Åshild Ringhus -


POSTET / 02.02.2015
SØNDAGSTIPS: VOLUM

Hei dere! Siden jeg var så himla uproduktiv i går, ble ikke gårsdagens "søndagstips" ferdig før mandag og derfor utsett én dag - men bedre sent enn aldri, ikke sant? Hehe. Denne (forrige) ukens søndagstips er ikke akkurat noe hokus pokus, men et tips jeg selv bruker flittig. Da jeg spratt ut av magen til mamma var jeg en liten kiddo med helt sort hår, hanekam og supervolum. Desverre forsvant minipunker'n sitt supervolum ettervhert som jeg ble eldre. Heldigvis finnes det tørrshampoo, hårspray og tuperingskam som redder mitt volumanglede hår.Det første jeg starter med er å dele håret inn i seksjoner og spraye det med tørrshampoo. Deretter tuperer jeg håret "lett", slik at resultatet holder lengre.

For å få volum bak, deler jeg håret inn i tre seksjoner (som forsøkt vist på bildet til høyre, haha). Her tupperer jeg litt ekstra, slik at det blir enda mer volum her.

For å holde på volumet, sprayer jeg hele håret med hårspray.

Etter all tørrshampoo, hårspray og tupering, er det blitt litt av et reir med hår. For å dempe dette reiret, grer jeg i gjennom håret med min kjære Tangeled Teaser. 

...ferdig! 

- Åshild


Neimen, hei! Lenge siden sist. Plutselig ble bloggen min en blogg som manglet en blogger. Hvor ble det av henne? Denne gangen har jeg ingen unskylding. Jeg har ikke hatt mye skolearbeid eller hatt det travelt. Jeg har rett og slett bare ikke blogget. Sry:( 

I dette innlegget vil jeg vise dere mine leppeprodukt must haves. Jakken min er alltid fylt opp med titalls lypsyler i tillegg til disse to produktene jeg viser dere under. Jeg har blitt helt avhengig av å ha noe fuktighet til leppene mine tilgjengelig hele tid og har utviklet en egen rutine på hvordan jeg gjør det; først lypsyl, så leppestift og til slutt lipgloss. Leppestift fra Mac i fargen "Hue"

Lipgloss fra Chanel i fargen "Wild Rose 119"Har du noen "lip must haves"?

- Åshild


POSTET / 07.12.2014
SØNDAGSTIPS: BRYN

Heihei dere! Guud, beklager så mye for dårlige oppdateringer de siste dagene. Men jeg har hatt det så gøy og travelt, så da har bloggen måtte vente litt. Siden sist har jeg vært på en super tur til Gøteborg sammen med to flotte frøkner, Kristine og Ingvill ♥ Dette kommer det et eget innlegg om i løpet av de nærmeste dagene. Såå da er det bare å følge med! 


// Innlegg i samarbeid med Coverbrands

Opp igjennom årene har jeg hatt uttallige brynskriser. Brynene mine har vært i de fleste former (og farger, forsåvidt), og uttallige brynspenner fra HM har blitt brukt opp. Nå er brynspennen byttet ut med noen utrolig bra produkter fra Billion Dollar Brows. Flere av dere har spurt om jeg kan vise hvordan jeg fikser brynene, så under ser dere hvordan jeg gjør det, step by step. Here you go!

BDB Tweezer/pinsett: Det jeg alltid begynner med, er å sjekke om det er behov for å fjerne crazy øyebrynshår. Jeg synes lengden på brynene mine er greie, men det tar ikke lang tid før jeg har noen hår formasse under brynet som må fjernest. Denne pinsetten får du tak i HER.

BDB The Brow Buddy Kit: Når alle unødvendig hår er fjernet, bruker jeg denne smarte saken for å forme brynene. Denne tar hensyn til ansiktsform, og gir dermed en finfin brynsasong som er tilpasset ditt ansikt. Kjøp den HER.

BDB Universal Brow Pencil Nordic: Deretter er det tid for å fylle brynene med farge. Jeg starter med å "ramme inn" brynene med denne brynspennen, for deretter å fylle inn den bakerste delen av brynet. Du finner den HER.

BDB Brow Powder & Brush: For å fylle inn det fremmerste område av brynet, bruker jeg brynspudder og pensel. Jeg bruker pudderet som er i fargen "taupe". Kjøp det HER.

BDB Duo Pencil: Dette er en blyant som både inneholder highlighter og concealer. Jeg påfører highlighter over og under brynsbenet. Cocealeren tar jeg fra enden av brynsbenet til 1/4 over brynet (haha, elendig forklaring, men håper dere forstår litt mer av bildet). Du finner den HER.

BDB Brow Gel: Som en siste finish, bruker jeg en brynsgele. Denne holder brynene på plass og gir en naturlig glans. Denne finner du HERHer ser dere før og etter bilder. Selv er jeg utrolig fornøyd med produktene, og dersom du bruker rabattkoden "WOSSABDB", får du 20% avslag på alle produktene fra Billion Dollar Brows HER (gyldig t.o.m 12 desember, gjelder ikke nedsatte produkter).

Liker dere slike innlegg?

- Åshild


POSTET / 30.11.2014
SØNDAGSTIPS: SELVBRUNING

// Innlegg i samarbeid med Coverbrands

Spørsmålet "bruker du selvbruning?" har ofte dukket opp i kommentarfeltet. Svaret på dette er altså "ja, det gjør jeg". Jeg er av de som er født med elendige pigmenter og blir desverre rød i stedet for brun de første ukene om sommeren. Når jeg endelig har blitt litt brun, er sommeren over, og det er på tide og ta på seg vinterjakken igjen. Dermed er jeg svært takknemlig for at det finnes selvbruning. Selv har jeg testet utrolig mange selvbruninger, og jeg har fått resultat som er alt fra skjoldete og gult til lilla. No good:( Derfor er det til min store glede at jeg endelig har funnet et merke som gir et såå fint resultat, ved hver eneste påføring - nemlig Sunspa. Selv om produktene under er sponset, er dette produkter jeg har brukt og vært utrolig fornøyd med i over et år. Såå vet dere det.

Sunspa Tan-In-A-Can Chocolate, HER: Denne sprayen gir et gjevnt og naturlig resultat. Det er denne jeg bruker til selvbruning i ansiktet. Da dekker jeg til håret med et håndkle, lukker øynene og så tar et lag med sprayen over hele ansiktet og halsen. Man behøver ikke fordele den utover ansiktet med hendene, men bare lar den tørke inn. Dersom man vil få en ekstra dyp brunfarge, kan man spraye enda et lag etter man har latt det første tørke. 

Sunspa Silky Mousse, HER: Denne moussen bruker jeg til armer, ben og rygg. Det beste med denne, er at den inneholder både Aloe Vera og e-vitamin, noe som gir fuktighet og dermed en enda mer langvarig farge.

Sunspa Tanning Hanske, HER: Denne hansken bruker jeg til å påføre moussen over. Jeg tar litt selvbruning på hansken, for så å masere den inn i huden med sirkelbevegelser. Hansken gjør resultatet mye gjevnere, unngår skjolder og i tillegg slipper man selvbruningsrester i håndflatene.

Nå kjører Coverbrands en kampanje med 20% avslag på alle produktene til Sunspa. Gå direkte til kampanjen HER 

- Åshild


POSTET / 23.11.2014
SØNDAGSTIPS: SMOKEY EYES

//Innlegg i samarbeid med Coverbrands

Heihei! I dag tenkte jeg å vise dere hvordan jeg lager smokey eyes. Selv er jeg ingen sminkeekspert, så det er til min store lettelse at det trenger man heller ikke være for å få et smashing resultat. Alle produktene jeg bruker er fra Coverbrands, og i dag setter de en gang en kampanje hvor det er 20 % på all sminke (!!). Du finner kampanjen HER Paul&Joe Eye Colour primer: Det første jeg starter med er å ta denne hudfargede primeren på øyelokkene. Jeg påfører den etter foundation og denne vil hjelpe slik at øyeskyggen sitter lengre. Kjøp den HER.Too Faced Budoir Eyes: Denne øyeskyggepaletten er helt amazing. Det beste med denne, er at man kan kombinere tre ulike "fargesett", noe som gjør at man har utrolig mange ulike muligheter når det kommer til valget av look. Denne gangen valgte jeg å gå for en "bronze"-look ved å velge fargene som er vist på bildet over. Kjøp paletten HER.

Studiomakeup Eye Brightening Illuminator: Denne saken her er en reddende engel på de dagene man ser ekstra trøtt og sliten ut, ved å gi et løft til områdene under øynene. Jeg påfører denne etter jeg har tatt på øyeskygge oppå øyelokket, siden den hjelper med å fjerne eventuelle øyeskyggetabber (hehe). Du finner den HER (jeg har den i fargen "glow"). 

Deretter tar jeg og påfører litt øyeskygge under øynene for å få ordentlige smokey eyes. Her er det veldig viktig å være forsiktig med børstene for å unngå øyeskyggegris. 

Paul & Joe Liquid Liner: Når jeg er ferdig med øyeskyggen, påfører jeg litt av denne liquid eye lineren fra Paul & Joe som en siste finish på topplokket. Jeg ble overrasket over hvor enkelt den var å påføre, så denne anbefalest virkelig. Kjøp den HER

Glo Minerals Precsion Eye Pencil i fargen Peach: For å få et ekstra "åpent" blikk påfører jeg litt av denne eyelineren på våtkanten under øyet, HER // The Balm Mary-Lou Manizer AKA "The Luminizer": Denne har jeg skrevet om flere ganger før, og det er av god grunn. Det er definitivt den beste highlighteren jeg noen gang har prøvd. For å framheve, påfører jeg litt av denne på øyenbrynsbenene og kinnbenene. Kjøp den HER // The Balm Whats Your Type Mascara - Tall, Dark and Handsome Tilslutt påfører jeg litt av denne antiklumpe mascaraen. Siden jeg har vippe extensions for øyeblikket, bruker jeg den kun på de nedre vippene. Resultatet man får er en fantastisk vippelengde, men også volum og naturlig bøy på vippene. Du finner den HER ♥

- Åshild


POSTET / 21.09.2014
Søndagstips: godt å vite

Hei! Denne søndagens søndagstips er rett og slett ulike tips som er greit å kunne. Det er ikke bare sminketips, men tips for alt fra gnagsår til selvbruning. Jeg skal ikke ta credsen for tipsene, for alle disse er tips jeg har blitt fortalt eller lest fra noen svært lure personer.

Få parfymen til å sitte lengre. For at parfymelukten skal sitte lengst mulig, er fuktighet det viktigeste. Dersom man smører seg med en parfymefri body lotion før man tar på seg parfymen, dufter man godt mye lengre.

Bananskal på gnagsår. Haha, dette tipset så jeg på tv i idolpausen på fredag. Dersom man har et skikkelig vondt gnagsår, kan man ta innsiden av et bananskal på gnagsåret og sove med det over natten. Haha, jeg aaner ikke om det funker, men det skader ikke å prøve neste gang man har vandret med noen litt kjipe sko en hel dag.

Få like fin hud som Angelica Blick. Da jeg intervjuet denne skjønnheten på "Det nye-jenta", måtte jeg selvfølgelig spørre henne hvilke renseprodukter hun brukte. Da fortalte hun meg at hun brukte produktene fra Dermalogica, noe som hun var utrolig fornøyd med. (Du kan kjøpe renseserien hun bruker HER) 

Demp solbrentheten. Dersom man er skikkelig solbrent, hjelper det å kutte en kiwi i to som man smører på der man er sår. 

Selvbruning. Når man tar på selvbruning i ansiktet, har hvertfall jeg erfart at det er bedre og kun ta selvbruning i pannen i stedet for i hele ansiktet. Da slipper man å tenke på et eventuelt skille mellom halsen og kjeven.

Få volum. Dersom man vil få litt ekstar volum i håret, er det lurt å påføre et volumprodukt ved hårrøttene før man føner det. 

Kokos på huden. I følge Adriana Lima er hennes beste tips for en fin hud, å ta litt kokosvann på en bomullsdott og dermed påføre det og la de ligge på huden i fem minutter.

♥ Visk bort sminkefeil. Når man legger øyesminken, er det fort at man bommer litt og griser på resten av hudsminken. Da kan man ta vekk de flekkene ved å ta litt foundation på en q-tips og dermed "viske" de forsiktig vekk.Har du et bra tips som det er godt å vite?

- Åshild


POSTET / 31.08.2014
Søndagstips: redigering

Hei dere! I dag lagde jeg enda en editorial på hvordan jeg redigerer bildene mine, bare denne gangen er den på video. Jeg har ingen fast måte som jeg bruker hver gang jeg redigerer, men jeg bare prøver meg frem og ser hva som passer til de ulike bildene. Forresten, så tenkte jeg og starte med en ny greie som skal hete "søndagstips". Det går rett og slett ut på at jeg legger ut et tips hver søndag. Denne søndagen ble det et redigeringstips, men neste søndag blir det kanskje sminketips, DIY eller foto, det bestemmer dere. Hvilke tips ønsker du neste søndag? 

Jeg bruker kameraet Canon 5d mark ii, objektivet 50 mm 1.4 og så redigerer jeg bildene mine i Photoshop.

Husk å ta hjulet på 720 for best kvalitet

- Åshild

hits