Åshild Ringhus -


POSTET / 28.02.2015
SVAR PÅ SPØRSMÅL

I det siste har jeg vært elendig til å svare på kommentarer, noe som jeg gjerne vil endre på og bli mye flinkere til. Derfor har jeg gått gjennom kommentarfeltene på de siste innleggene og samlet de i et eget innlegg. Heretter skal jeg begynne å bli mye flinkere til å svare på spørsmålene deres, men jeg lurer på hva dere liker best - at jeg svarer direkte i kommentarfeltet eller at jeg lager flere svar innlegg som dette?

Hvor er denne buksa fra? Dette er en vintage Levis som jeg kjøpte på UFF i Oslo ved Østbanehallen.

Kan du ha sminkevideo? Jeg har spilt inn flere sminkevideoer som aldri har blitt publisert - av god grunn. Enten har kameraet ikke vært fokusert, lyset vært dårlig eller så har bloggeren ikke vært egnet for å være foran videokameraet den dagen, haha. Så derfor holder jeg meg til sminkeinnleggene mine enn så lenge. Men det kan hende at det plutselig dukker opp en video en dag.

Hvor har du kjøpt kamerastativet ditt? Jeg kjøpte kamerastativet mitt på Expert for to år siden. Tviler på at det fortsatt er ute i butikk, men her er et som ligner :-) 

Hvor er denne genseren fra? Tiger Of Sweden :-)

Hvor har du kjøpt de oversized Levis jakkene dine? Jeg har kjøpt begge Levis jakkene mine på Velouria Vintage på Grünerløkka i Oslo. 

Kunne du legge ut linken til Macbookskinnet i marmor fra Etsy? HER :-)

Hvor i London kjøpte du New Balance skoene dine? De kjøpte jeg på Footlocker i Oxford Street.

Hvor høy er du? 176 cm ca.

Hvilken størrelse har du i Svea Serena jakken din? Small.

Kan du vise hva du pakket i kofferten da du dro til New York? Hver gang jeg skal ut å reise, pakker jeg ca to ting i kofferten én måned før jeg drar. Haha, jeg vet ikke helt hvorfor jeg gjør det, men det er vel sikkert for å prøve å få  hjernen min til å tro at "denne gangen skal jeg være ute i good tid med å pakke". Denne gangen lå det også en bok og et belte (haha) en god stund før jeg skulle dra, men resten av kofferten ble ikke fylt før kvelden før jeg skulle dra. Da hadde jeg ikke tid til å planlegge pakkingen min noe særlig, så da puttet jeg alt det nødvendige jeg har med hver gang jeg er ute å reiser, i tillegg til ekstra mange klesplagg, jakker og sko siden det ikke er hver dag man skal på Fashion Week. Men for å trekke frem mitt beste New-York-ferie-i-februar pakketips, er det å ta med en hel haug varme klær. Selv trodde jeg at de norske vinterene hadde gjort denne bygdejenta beinhard mot all slags kulde. Dette gjaldt ikke New York sin kulde, gitt. En blanding av minusgrader og vind i NY, gjør så enhver turist burde ta med seg et par ekstra ullsokker i kofferten.

Hva heter skrifttypen i headeren din? Den heter "Signerica", du finner den her.

Hvilke farge har du på Ray Ban pilotbrillene dine? Jeg har de i fargen "gold and green", direktelink her

Hvor er den rosa kjolen du bruker i dette innlegget fra? Den er fra Ganni. Desverre bare lånte jeg den, men jeg hadde ikke takket nei til å ha den i garderoben selv for å si det sånn.

Hvor er denne genseren fra? Den er fra Bikbok.

Hvor kjøpte du Mulberry vesken din? Den kjøpte jeg på Mulberry butikken på tax free'n til Stansted. Dersom du skal til London og er ute etter å spare litt penger på en veske, anbefaler jeg å bruke en dag til og dra til Bicester Village. Dette er en liten shoppinglandsby med merker som Mulberry, Ralph Lauren, Celine, Burberry, Michael Kors, osv, hvor alt er fabrikkutsalg, noe som vil si at det er mye billigere enn vanlige butikker. Selv kjøpte jeg noen Ralph Lauren skjorter der, som kun kostet en treddel av norsk pris. 

Er det noe mer du lurer på?

- Åshild


POSTET / 25.01.2015
37 SPØRSMÅL

Hei! Jeg så det var flere av dere som ønsket at jeg la ut "50 spørsmål". Det synes jeg virket veldig gøy, så da dro jeg inn på bloggen til fineste Annette og lånte hennes "50 spørsmål". Selv har jeg bare svart på 37 av de 50 spørsmålene, så da blir det "37 spørsmål" i stedet. Here you go!

Hvor gammel er du om fem år? Da er jeg 22 år og 7 måneder (for å være helt presis).

Hvor høy er du? Jeg er 175 i følge passet mitt, selv liker jeg å si 176, så svaret vil vel være 175,5 - for å være helt presis her også, hehe.

Hvilken film så du sist? Top Gun, faktisk, haha. I julen brukte jeg mye tid på å se filmer fra 80-tallet som bestod av både fin kjærlighet og kjekke menn, og da passet Top Gun ypperlig. For å si det sånn, en ung Tom Cruise skuffer ikke :):)

Hvem ringte du sist? Mamma.

Hvem ringte deg sist? Mamma.

Når våknet du i dag? 11.27.

Foretrekker du å ringe eller sende sms? Det avhenger litt av situasjonen. Dersom beskjeden/spørsmålet er lengre enn fem setninger, foretrekker jeg å ringe. Men dersom det bare er et kjapt spørsmål, for eksempel "hva er det til middag?" foretrekker jeg sms.

Hva er ditt favorittsted? Det er, og kommer nok alltid til å være London og New York ♥ Ogsåå elsker jeg når jeg og pappa tar en roadtrip for å kjøpe is på sommeren, derfor kommer "bensinstasjoner på sommeren" på en god tredje plass, haha.

Hvilke sted foretrekker du minst? Bussholdeplassen i januar. Way too cold.

Når så du moren din sist? For typ ti min siden.

Hvilke julesang er din favoritt? Hver jul er det juleplata til Odd Nordstoga og Sissel Kyrkjebø som står på repeat her i heimen, den er så fin!

Hvilken øyefarge har du? Veldig mørkeblå.

Hvor tror du at du befinner deg om ti år? Hmm, jeg synes sånne spørsmål er så vanskelige, og nesten litt skumle. Da er jeg 27 og forhåpentligvis har jeg en jobb og en kjekkas jeg elsker. Mer detaljert enn det har jeg ikke kommet frem til enda, men det skader ikke viss jobben og kjekkasen min befinner seg i London eller New York da, hehe.

Hva skremte deg om natten som barn? Når jeg var syk som liten, hadde jeg de sykeste feberfantasiene. Når jeg la meg om kvelden med feber, så jeg hele tiden tusenvis av enorme tomler som prøvde å trykke meg ned i bakken. Haha, det høres jo helt crazy ut, men den gang var det helt forferdelig. Jeg husker en natt da jeg sprang livredd inn til mamma og pappa med både sikkel og snørr hengende ned og spurte om de kunne file (cool) de svære tomlene på rommet mitt:(

Hva er din beste egenskap? Jeg liker å jobbe mot drømmene mine.

Hva er din verste egenskap? Jeg kan være fryktelig treig og surrete.

Hvor mange puter har du i sengen? Nå har jeg to puter i sengen min.

Hva er det rareste du har spist? Guri, jeg er så feig når det gjelder mat. Når jeg er ute og spiser "safer" jeg alltid, og bestiller meg pasta carbonara eller kjøttkaker. Såå blåskjell er nok det rareste jeg har spist (haha).

Har du stasjonær eller bærbar pc? Bærbar.

Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Jeg foretrekker ullsokker, jeg. Det er fordi jeg fryser så utrolig lett på benene, og så fort jeg fryser på benene tenker jeg at jeg blir forkjølet, haha. Derfor har jeg alltid ullsokkene i sokkeskuffen (og på føttene forsåvidt), uansett årstid.

Hva hører du på akkurat nå? For tiden hører jeg for det meste på John Legend, Kanye West og Jay Z. 

Hvilken iskrem er din favoritt? Ben and Jerry's peanut butter cup. Jeg får vann i munnen bare ved tanken. Den isen er så latterlig god!

Hvilken dessert er din favoritt? Ben and Jerry's peanut butter cup ♥♥♥

Kan du spille poker? Nei, det kan jeg ikke.

Liker du kaffe? Njaa, av og til, haha. Når jeg øver til prøve er kaffe'n min beste venn. Da smaker den godt, i tillegg til å holde meg våken. Når det er sagt, så er jeg altspisende så fort jeg setter meg ned for å jobbe med skole. Da kjenner jeg nesten ikke forskjell på sjokolade eller havregrøt.

Hva drikker du helst frokost? Melk eller vann.

Hvilken radiostasjon hørte du sist på? Nrk P3. 

Nevn to historiske personer som interesserer deg? Coco Chanel og Nelson Mandela. 

Vil du ha barn? Ja, når jeg har utdanning, funnet drømmeprinsen, en god jobb, et eget sted å bo og føler meg klar en eller flere kids. Såå det er nok endel år til enda.

Kan du noen andre språk enn norsk? Haha, joda, jeg kan vel et og et halvt språk i tillegg til norsk. Engelsk og tysk. Tysk er det språket jeg kan halveis. Uansett om jeg burde kunne endel etter fem år med fullpakket tyskopplegg på skolen, er jeg den dårligste tysktalende personen jeg vet om. Krysser alt jeg har for at jeg ikke kommer opp i tysk til eksamen. 


Foretrekker du havet eller basseng? Havet.

Hva bruker du helst penger på? For øyeblikket er det nok klær, men når jeg runder 18 blir det nok reising i stedet.

Eier du dyrebare smykker? For meg er smykkene som jeg har arvet etter bestemødrene mine veldig dyrebare (ikke nødvendigvis i verdi, men i betydning).

Hva er ditt favorittprogram på tv? For øyeblikket er det "Tjukken og lillemor", jeg synes det programmet er så morsomt!

Kan du stå på slalom? Joda, jeg kan vel egentlig det, men jeg er ikke noe særlig god da, haha.

Hvordan imponerer man deg? Jeg blir imponert over personer som er omtenksomme, lykkelige, intelligente og målbevisste.

Hva er har du nærmest deg nå som er rødt? Smågodt, en rød tulipan og røde servietter.

- Åshild


Hei! Her kommer endelig første del av spørsmålsrunden. Når det gjelder det å svare på spørsmålsrunder er jeg helt latterlig treig, så det må jeg bare beklage. Håper det går fint, here you go! 

Har du søsken? Ja, det har jeg. Jeg har en storebror på 21 år. 

Hvor får du inspirasjon fra? Overalt, vil jeg si. Inspirasjon er noe jeg elsker å lete etter. Jeg blir litt lykkelig hver gang jeg finner en ny inspirasjonskilde. Enten det er en dødsfin instagramprofil, tumblr, blogg eller det er en fashionista jeg ser på gata (eller jordet, som er street'n her på bygda, he he).

Ser du på deg selv som perfekt? Helt ærlig?! Haha, nei absolutt ikke. Det er mange ting jeg gjerne skulle ønske var annerledes med/på meg, men nå har det seg sånn at det var sånn jeg ble. Det viktigeste jeg har lært opp igjennom årene, er at den største tjenesten man kan gjøre mot seg selv er rett og slett å godta og akseptere den man er. Dette tror jeg er et veldig viktig steg i mot det å bli lykkelig, for i bunn og grunn er det vel lykke vi alle ønsker? Det er det hvertfall for meg.

Hva går du på vgs? Nå går jeg i andre klasse, og har realfag. Det er mange av dere som har spurt om jeg kan lage et eget innlegg om skole, så det tenkte jeg at jeg skulle. 

For nye lesere, hvem er Åshild? Åshild er en jente på 17 år, som bor i en liten bygd som heter Vinje. Min største lidenskap er mote, men jeg har også en stor interesse for foto. Her på bloggen kombinerer jeg de to lidenskapene mine, i tillegg til at jeg får muligheten til å skrive mer (noe som forhåpentligvis kanskje hjelper meg og norskkarakteren min litt opp, hehe). Venner og familie setter jeg utrolig høyt, og som da naturligvis betyr ufattelig mye for meg. Ellers kan jeg jo også legge til at jeg er elendig til å svømme, sykle, klatre og egentlig det meste som krever en god kordinasjon.

Hvor høy er du? Jeg vil si at jeg er 176 cm. Hjemme er jeg 177,  men jeg var 175 på politistasjonen (skulle ha nytt pass) for noen måneder siden - så da tror jeg 176 vil være det som er mest presist, hehe. 

Når har du bursdag? I mine øyne har jeg den perfekte bursdagen som er 23 mai. Det er varmt ute, fint vær (av og til hvertfall), snart ferie og de norske jordbærene har akkurat modnet, slik at jeg kan ha det og is til dessert - den perfekte bursdagen med andre ord ;);)

Hvordan er broren din? Har dere et godt søskenforhold? Broren min kan være verdens teiteste og verdens mest irriterende. Men han er også verdens snilleste, verdens mest omtenksomme, verdens klokeste og verdens morsomste bror. I tillegg til å være storebroren min, er han også en av mine beste venner. Jeg vet at han alltid er der for meg, og dersom jeg trenger råd, kan jeg alltid ringe han. Er søskenforholdet vårt godt? Ja, det er det, og det er jeg utrolig takknemlig for. Haha, mye creds på en gang her altså, brusj.Hva heter modellen og størrelsen du har i Celine brillene dine? De heter "Celine New Audrey 41805", og jeg har de i den største størrelsen. 

Hvordan har du det? Å, slike spørsmål setter jeg så pris på - herregud, så hyggelig ♥ Jeg er så heldig at jeg kan si at jeg har det så bra nå! Selvfølgelig er dager ulike, men jeg har det utrolig bra til tross for noen litt kjipe dager her og der. Men det er ikke sånn at jeg alltid har det helt fantastisk og aldri opplever noe kjipt. Oktober 2013 var en helt forferdelig måned. Jeg var syk og tilbrakte mesteparten av dagene på sykehus, faren min var syk og begge mine kjære bestefedre døde med bare atten dagers mellomrom. Da virket alt håpløst og jeg forsto ikke hvordan jeg skulle klare å bli lykkelig. Men heldigvis går ting ofte bedre enn man tror, og som det heter "tid leger alle sår", kanskje ikke helt men hvertfall nesten helt 

Hva er øverst på ønskelisten din akkurat nå? På toppen av ønskelisten min, er det en Celine veske. Det tror jeg det også forblir helt til den dagen jeg har den på hånden, hehe. 

Valgte du p eller t matte? Hvorfor valgte du det du gjorde? Jeg valgte t matte siden jeg har realfag i år.

Trener du? Njaa, haha. Dersom dere så "Det Nye-jenta" episoden hvor vi var på bootcamp, tror jeg dere skjønte at min form ikke egner seg for noe landslag for å si det sånn, hehe. Da gikk det virkelig opp et lys for meg, om at jeg kanskje burde øke treningsmengden min litt, og etter det har jeg hvertfall gått et par flere turer med hunden. Jeg tar økningen veldig gradvis skjønner dere.

Hva vil du "oppnå" i livet? Som jeg allerede har skrevet litt om, så er det å være lykkelig veldig viktig for meg. Når det gjelder hva jeg vil oppnå i livet, er rett og slett det å være lykkelig det jeg ønsker mest av alt. Hvordan fant du stilen din? Opp igjennom årene har jeg prøvd utrolig mange ulike stiler, alt fra veldig "swagete" til veldig pyntete. Den stilen jeg har nå liker jeg og kalle "swassy" - en blanding av "classy" og "swag".

Hvordan var det å være med på Det Nye-jenta? Det var rett og slett helt fantastisk ♥

Hvilket kamera bruker du, og vil du anbefale det? Jeg bruker Canon 5d mark II. Det er det beste kameraet jeg har hatt, så det vil jeg absolutt anbefale. 

Hvilket objektiv bruker du? Jeg bruker objektivet Canon ef 50 mm 1.4. 

Hvordan får du svart bakgrunn på instabildene dine? Det er faktisk bare et svart laken som jeg har hengt opp bak der jeg skal ta bilde, haha. 

Hvordan får du hvit ramme rundt bildene dine på instagram? Til rammer bruker jeg appen Afterlight. Da beskjærer jeg først bildene kvadratiske, og så velger jeg en ramme og til slutt stiller størrelsen på rammen til 40. 

Er det noe du lurer på til neste gang?

- Åshild 


POSTET / 07.09.2014
Spørsmålsrunde

Hei! Denne ukens "søndagstips" blir lagt ut i morgen i stedet for i dag, så derfor velger jeg og sette i gang med en spørsmålsrunde. På de to forrige spørsmålsrundene har jeg aldri fått svart helt "ferdig". Så i stedet for å svare på en gammel spørsmålsrunde nå, velger jeg heller å sette i gang med en ny. Da er det bare å spørre i vei! :-) - Åshild


Hei!

Wow, jeg har vært så utrolig treig til å svare på spørsmålsrunden min, men nå kommer endelig del to. Håper dere liker den!

Hvor kjøpte du Levis jakken din? Jeg kjøpte selve jakken på Velouria Vintage på Grünerløkka, naglene kjøpte jeg på Ebay og så tok jeg og festet de på selv på skuldrene. 

Hva er ditt største ønske? Hmm, jeg synes alltid sånne spørsmål er litt vanskelige. Men akkurat nå er mitt største ønske å være lykkelig, noe jeg forsåvidt også er, så det blir vel heller det å fortsette og være lykkelig. Jeg har hatt endel sykdom i min nærmeste familie det siste året, så da ønsker jeg også at sykdommen skal forsvinne. Hva gjør du på fritiden? På fritiden elsker jeg og være med venner, noe jeg også bruker veldig mye tid på. Dette er det flere av dere som har spurt om, men grunnen til at jeg skriver såpass lite om hva jeg gjør på fritiden, er fordi jeg har valgt at bloggen min skal først og fremst være en moteblogg og ikke en hverdagsblogg. Men når det er sagt, så synes jeg det selv er utrolig gøy å lese hverdagsblogger, så dere skal ikke se bort i fra at det kommer noen hverdagsinnlegg i ny og ne.

Favoritt kjendis? Jeg har egentlig mange favs når det kommer til kjendiser, men jeg kan jo nevne noen av de; Jenny Skavlan, Fanny Lyckman, Tone Damli, Kardashian familien (er blodfan) og ofc Justin Bieber da ♥♥♥♥

Din beste og verste side? Jeg er en person som er veldig glad. Jeg blir veldig fort glad for småting også, noe som jeg egentlig er veldig glad for. Wow, nå ble det mange "glad" her. Men hvertfall, så skal det ikke så mye til før jeg får en liten ekstra glede i hverdagen. For eksempel viss vi har et godt pålegg i kjøleskapet til forkost, kan det gjøre så dagen min blir så sykt bra, haha. Når det kommer til min verste side, er det nok det at jeg kan være sykt distre. Wow, dere aner faktisk ikke hvor distre jeg kan være. Så fort tankene mine er et annet sted, drar også bevegelsene mine et annet sted. En gang så hadde jeg lagt mobilen min i kjøleskapet, ille kan det faktisk være.... :(

Hvor stor familie har du? Min nærmeste familie består av mamma, pappa og broren min (og så hunden min da).

Hvordan har du det nå, har du det fint? Synes sånne spørsmål er superhyggelige! ♥ Jo, jeg har det ganske bra for øyeblikket. Jeg er lykkelig, noe jeg er veldig takknemlig for. Selvfølgelig er det ting i livet mitt også som ikke er så sykt fett i tillegg til at jeg også har noen nedturer som alle andre, men jeg har flest oppturer noe som gjør at "helheten" blir veldig lykkelig. 

Hva fikk deg til å begynne å blogge? Helt i fra første dagen jeg oppdaget "blogg", har jeg alltid vært fan. Den første tiden, hadde jeg utroolig lyst til å starte en blogg selv, men turte ikke. Etter kanskje et år som kun bloggleser lagde jeg meg min første blogg, som inneholdt tusenvis av farger i designet og jeg blogget på nynorsk, vel og merke nynorsk med endel skrivefeil, haha. Etterhvert slettet jeg den første bloggen og opprettet denne i stedet i 2011. 

Favoritt apper? Mine absolutte favoritter når det kommer til apper, er VSCO cam og afterlight.

Nå må jeg runde av, men dersom du har flere spørsmål, er det bare og spørre i kommentarfeltet :-)

- Åshild 


Heihei! Jeg kom plutselig på at jeg ikke hadde svart på den siste spørsmålsrunden jeg hadde. Jeg kommer til å dele opp svarene i flere innlegg, og denne første delen kommer jeg til å svare på skriftelig, men kanskje (merk kanskje) del to kommer på video, hehe. 

Hvor gammel er du? Jeg er 16 år, og blir 17 år 23 mai.

Favoritt serie? Keeping up with the Kardashians, Gossip Girl og Pretty little liars ♥♥♥ elsk

Snakker du dialekt? Ja, det gjør jeg. 

Hvilken linje går du på? Jeg går på vanlig studiespesialiserende :-)

Hva gjør du på en søndag? Det varierer fra søndag til søndag. Jeg er ofte med venner, men jeg kan også bare være hjemme og slappe av med serier og sånt.

Har du noen husdyr? Ja, jeg har en hund som heter Donald. Han er en toypuddel på seks år, og er verdens søteste hund.  

 

Har du instagram? Ja, det har jeg. Jeg heter aashildri, gjerne følg meg. Legg også igjen brukernavnet ditt i kommentarfeltet så skal jeg titte innom din profil :-)

 

Hvilken fundation og solpudder bruker du? Jeg bruker foundationen Estee Lauder Double Wear og sjokoladepudderet i fra Too Faced. Begge produktene er heelt amazing.

 

Hvor redigerer du bildene dine? Jeg redigerer for det meste i Photoshop. 

 

Hvilket kamera har du? Canon eos 550d.

 

Hvor høy er du? Sist jeg målte meg var jeg 176 cm tror jeg.

 

Viss du har noen flere spørsmål, gjerne still de i kommentarfeltet! 

- Åshild


POSTET / 28.01.2014
Spørsmålsrunde

Hei!

Det er ikke så veldig lenge siden jeg hadde min forrige spørsmålsrunde, men siden jeg bare svarte halveis på den, tenkte jeg å sette i gang en ny en. Denne gangen tror jeg kanskje (merk, kanskje) at jeg skal svare på video, men er veldig usikker. Jeg har sikkert spilt inn typ femti viedoblogger uten å poste noen av de, pågrunn av at de har blitt supermislykkede. Det og skulle sitte alene på rommet å prate inn i et kamera er mye vanskeligere og kleinere enn det man skulle tro. Misunner alle de som er flinke foran kamera, kunne ønske jeg også var det. Jaja, jeg får ha det som et nyttårsforsett, hehe!

Er det noe du vil spørre meg om? Oog hvis det er noen spesiellle innlegg dere ønsker dere, så gjerne skriv det også!- Åshild


Hei!

Endelig har jeg fått svart på noen av spørsmålene deres fra spørsmålsrunden, beklager at det tok så tid, hehe. Jeg har bare svart på noen av de, så jeg kommer til å svare i flere deler. Men her er hvertfall første del! :-)

Hvor får du inspirasjon fra? 

Jeg får inspirasjon fra overalt, men spesielt mye fra andre blogger, weheartit og tumblr. 

 

Hvor har du kjøpt de svarte maxiskjørtene dine? 

Jeg har to svarte maxiskjørt, det ene kjøpte jeg på HM og det andre fikk jeg fra Sheinside! :-)

 

Har du søsken, hvor mange?

Ja, jeg har en storebror, som er 20 år og bor i Skottland. Miss u, brother♥

 

Hvordan er kjærlighetslivet ditt? 

Lol

 

Hvor gammel er du?

Jeg er 16 år.

 

Om du bare kunne ha brukt tre produkter på ansiktet ditt, hva ville det vært?
Av sminkeprodukter hadde det vært Estee Lauder Double Wear foundation, Too Faced sjokoladepudderet og brynsblyant fra HM.

 

Trener du? Og isåfall hvor ofte trener du?

Ja, det gjør jeg, eller jeg prøver hvertfall. Jeg trener når jeg føler jeg har tid til det og har lyst. Nå for tiden er jeg ikke med på noe organisert idrett, så da trener jeg for det meste for meg selv eller sammen med venner. En treningsøkt for meg kan variere fra å bare inneholde ti sit-ups (tro meg, det blir flest av disse øktene, hehehe) til en mils joggetur. Andre ting jeg trener, er blant annet yoga (haha, noe jeg virkelig ikke er så flink til) og volleyball! :-)

 

 

Hvilket kamera og objekt har du?

Jeg har Canon eos 550d, og jeg bruker objektivet Canon ef 50mm 1.4.

 

 

 

Hva gjør du på fritiden?

Jeg gjør egentlig mye forskjellig på fritiden min, men siden jeg har valgt å holde mesteparten av privatlivet mitt unna bloggen, skriver jeg veldig sjeldent om hva jeg gjør de ulike dagene. Jeg er masse med venner, gjør lekser, tar bilder, blogger, trener, går på yoga, lufter hunden, reiser, rydder, roter, jobber, er på dataen, ser på serier, er med familie, osv. Jeg vil beskrive livet mitt som et veldig typisk 16-år-gammel-jente-sitt-liv, hehe :-)

 

Hvor høy er du?

174 - 175 cm.

 

Hvilken vgs linje går du på?

Jeg går på allmen, og trives kjempegodt! :-)

 

Liker du Justin Bieber? 

Oh yes, I do! (♥♥♥)

 

Er det noe mer dere lurer på til neste gang?

 

- Åshild


POSTET / 31.08.2013
Spørsmålsrunde

Heihei! Nå tenkte jeg at jeg skulle sette i gang min aller første spørsmålsrunde! Jeg har lovt at det superlenge nå, så nå var det virkelig på tide. I det siste har jeg vært utrolig slapp med å godkjenne og svare på spørsmålskommentarer, så da er det veldig greit å ha en spørsmålsrunde. Vet ikke akkurat når jeg får svart på den, men skal prøve å få gjort det så fort som mulig. Dette blir spennende. KJØR PÅ, still meg mange spørsmål! :-)

Hva lurer du på? 

- Åshild

hits