Åshild Ringhus -


POSTET / 16.12.2016
DIY

Nå er jeg inne i en restitusjonsperiode etter å ha levert den siste oppgaven før jul (morsom), så av den grunn har det vært et par dager med no blogging. Men nå har jeg fått summa meg hehe, og tenkte at jeg kunne lage et DIY-innlegg! 

Etter å ha blitt inspirert av bilder fra Pinterest (as always), bestemte jeg meg for å forsøke og lage en bukse med sånne coole bukseben dere ser over, selv. 

Det eneste man trenger er en bukse, jeg brukte en vintage Levis, og en saks. Selv synes jeg buksa mi var litt for vid nederst, så om jeg skulle gjort det igjen ville jeg brukt en bukse som var litt trangere i benene - men det kommer selvfølgelig an på hva man liker :-)

1. Klipp/riv av nederste av buksebenene. Jeg klipte et lite hull, for så å "rive opp", da jeg synes riving gir en litt mer "slitt" look.

2. Dra ut flest mulig hvite tråder, for å få en enda mer "slitt" look. 

3. Til slutt river jeg to hakk som går ca 5 cm inn ved sømmene (bilde nr. 3), før jeg river av hele "luken" - og da er buksa ferdig!

Ikke noe avanserte greier haha - og resultatet blir altså en bukse som mangler en del av buksebenet foran. Planen er å legge ut antrekksbilder med buksa i morgen, så da ser dere flere bilder av resultatet :-)


POSTET / 15.07.2015
STEG FOR STEG: HUDSMINKE

Hei! Nå om sommeren prøver jeg å gå mest mulig uten hudsminke, i håp om å få litt farge og fin sommerglød (men haha det er jo klin umulig for meg ser det ut som), men også for å la huden hvile og reparere seg på naturlig vis, uten at jeg driver og kliner på alle slags produkter på den. I dette innlegget skal altså huden min ikke få hvile stort, for i dag tenkte jeg og vise dere hvordan jeg legger hudsminken min de dagene jeg er gira på å føle meg litt fjong.

Ansiktskrem. Først og fremst, det første jeg gjør, før ansiktskremen, er å skylle ansiktet i kaldt vann. Deretter smører jeg inn ansiktet med en lett og parfymefri fuktighetskrem og bruker dette som underlag for resten av sminken.

Foundation. Etter ansiktskremen er det foundationen som står for tur, eller sementen som jeg kaller den når jeg er kjempemorsom (woho). Foundationen jeg bruker er utrolig tykk og tetter sikkert alle mulige porer, men den dekker latterlig bra og holder hele dagen. Concealer. Concealer bruker jeg både for å highlighte og dekke noen områder litt ekstra. Jeg legger den i trekanter under øynene og litt på neseryggen, og dersom det er andre kriser i ansiktet, påfører jeg litt der også.

Solpudder. Siden jeg, som sagt, har litt mangel på glød, må jeg jukse meg til litt ved hjelp av solpudder. Da bruker jeg en stor universalkost til å påføre litt solpudder i tinningen og på kinnbena. 

Rouge. Til slutt påfører jeg en rødbrun rouge i kinnene, og såå er jeg ferdig. Dette her er altså min hudsminke rutine. Jeg gjør stadig litt småjusteringer på den, men det er hvertfall slik den er akkurat nå. Dersom dere lurer på produktene jeg bruker, kan dere enten spørre i kommentarfeltet, eller så kan jeg lage et eget innlegg om det senere ♥

Har dere noen ønsker til neste "steg for steg"-innlegg?

- Åshild

hits