Åshild Ringhus -


POSTET / 25.11.2014
UKENS SPØRSMÅL #2

Jeg må bare beklage for hvor latterlig treig jeg har vært til å svare på spørsmålene og kommentarene deres, men nå har jeg virkelig bestemt meg for å bli flinkere. Men til tross for dårlig svar fra denne kanten, så legger dere igjen så utrolig hyggelige kommentarer. Dere må vite at jeg blir så utrolig glad for hver og én av de, tusen tusen takk ♥

Jeg har nylig kjøpt smilelab-strips, og da jeg prøve dem første gangen så jeg at tennene ble litt skjoldete. På noen av de fremste tennene ble jeg hvitere helt ytterst på tennene. Det så ikke bra ut, så jeg skyllet og pusset og skyllet og pusset, og etter en liten stund så det bedre ut. Har du erfaring med det samme? Selv opplevde jeg også dette første gangen jeg brukte det, og det vet jeg er ganske normalt for flere første gangen. Men da jeg brukte de flere ganger, ble fargen mye gjevnere og skjoldene forsvant :-)

Hvilke hudprodukter bruker du for å ha så ren hud? For øyeblikket har jeg vert inne i en svært dårlig periode når det gjelder huden min. Urenheter og tørr hud har det ikke vært mangel på, og når en urenhet forsvinner, dukker en annen opp. Når det gjelder produkter bruker jeg for øyeblikket en rens Vichy som jeg er veldig fornøyd med.

Hvor lager du kollasjene dine? Jeg bruker Photoscape og Picmonkey.com når jeg skal lage kollasjer. 

Har du din naturlige hårfarge eller farger du det? Haha, håret mitt dere. Håret mitt er rett og slett blitt et resultat av en hårkrise. Jeg har skrevet litt om min hårhistorie tidligere på bloggen, men for å gjøre en lang historie kort så var 2011 året Åshild oppdaget hvor gøy det var å eksprimentere med hårfarge. Dette medførte at jeg farget det frem og tilbake mellom blondt og mørkt nærmere ti ganger i løpet av et år. Dette ble altfor mye belastning for mitt upleide fjortishår, og siste gangen jeg satt i frisørstolen startet store deler av håret å knekke av seg selv. Da ble det stopp på all bleking og farging, og derfor er den øverste halvparten av håret naturlig, og den nederste halvparten rester av bleket hår.

Når kommer skoleinnlegget? Jeg har egentlig skrive mesteparten av det, meen jeg synes det behøver noen endringer før jeg publiserer det. Hehe, jeg har vært helt latterlig treig når det gjelder dette også, men det kommer snaart altså :-)

Hvor redigerer du bildene dine? Jeg bruker for det meste Photoshop.

Hvordan holder du deg brun på vinteren? Bruker du selvvbruning? Det stemmer, jeg bruker selvbruning. På søndag kommer det forresten et eget innlegg om selvbruning, så da er det bare å følge med :-)

Hvor er den hvite blusen din fra? Den er fra River Island, og du kan få tak i den HER. 

Hvor lang tid tok det før du fikk Daniel Wellington klokken din i posten? Det tok ca. 3-5 dager. Dersom du ikke har fått den innen dette tidsrommet, bør du kontakte kundeservice, så hjelper de deg ♥

Hvilken pc og mobil har du? Jeg har macbook pro og iphone 6. 

Hva ønsker du deg til jul? Øverst på ønskelisten min i år befinner det seg et par Primeboots. I mine øyne er dette ren perfeksjon når det gjelder sko. 

Du har fått tykkere og mer naturlig brun, har du gjort noe med de? Hva bruker du for å forme de? Kunne du lagd et innlegg om hvordan du ordner brynene dine? Å, tusen takk! Det stemmer at jeg har gjort et par endringer når det gjelder bryn i det siste. Jeg har først og fremst "spart" endel brynshår, og kun nappet de hårene som var helt på jordet (som vi sier her på bygda, he he ;);)). I tillegg har jeg startet å fylle inn brynene mine med brynspudder i stedet for brynspenn. Brynspennen er fortsatt med i sminkepungen, men når det kommer til mine bryn, synes jeg det er lettere å forme de med pudder. Når det gjelder brynsinnlegg, så kommer det i løpet av desember :-)

Hvordan lager du hull i buksene dine? Da tar jeg rett og slett og klipper en rett "strik" over buksekneet, for så å la de være. Etterhvert som jeg bruker buksen, blir hullet mer "slitt" og dermed blir det mer naturlig enn å klippe et rundt, stort hull.

Hvilken størrelse har du i adidas t-skjortene dine? Er det dame eller herremodell? Begge t-skjortene er herremodell, og jeg har L i den hvite og M i den sorte.

Hvilket kamera bruker du? Jeg bruker Canon 5d mark ii, og det er jeg utrolig fornøyd med.

Hvor høy er du? Oi, det er det lenge siden jeg har sjekket, men jeg trooor jeg har nådd 176 cm nå. 

Går du på studiespesialiserende? Ja, jeg går i andre klasse realfag på studiespesialiserende.

Når startet du å blogge for Det Nye? Om du har begynt, kan du linke til bloggen? Dette er det mange som har lurt på, og det skjønner jeg. Når jeg vant "Det Nye-jenta", var endel av premien å blogge for Det Nye. Bloggen min forblir den samme, men det som er nå, er at du kan finne link til den på hjemmesidene til Det Nye i tillegg ♥

Hvor gammel var du da du begynte å blogge, og hva handlet ditt første blogginnlegg om? Da jeg trykket på "lag blogg"-knappen for første gang på blogg.no, var jeg 12-13 år. Da opprettet jeg en blogg hvor jeg blogget på nynorsk om alt fra mote til potteplanter (wat?) til gullfisken min. Heldigvis eksisterer ikke denne bloggen lenger, noe jeg tror er best for alle parter, hehe. 

Hvilket årskull er du? 1997 var året jeg ble født.

Hva lurer du på til neste gang?

- Åshild


POSTET / 02.11.2014
Ukens spørsmål #1

Hei! Siden jeg kan være utroolig treig til å svare på spørsmålene deres, tenkte jeg at jeg av og til kunne ha "ukens spørsmål". Så derfor har jeg samlet noen av spørsmålene som jeg har fått i kommentarfeltet på de siste innleggene mine og så svart på de her. Here you go!

Hvilket redigeringsprogram bruker du? Jeg redigerer farger, skarphet, kontraster, osv i Photoshop, og så bruker jeg Photoscape til å lage "speilbilder".

Hva vant du da du vant "Det Nye-jenta"? Jeg var utrolig heldig og vant både tur til New York Fashion Week (!!!! æææ), fikk være på fremsiden og moteserie i Det Nye, blogge for Det Nye og i tillegg vant jeg også et gavekort på 10.000 kr fra Oasis. Jeg er så utrolig takknemlig! ♥

Er det lenge siden du kjøpte den grå genseren fra Gina Tricot? Den kjøpte jeg da jeg var i Berlin for ca to uker siden, så den er nok enda i butikk. 

Er Hunter støvlene dine blå eller grå? Av og til ser de grå ut, mens av og til ser de blå ut. Så det vet jeg faktisk ikke helt, haha.Hvilke kamera og kameraobjektiv har du? Jeg bruker kameraet Canon 5d mark ii, og så bytter jeg på objektivene Canon ef 50 mm 1.4 og Sigma 12-24 mm f4.5-5.6 ii dg hsm.

Hvor har du kjøpt de høyhalsede genserene dine? De kjøpte jeg på Cubus for ca tre uker siden, så de er nok fortsatt ute i butikk.Hvilke modell har du på Michael Kors klokken din, hvor kjøpte du den og hva kostet den? Modellen heter Michael Kors MK 5055, jeg kjøpte den på en butikk som heter "Christ" på kjøpesenteret Mall Of Berlin i Berlin og jeg betalte litt over 2000 kr for den. 

Hva slags valgfag har du, og hvilken matte har du? Jeg har R1 matte, fysikk, kjemi og sosiologi. Skoleinnlegget kommer forresten snaart, men som vanlig tar det litt tid, hehe.

Hva heter modellen på Nike skoene dine? Den heter Nike Air Force 1 '07.Hvor redigerer du instagram bildene dine? De redigerer jeg i VSCO cam og Afterlight.

Hvor kjøpte du kåpen din fra Glamorous? Den kjøpte jeg på Nelly, men den er desverre utsolgt nå. 

Er det noe du lurer på til neste gang?

- Åshild

hits