for å få ønsket farge.

3. "Bare Minerals All Over Face Color" i fargen "Warmth": mineralpudder som jeg bruker som solpudder/blush. Synes fargen er så fin, i tillegg til at den gir fin varme/glød til ansiktet. I tillegg bruker jeg (som sagt hundre ganger tidligere) Bahama Mama-solpudderet fra The Balm (men det glemte jeg å ta fotografere, ops). 

4. Brynsett fra Glo Minerals: dette settet har jeg brukt hver dag i flere år, men likevel er det masse produkt igjen - med andre ord er det veldig drøyt (usikker på om det heter drøy eller drøyt??) i bruk. 

5. "Anastasia Dipbrow Pomade" i fargen "Taupe": et fantastisk brynsprodukt! Er så fornøyd med fargen, utrolig bra holdbarhet og også denne er veldig drøy i bruk. 

6. "Loreal Brow Artist Plumper": etter å ha påført brynspudder, påfører jeg litt av denne. I og med at fargen er veldig fin i seg selv, kan den også fint brukes uten å legge pudder først. Ypperlig for å markere og holde craycray bryn på plass en hel dag.

7. Eyeliner fra ukjent merke: (jeg klarer ikke å huske hva dette merket heter, tror det er noe med "joe" hvertfall haha). En helt basic og brukbar eyeliner.

8. "Loreal Volume Million Lashes": Volume Million Lashes-maskaraene har jeg brukt så lenge jeg kan huske, og jeg kommer nok til å være lojal mot denne i en goood stund fremover. Uten tvil en all-time-favourite. 
POSTET / 25.08.2016
Mac favourites

I dag tenkte jeg, som min sjukt kreative overskrift (HEHE) sier, å vise dere noen av mine favoritt-leppestifter fra Mac. Om jeg ikke husker helt feil, var Mac-leppestiften i fargen "hue", det aller første "ordentlige" sminkeproduktet jeg kjøpte meg - så her snakker vi sminke-nostalgi as. 

"RAZZLE DAZZLER" (bilde her) // "JAPANESE MAPLE" (bilde her) // "VELVET TEDDY" (bilde her) // "SPIRIT" (bilde her)

Over ser dere altså et bilde med fire favoritter. Siden fargene på bildet ikke er helt on top, legger jeg ved et par linker til bilder hvor dere ser fargen bedre. 

Jaja, nok prat om pynt til leppene for i dag. Nå skal jeg sette meg ned for å lese litt. Har forstått at studeringen krever at selvdisiplinen min stepper up gamet litt, så det er noe jeg prøver å ta tak i for tiden for å si det sånn, HEHE. See u.


POSTET / 04.08.2016
Favourites from The Balm

Jeg tenkte å vise dere den farget fuktighetskremen jeg skrev om i forrige "uken som gikk" sammen med et par andre The Balm-favoritter. Dersom du er gira på å kjøpe noen av produktene under, eller andre The Balm-produkter, har Coverbrands 20-50 % på The Balm for øyeblikket. Ingen reklame, bare et tips.

BALM SHELTER (TINTED MOISTURIZER) // Denne er jeg, som sagt, veldig fornøyd med. Jeg er overrasket over hvor lenge den holder seg på huden. Det er jo ingen foundation, så dekkevnen er så som så, men likevel synes jeg den jevner ut huden, i tillegg til å gi en fin glød. 

BAHAMA MAMA // Bahama Mama har jeg vært trofast mot en god stund. Før brukte jeg Too Faced sitt sjokoladepudder, men siden det kun selges på Sephora (i think?), gikk jeg over til Bahama Mama - som jeg forsåvidt liker like godt som sjokoladepudderet (om ikke bedre til og med). 

MARY-LOU MANIZER // Haha, denne har jeg skrevet om så mange ganger tidligere, men jeg skriver om den enda en gang jeg:):) Veldig fin highlighter i pudderform, lett å påføre og drøy i bruk. Har hatt den i sminkemappa så lenge jeg kan huske.

BETTY-LOU MANIZER // Bronzer-versjonen av Mary-Lou Manizer, så den er også lett å påføre og drøy i bruk. Gir en utrolig fin glød til solbrun hud. 

CINDY-LOU MANIZER // Dette er også samme type som Mary-Lou- og Betty-Lou Manizer, men denne er litt mer rosa i fargen. Selv synes jeg ikke det er like intens highlight i denne som i de to andre, så denne kan også egne seg som blush. 

Har du noen The Balm-favoritter?


POSTET / 12.07.2016
Foundation: Chanel P. L.

Hei! Siden jeg har vært så fryktelig uproduktiv i dag, tenkte jeg at jeg i det minste kunne finne noe å blogge om. Derfor bestemte jeg meg for å blogge om foundations, haha. I løpet av de siste årene har jeg testet veldig mange ulike foundationer. Så langt har jeg ikke lykkes i å finne "the perfect foundation" (haha tough life as) - men jeg har jo funnet noen jeg liker bedre enn andre. Såå derfor tenkte jeg at jeg kunne lage en "serie" der jeg skriver om de ulike foundationene jeg har prøvd ut - både de jeg liker og de jeg ikke liker like godt - i håp om at det kan være til litt hjelp for noen av dere :)

Jeg er langt fra noen spesialist, og hvor godt man liker en foundation, kommer veldig an på hvilket resultat man er ute etter;  jeg liker middels dekke, med god holdbarhet. I tillegg vil jegsi at huden min er _veldig_ tørr, noe som spiller en stor rolle i hvilken foundation jeg foretrekker. 


DEKKEVNE: Chanel sin "Perfection Lumiére"-foundation vil jeg si har en middels dekkevne. I mine øyne dekker den ikke for mye, men heller ikke for lite. Jeg liker at den ikke fjerner alt av naturlig glød, men likevel jevner ut hudtonen.  

HOLDBARHET: Plutselig ble jeg usikker på om det heter "holdbarhet"? Haha, itilfelle det ikke heter det, mener jeg altså hvordan foundationen holder seg på huden. Jeg synes holdbarheten på denne er helt okei. Når det er sagt, kan det godt hende jeg har for høye krav når det gjelder nettop det - men jeg synes den fort kan bli litt skjoldete dersom jeg har hatt den på en hel dag. Likevel synes jeg den passer bra dersom planen er å ha på sminke kun for noen timer. 

 

KONSISTENS/FINISH: Konsistensen på Chanel sine produkter, overrasker meg alltid. Foundationen i seg selv er "glatt og myk", og huden får silke-preg etter man har påført den. Not bad. Finishen, for meg med tørr hud, er matt.

FARGE: Jeg liker forsåvidt fargen helt greit, men den er nok hakket mer oransje enn det jeg liker. Selvfølgelig gjelder dette bare for akkurat den fargen jeg har - det er jo mange flere alternativer.

PRIS: Mener denne koster i overkant av 400 kr, så det er jo en dyr foundation. Chanel as.

ELLERS: Den er veldig parfymert. Lukter jo seff dødsgodt, men dersom man reagerer med parfymerte produkter, er nok dette det største minuset ved den.

På bildet over ser dere hvordan resultatet blir. Her har jeg kun påført foundation, ikke noe concealer eller pudder osv.

Alt i alt vil jeg si at denne foundationen er helt midt på treet i mine øyne. Jeg liker veldig godt dekkevnen og finishen, men synes den er vel parfymert og holdbarheten er i korteste laget. Ville jeg kjøpt den igjen? Usikker. Dersom jeg er ute etter en foundation til spesielle anledninger, så kanskje ja, men dersom jeg er ute etter en foundation til å bruke til hverdags, så ville jeg nok gått for en annen. 


POSTET / 05.06.2015
ESSIE FAVOURITE

Hei dere! Først og fremst tenkte jeg å avklare gårsdagens outfitsurr. Jeg så det var flere som lurte på hvor hårbandet i forrige innlegg egentlig var fra, siden jeg åpenbart hadde trøbbel med tastaturet i går, og skreiv at hårbandet både var fra HM og Zara. Haha, surrete. Hårbandet er altså fra HM, og så er det buksen som er fra Zara. Daa vet dere det, hehe. 

Over ser dere min neglelakk favoritt for øyeblikket, Essie sin "Spin The Bottle". Egentlig var denne limited edition kun i fjor, men den var så populær at den nå har kommet ut i butikkhyllene igjen. Fargen er, i mine øyne, "den perfekte nude-fargen" - så det var til min store glede at denne hadde tatt inn i Cubus sine hyller igjen.

Har du noen favoritt neglelakker?

- Åshild


POSTET / 27.05.2015
MAC DIVA

Hei! Onsdag, nøyaktig én uke og én dag siden sist. I det siste har mellomrommene mellom hvert innlegg blitt skremmende store. Jeg dropper unnskyldninger og forklaringer denne gangen, rett og slett fordi jeg ikke har noen. Eksamensperioden satt virkelig spor etter seg på bloggfronten, og det ser ut som om det-å-ikke-blogge-uvanen har hatt vanskeligere for å slippe taket enn det jeg regnet med. Det at dere likevel tar turen innom bloggen, til tross for dårlige oppdateringer, setter jeg uendelig pris på - tusen takk ♥

Nå, over til noe helt annet. Selv har jeg en fryktelig stor kjærlighet for nude leppestifter. Denne kjærligheten har så og si utviklet seg til en avhengighet, noe som resulterer i et stort forbruk av nude leppestifter. Dersom jeg skal pynte meg litt ekstra liker jeg og bytte ut nude-fargen med en vinrød-farge. Under ser dere min ikke-nude-favoritt. Jeg kjøpte den på Mac, og fargen heter "diva". Jeg har lagt ut bilder hvor jeg har på meg denne tidligere, så til dere som har lurt på hvilken farge jeg har brukt, er dette altså svaret :-)

Hva er din favoritt leppestift?

- Åshild


POSTET / 09.04.2015
STEG FOR STEG: ØYNEBRYN

Det var noen som spurte om jeg kunne vise dere hvordan jeg fikser brynene mine, i spørsmålsrunden. Derfor tenkte jeg at jeg kunne lage et eget innlegg om det. Jeg har vist dere mine øyebrynsrutiner et par ganger tidligere, men jeg endrer på den hele tiden, så da tenkte jeg at jeg kunne vise dere min "brow routine" for øyeblikket. 

Når det gjelder produkter bruker jeg øyebrynspudder og kost til å fylle inn farge, brynsgel til å forme brynene og litt concealer for å highligte. Here you go! 

Det første jeg begynner med er å gre hårene slik jeg vil ha de og så legge de på plass med gel.

Deretter begynner jeg å fylle inn fargen. Som jeg har prøvd å vise på høyre bryn på bildet (haha, elendig tegning, Åshild), fyller jeg inn mest farge på den ytterste delen av brynet for så å duse den innover. Haha, jeg er ikke så god på forklaringer, men håper dere forstod noe - viss ikke, må dere bare spørre i vei :-)

Etter at fargen er lagt, går jeg over og børster på plass hårene igjen.Til slutt legger jeg litt concealer på øyebrynsbenet for å highlighte. Denne blender jeg først ut med pensel, før jeg går over med fingeren som "en siste finish"...Oog slik er det altså jeg får orden på brynene mine. Det er viktig å få med at jeg ikke er en brynsspesialist, men jeg synes det er så gøy å teste ut nye rutiner for så å fortelle dere om de etterpå. 

Håper dere likte innlegget, og dersom dere har noen ønsker til flere "steg for steg"-innlegg, tar jeg de gledelig i mot! :-)

- Åshild


POSTET / 19.10.2014
Min hverdagssminke

// Innlegg i samarbeid med Coverbrands

Mange har spurt meg om jeg kan ha sminkevideo en gang, og det har jeg også forsøkt og gjort uttallige ganger. Men dårlig kamerafokus, teite vitser og dårlig lys har ødelagt alle sammen gitt. Derfor lager jeg heller et innlegg hvor jeg viser dere sminken jeg bruker daglig. Itillegg legger jeg ved noen bilder som viser "hvor" i ansiktet jeg påfører de ulike produktene. Håper dere liker det! ♥

BRYN

Billion Dollar Brow Universal BrowDenne brynspennen er helt fantatstisk. Det som er så bra med denne er at fargen tilpasser seg fargen på dine egne brynshår, noe som gjør resultatet veldig naturlig. Det vil si at denne brynspennen passer alle hudtoner og hårfarger, noe som gjør jakten etter den perfekte fargen svært enkel. Du får tak i den HER.

FOUNDATION

Glo Minerals Protective Liquid Foundation Matt: Selv har jeg en kronsisk leting når det kommer til foundationer. Jeg kjøper ulike typer og merke hele tiden, og slår meg sjelden til ro med en type lengre enn et par måneder. Men en som kan bli værende i sminkevesken min enda lengre, er denne foundationen. For meg er det veldig viktig at resultatet blir matt, og derfor liker jeg godt dersom foundatrionen er oljefri, noe denne er. Under ser dere hvordan jeg påfører foundation. Jeg tar å legger noen "dotter" med foundation i sidene av ansiktet, og så bruker kost til å gjevne ut og "dra det" inn mot midten av ansiktet. Kjøp foundationen HER.CONCEALER

The Balm Time Balm Concealer: Denne concealeren har vært en god venn utrolig lenge, og absolutt den beste jeg har noen gang har prøvd. Med en utrolig bra dekkevne og holdbarhet, er dette alltid en sikker vinner. Kjøp den HER.HIGHLIGHTER

The Balm Mary-Lou Maizer AKA "The luminzer": Denne highlighteren er også en veteran i min sminkeveske. Dersom man vil fremheve noe, for eksempel kinnben, tar man å påfører litt forsiktig på kinnbenene, og dermed får man en veldig fin lysreflekterene effekt. Jeg liker å pøføre litt av denne på kinnben, neseryggen og under øynebrynene. Dere finner den HER.SOLPUDDER

Too Faced Chocolate Soleil Matte Bronzing Powder: Jeg har prøvd utrolig mange ulike solpudder opp igjennom årene, og har endt opp som både oransje, grå, blå og rød som resultat av overdreven bruk av dårlig solpudder. Heldigvis har ikke dette skjedd mer siden jeg begynte og bruke dette sjokoladepudderet. Fargen dette gir, er en solbrun og naturlig farge, og heldigvis ikke oransje eller blå. Jeg har brukt dette i snart tre år, og jeg kommer aldri til å bytte det ut. Dere finner det HER.

Nå får dere 15 % på all sminke på Coverbrands dersom dere bruker rabattkoden "WOSSA" (koden gjelder ikke for produkter som allerede er på salg). Så nå er det bare å sitte og klikke hjem noen nye musthaves i sminkevesken HER ♥ Koden er gyldig til og med 24 oktober.

Hva er dine sminke musthaves?

- Åshild


POSTET / 27.08.2014
Whats in my makeup bag?

Haha, jeg har brukt så latterlig lang tid på dette innlegget. Bildene startet jeg og ta i går klokken ett, og så publiserer jeg det i natt klokken ett, bedre sent enn aldri eller hæ?:):) Altså, jeg har ikke sittet og blogget i tolv timer i strekk, men jeg har kombinert dagens blogging med mange andre ting. Blant annet så har jeg fått med meg et par godbiter hjem i fra en aldri så liten shoppingrunde, såå det gleder jeg meg til å vise dere.  

I dag tidlig ryddet jeg i sminkemappa mi, og i den forbindelse kunne jeg lik så godt vise dere hva jeg alltid har med meg i sminkemappa mi. Hvilke produkter jeg bruker daglig, varierer fra dag til dag, og jeg har selvfølgelig ikke alle produktene på på en gang. Dersom jeg skulle plukket ut tre favoritter i fra produktene under, er det nok MAC leppestiften i fargen "myth", sjokoladepudderet og øynebrynsblyanten jeg ikke klarer meg uten.Hva er ditt favoritt sminkeprodukt?

- Åshild


POSTET / 02.08.2014
How to: contour

Hei! Beklager bloggfraværet mitt de to siste dagene, men vi dro og besøkte bestemor og da hadde jeg verken maccen eller kameraet med meg. Men nå er jeg hjemme igjen, og klar for å blogge igjen :-)

I dette innlegget vil jeg vise dere hvordan jeg gjør contouring. Jeg er ingen spesialist, så jeg gjør det langt i fra slik som det "egentlig skal gjøres", hehe. Men håper dere liker innlegget likevel, here you go!1. Highlighter // Jeg bruker Prep + Prime Highlighter fra MAC i fargen Lightboost. Denne highlighteren legger jeg på steder jeg vil at lyset skal reflektere; under øynene, på naseryggen, litt på haka og opp i panna.   2. Contouring krem // Jeg bruker Contour Cream fra MAC i fargen Coffee Walnut. Denne legger jeg under kinnbena, litt i sidene av pannen og så markerer jeg neseryggen med den. Når jeg skal påføre den bruker jeg en foundationbørste, det funker helt greit men anbefaler heller og bruke en egen contouringbørste i stedet. Når man skal framheve kinnbenene ved hjelp av contouringkrem, burde man "dytte" fargen oppover mot kinnbenene, dette gjør at det blir mer naturlig og ikke et skarpt skille.  
3. Solpudder // Jeg bruker Chocolate Soleil i fra Too Faced. Dette tar jeg på de samme stedene som jeg har på contouring kremen. Pudderet duser litt ut kremen og gir ansiktet en veldig fin glød.
 
4. Shimmer // Jeg bruker Mary Lou Maizer i fra The Balm. Denne påfører jeg på toppen av kinnbenene, litt opp i tinningen og litt under brynet. 


5. Ferdig. Her ser dere hvordan resultatet blir. På bildet til venstre har jeg kun på foundation som en "base", og til høyre ser dere hvordan resultatet blir når jeg har på alt. Dette er ikke min faste sminkerutine, men når jeg skal pynte meg litt ekstra gjør jeg dette. Hva synes dere? Liker dere sånne innlegg?

- Åshild


POSTET / 27.07.2014
The perfect nude

Tenkte å vise dere en favoritt i sminkemappa. Jeg er så glad i nude leppestifter, og har helt til for litt siden brukt mac sin leppestift i fargen hue glaze. Men nå har jeg fått en ny favoritt, nemlig mac i fargen myth. Den er i mine øyne den perfekte nudefargen, og den blir såå fin på. Jeg kommer definitivt til å beholde denne som favoritt en good stund.

- Åshild


POSTET / 29.12.2013
Anbefaling av foundation

Hei!

I dag vil jeg gi dere en anbefaling av en foundation. Tidligere i år anbefalte jeg en foundation fra Clinique som jeg var veldig fornøyd med, men nå har jeg funnet en som er enda bedre. Den heter Estée Lauder Double Wear, og er virkelig det beste sminkeproduktet jeg noen gang har prøvd. Det som er det beste med den, er at den holder seg på huden absolutt hele dagen. En dag, påførte jeg den på klokken syv om morgenen, deretter hadde jeg to timer gym, en hel dag med skole og senere på kvelden var jeg på trening, likevel satt fortsatt mesteparten av foundationen på da jeg skulle rense huden i elleve tiden på kvelden.  Med andre ord, den holder seg veldig veldig bra, itillegg holder den huden matt hele dagen. Så dersom du skal ha en ny foundation, og er i tvil om hvilken du skal kjøpe, burde du kjøpe denne!Har du et sminkeprodukt du anbefaller?

- Åshild

hits