Åshild Ringhus -


Hei! Nok en gang er det blitt helg, og denne gangen synes jeg den kom overraskende fort. Men det gjør selvfølgelig ingenting for min del. Denne lørdagen tenkte jeg at jeg endelig skulle få svart på et spørsmål som flere har spurt om på instagram, nemlig "hvordan får du den hvite rammen rundt bildet?"

1. Jeg åpner først bildet jeg vil bruke i appen Afterlight. // 2. Deretter beskjærer jeg bildet med "square-formen", slik at bildet blir kvadratisk.

3. Så trykker jeg på ramme tegnet, og velger den som det står "original" på. // 4. Deretter velger jeg den helt kvadratiske rammen (den nest første), og stiller den opp til 40. 

Nå må jeg hive meg rundt og få satt i gang med alle de tingene jeg må få gjort i løpet av dagen. Håper alle får en bra lørdag, så snakkes vi senere!

- Åshild


POSTET / 21.07.2014
Mine London tips

Hei! 

Siden kameraet mitt ble litt ødelagt sist uke, har jeg ikke fått tatt så mange antrekksbilder til dere som jeg hadde tenkt. Jeg fikk melding av Elkjøp i dag om at det var ferdig, så da får jeg hentet det senere i dag. Men inntil da tenkte jeg og komme med noen London tips til dere. Dersom dere har lest bloggen min en stund vet dere at jeg absolutt elsker London. Byen er helt fantastisk, engelskmenn er de hyggeligste menneskene jeg vet om og shoppingen er amaaazing. Jeg har bare vært i London to ganger, så jeg kan ikke si at jeg er lommekjent, men jeg har hvertfall noen tips jeg kan dele med dere. 

Lag en liste. Mitt første tips til dere er å lage en liste med ting du har lyst til å oppleve i mens du er der, da sparer man mye tid og får kjempemasse ut av turen. Det samme gjelder forsåvidt med shopping, lag en liste over butikker du har lyst til å besøke og over ting du har lyst til å kjøpe. 

Hotell. Dersom du skal til London, anbefaler jeg og finne et hotell som er i gåavstand til Oxford Street. Begge gangene jeg har vært der har vi bodd på hotell som har vært i en annen "bydel", og dermed har vi måtte tatt undergrunnen hver dag. Dersom man bor ganske sentralt slipper man og ta undergrunnen og kan heller gå, dermed sparer man både tid og penger. 

Bicester Village. Da jeg var i London i år, hadde vi en dag der vi dro inn til Bicester Village. Det er en liten "landsby" der det kun blir solgt kjente merkeklær i fabrikkutsalg, det vil si at er det mye billigere enn ordinær pris. Her snakker vi merker som Celine, Mulberry, Michael Kors, Burberry osv. Lover dere, det er shoppingheaven! Bicester Village lå litt utenfor London, så vi måtte ta tog og så en buss som het "shoppingexpress" som gikk direkte dit, men det gikk veldig fint.

Westfield. Dersom det er stygt vært eller man har lyst til å gå inne på et senter, anbefaler jeg å ta turen til Westfield. For og komme dit tar man Central Line (undergrunnen) til White City eller Shepard's Bush. Senteret er enormt, med over 300 kjente butikker. Her finner man blant annet Hollister, Victoria's Secret, Forever 21, Urban Outfitters og Primark. 

Harrods. Herregud, for et senter! Dit dro vi innom mest for opplevelsen, for alt av klær hvertfall var sjukt dyrt der. Overalt i senteret var det sikkerhetsvakter, og jeg er sikker på at de var kjempelei av nysjerrige turister, sånn som meg og paps som gikk med Umbro sekk og regnjakke, hehe. Men det å bare være der inne var en opplevelse i seg selv. Vi var ikke i alle etasjene, men det vi rakk og se var helt crazy hvertfall.

Madame Tussauds. Den ene dagen hadde vi bestemt oss for å dra på Madame Tussauds, men vi hadde ikke tenkt på at det var lurt å kjøpe billetter før så vi slapp og stå i laange billettkøen. Vi sto i kø i ca en time, da vi fikk vite at det minst var en time til og vente. Så da droppet vi det og det ble ikke noe annet enn bare en tissepause for meg på Madame Tussauds (noe som forsåvidt også innebar køventing) :(:( 

Har du noen Londontips?

- Åshild


POSTET / 08.07.2014
6 skjønnhetstips

Hei! For litt siden kom jeg over denne artikkelen, hvor ulike redaktører for Elle over hele verden hadde delt sine beste skjønnhetstips. Da jeg leste igjennom tipsene, fant jeg noen jeg likte ekstra godt som jeg ville dele med dere. Here you go!

Det er viktig å være tolmodig når man prøver nye produkter, for eksempel en ny krem mot kviser. Det tar minimum 28 dager før du ser effekten av et nytt produkt, så dersom du ikke ser resultater med én gang burde du ikke kaste kremen, men heller være litt tolmodig. Haha, dette var virkelig et tips jeg hadde bruk for. Når det kommer til kremer og andre skjønnhetsprodukter, forventer jeg at de skal fungere første dagen etter jeg har brukt det. Men nå forstår jeg altså at det skal litt med tid til for å se resultat, enn bare én dag.

♥ Drikk mye vann, da kvitter kroppen seg lettere med avfallstoffer og gjør huden fuktig og glødene. Dette er ikke akkurat et "nytt" tips, men jeg tror vi alle har bruk for en påminnelse om at vi må drikke nok vann. Hvertfall merker jeg at dersom jeg skal få i meg mye vann, må jeg har en flaske tilgjengelig hele tiden. Jeg håper virkelig at jeg klarer å få det som en vane etterhvert.

De beste antiage-produktene, er de produktene som inneholder SPF, altså solfaktor. Dersom du bruker litt solfaktor hver eneste dag, vil du unngå både rynker og pigmentflekker. Dette tipset er nok ikke aktuelt for alle leserene mine, I guess, hehe. Men dersom man vil forebygge en "gammelhud", er det smart å bruke litt solfaktor helt i fra ung alder. 

Når makeupartister skal lage ekstra lange og tykke vipper, bruker de å legge et lag med forlengende maskara og deretter bruke et lag volumgivende maskara. 

♥ Når man skal legge foundation er det lurt å bruke to ulike farger, en lys og en mørk. Den lyse fargen legger man i midten av ansiktet og i kinnene, og den mørkere fargen legger man i sidene av ansiktet og under kinnbenene. Det gjør så ansiktet får en naturlig og fin skygge. Dette har jeg prøvd i noen dager, og jeg synes resultatet blir mye finere og mer naturlig med to farger.

For å få neglelakken til å sitte ekstra godt, kan du påføre en topcoat langs hele neglekanten og under neglen for å forsegle lakken og forhindre at den flaker seg. 

Har du noen bra skjønnhetstips?

- Åshild


POSTET / 05.07.2014
Tips: lag din egen inspobok

Heihei! Det jeg skal vise dere i dette innlegget, er ikke akkurat en ny greie som jeg har funnet på. Men det er bare rett og slett en inspobok som jeg har lagd ved å skrive ut noen bilder jeg synes var fine i fra nettet og så limt de inn i en gammel scrapbook. Veldig enkelt, og jeg synes det også er veldig gøy og se i også, spesielt dersom jeg er tom for inspirasjon. - Åshild


POSTET / 18.06.2014
Anbefaling: neglelakker

Hei dere! I dag tenkte jeg og komme med et par neglelakk tips. I det siste har jeg fått skikkelig en skikkelig "hang up" på neglelakker, og skifter farge på neglene flere ganger i uken. Jeg har nesten blitt så glad i å lakke neglene at det har blitt en uvane, haha, for all lakkeringen fører til at flere av rommene i huset stinker neglelakk og neglelakkfjerner, hehe ops. I det siste har jeg også kjøpt flere lakker i fra ulike merker, og dermed funnet mine favoritter. De lakkene jeg liker aller best er de i fra Isadora og Essie, prisen er ganske mye høyere enn f.eks lakkene fra Depend, men fargen holder seg dermed mye lengre.

Det å ha stelte negler synes jeg er utroolig fint. Før lakket jeg neglene mine så og si aldri, men nå er det sjelden jeg går en dag uten. Desverre er jeg ikke en av de som ble født med superfine hender og negler, men heller litt mannlige(?) fingrer og skjøre negler :(:(:(. Men for å gjøre det beste ut av situasjonen (haha, lol), har jeg lakket disse stubbene av noen fingrer med fransk manikyr. Derfor ville jeg vise dere mine favoritter når det kommer til fransk manikyr. 

Alle lakkene er kjøpt på Lindexfra Essie, i fargen Spaghetti StrapFra Isadora, i fargen Tip White

I tillegg til disse to, bruker jeg en Top Coat i fra Essie. Dersom du ønsker et litt langvarig resultat, bør du bruke en top coat som du tar litt utenfor hele neglen for på en måte å "forsegle" lakken.
Her ser dere resultatet. Dersom noen lurer på hvor ringene er fra, er de fra HM.

Har du noen neglelakk favoritter?

- Åshild


POSTET / 22.05.2014
Musikktips

Heihei! I det siste har jeg lett så mye etter noen bra sanger, og etter mye spotify, itunes, youtube-kikking har jeg funnet et par sanger som jeg liker godt, som jeg tenkte at jeg kunne dele med dere. Det er helt sikkert mange av dere som har hørt de før, men det er hvertfall noe av mine favs nå for tiden.

Neon Indian // Polish Girl

Sigma // Nobody To Love

Enrique Iglesias // Still Your King 

Discloseure feat. Sam Smith // Latch

Har du noen sangtips?

- Åshild


POSTET / 16.04.2014
InspoveggerHei! Jeg synes det er veldig fint når man har litt veggpynt på veggen, og synes det gir veldig "liv" til rommet. Siden store deler av veggene på rommet mitt var veldig "nakent" og tomt, bestemte jeg meg for å skrive ut litt ulike bilder, logoer og quotes som jeg ville henge opp og lage noen inspovegger. Så dersom du er lei av rommet ditt eller noe, skriv ut litt i fra tumblr og heng det opp :-)

- Åshild


POSTET / 11.04.2014
Fine sanger

Heihei! Endelig er den forferdelige samfunnsfagprøva over, og nå er det ♥ferie♥. Selv starter jeg ferien med feber og hodevondt, men jeg håper det går fort over. I går lagde jeg en ny spotify spilleliste med fine og rolige sanger, både nye og gamle. Derfor tenkte jeg at jeg kunne dele et par av mine favoritter med dere. 

Ellie Goulding ft. Tinie Tempah // Hanging On

Coca Cola reklamen  // You've Got The Love

Mighty Oaks // Brother

Daughter // Youth

M83 // Midnight City

Har du noen musikktips?

- Åshild


POSTET / 19.03.2014
Mattips

Hei! For første gang i løpet av min bloggtid så vil jeg dele et mattips med dere. Siden jeg er elendig og superlat når det kommer til å lage mat, er denne "matretten" veldig enkel og grei. Denne retten er veldig grei dersom man vil ha et lite mellommåltid, den er også veldig sunn og ikke minst så er det dritgodt, det synes hvertfall jeg.

Du trenger speltlomper, brunost, banan og noen jordbær.

Som dere ser på bildene, så tar jeg rett og slett og høvler noen skiver brunost, og skjærer opp jordbær og banan og legger på osten. Jeg har en rar greie med at jeg synes ting smaker så mye bedre når jeg spiser det med kniv og gaffel, så jeg spiser dette som en slags pizza, haha. Men du kan også rulle det som en lompe med "fyll" i, det er også veldig godt.

Har du et mattips?

- Åshild


POSTET / 06.03.2014
Musikktips

Hei! 

Nå har jeg akkurat kommet hjem i fra trening, og laget meg middag. Jeg våknet faktisk klokken fem i dag tidlig av meg selv (crazy tidlig), så jeg gleder meg til å legge meg allerede. Ellers så har jeg ikke så veldig mye annet å si enn at jeg veldig snart skal få lagt ut noen London innlegg som flere av dere har spurt etter. Skal få prøve å få lagt ut noen i løpet av helgen.

Siden jeg ikke hadde noen passende bilder å legge ut nå, tenkte jeg at jeg kunne for en gang skyld komme med et musikktips. I det siste har jeg hørt veldig mye på remixer av chill musikk som ligger ute på youtube. Dere har helt sikkert hørt flere av de selv. Jeg elsker å ha på musikk som "bakgrunnsmusikk" når jeg gjør ting, men da liker jeg best å ha rolige sanger som liksom bare "er" der. Derfor tenkte jeg å dele noen av mine bakgrunnsmusikkfavoritter med dere, hehe. Har dere noen musikktips?

- Åshild


POSTET / 10.10.2013
Tips: lag ditt eget klesstativ

Heihei!

I dag tenkte jeg at jeg ville dele et tips med dere. Som jeg har skrive, har jeg fått nytt soverom. Det er mye som ikke har komme på plass enda, men jeg har også fått ordnet et par ting helt ferdig. En av de tingene som jeg har gjort helt ferdig, er mitt nye klesstativ. Det er egentlig ikke et klesstativ, men bare litt sterk hyssing, spiker, hammer og en lang stang. Det eneste jeg gjorde, var å klippe tre like lange hyssinger som jeg festet i taket med noen spikere, tilslutt tok jeg stangen igjennom hver av hyssingene - og da gjenstod det bare å henge på plass klærene. Veldig enkelt, men også veldig greit dersom du trenger et klesstativ :-)Hva synes du om tipset?

- Åshild

hits