Åshild Ringhus -


POSTET / 14.07.2016
Young, wild n free wossa

Jeg var i sterk tvil om jeg skulle poste noen goodies fra mappa "Telefon XD" , men siden det er throwback thursday i dag, ble det noen goodies likevel. Så her har dere en liten film fra jeg var ung og dum (og veldig dårlig i engelsk haha). COOL-GIRL-97<3


POSTET / 30.06.2016
Video: Irland og Nord Irland

Hei! 

Som så vidt nemnt tidligere, var jeg på klassetur til Irland og Nord Irland i fjor høst. Turist som jeg er, ble kameraet med ofc. Jeg tok for det meste bilder, men det ble også noen få videoklipp. Jeg tenkte det kunne være gøy å vise dere litt andre ting enn bare klær osv, så derfor klippet jeg sammen de få klippene jeg hadde. Veldig liten vel og merke, den varer ikke et minutt en gang - men bedre enn ingenting hehe ikke sant:):):) Også vil jeg bare si sry for den svært ustødige filmingen. Aner ikke om det er vinden eller meg, men ustødig er det. Jaja, hope u like it tho!


POSTET / 09.03.2015
VIDEO: MAYBELINE TUTORIAL

Heihei! I Januar var jeg så heldig å få være med Maybelline til Helsinki og spille inn makeup- og stylingstutorials. Vi spilte inn tre videoer med ulike looker. Herlighet, så gøy det var! Nå har to av tutorielsene blitt lagt ut og jeg troor det ikke er lenge til den tredje kommer. Jeg kommer til å legge ut alle filmene her på bloggen, såå under ser dere altså looken "classic og sophisticaded" :-)

Og forresten, på ondsdag skal jeg være med på noe gøy. Da skal jeg nemlig være med på frokostevent med Det Nye og Maybelline hvor det blir lansering av Maybelline sin nye Baby Skin. Dersom du har lyst til å være med, kan du melde deg på ved å sende sms DNYBABY til 2205 (3,-). Jeg gleder meg masse, og håper vi sees! ♥

- Åshild


POSTET / 03.12.2014
VIDEOBLOGG: BERLIN 2014

Haha, først og fremst, guud for et stillbilde det ble her, jaja. Jeg har allerede skrevet om at jeg var på klassetur i Berlin tidligere i høst. Da filmet jeg noen klipp her og der som jeg har satt sammen til en videoblogg til dere. Det er mange som har etterlyst å se litt i fra hverdagen min. Hverdagen min ser skremmende lik ut hver dag det er skole. Den kan være så identisk, at jeg til og med vet akkurat tidspunktet jeg skal på do liksom (så vet dere det da, haha). Derfor velger jeg heller å vise litt av hverdagen min når jeg gjør noe som er litt mer spennende. Jeg synes også at det er gøy å kunne vise dere en litt annen side av meg enn den dere får gjennom mine tørre antrekkbildetekster og skolesnakk. Håper du likte videoen! :-)

- Åshild


POSTET / 08.09.2014
Hårvideo

Husk og sett hjulet på 1080p for best kvalitet 

Jeg skrev i går at gårsdagens "søndagstips" skulle komme ut i dag, og her kommer det. Denne videoen ble lagd i sammenheng med Det Nye jenta, og dere kan se den episoden i kveld på TV2 bliss klokken 21.00. Nå må jeg tilbake til skolearbeidet igjen, haha. Realfag er virkelig kun en haug med lekser og vanskelig matte, og dette må wossa ha inn med teskje, så derfor må skolearbeidet prioriteres i dag (igjen :(:( ). Ha en fin dag ♥ 

Hva synes du om videoen?

- Åshild


POSTET / 18.07.2014
Innkjøpsvideo

Hei! 

Denne videoen skulle egentlig komme mye tidligere i dag, men siden det tok flere timer og laste den opp kom den ikke før nå. Her er altså en liten innkjøpsvideo med ting som jeg har kjøpt i sommer, glemte selvfølgelig flere ting, men det viser jeg i innlegg i stedet. Videoen ble superklein, men bortsett i fra at jeg stirrer i kameraet hele tiden, håper jeg den ble helt ok. Nå skal jeg legge meg, god natt! 

Hva synes du om videoen?

- Åshild


Hei dere! Da har jeg fått lastet opp innkjøpsvideoen, den ble ikke så veldig lang, fordi jeg glemte å ta med nesten halvparten av tingene jeg kjøpte, hehe, men det får bare være. Dette er også den første videoen der jeg snakker, og jeg lover dere, det er noe av det vanskeligeste (og kleineste) jeg noengang har gjort. Måtte sikkert spille inn tjue filmer, før det ble en som var litt vellykket. Her får dere også høre dialekten min, som sikkert mange av dere synes er veldig rar, meen dersom det er noen ord dere lurer på hva betyr, er det bare å spørr, haha lol. Here you go!

Hva synes du?

- Åshild


POSTET / 30.03.2014
Videoblogg: London 2014

Hei! Klipte sammen en liten film med klipp i fra London. Den ble ikke så veldig lang, siden jeg ikke hadde filmet så veldig mye, men det ble en liten film likevel. Herregud, som jeg savner London - gatene, butikkene, stemningen, caféene og ikke minst, engelskmennene. Håper det ikke er altfor lenge til neste gang. 


 Det har ikke blitt noe blogging fra min side de siste dagene, av personlige grunner. En nær slektning døde brått, og dermed har de siste dagene hvert veldig tunge og triste. Håper dere forstår ♥ 


POSTET / 19.01.2014
Videoblogg: 2013

Hei! 

Da 2012 var slutt, lagde jeg en film med klipp i fra 2012 som jeg la ut på bloggen. Jeg lagde også en samme type film fra 2013, som jeg ville dele med dere. Da jeg skulle finne klipp til den, så så jeg at jeg har filmet veldig lite, så dette året skal jeg filme mye mer. Men hvertfall så tok jeg og klippet sammen noen klipp som jeg fant på dataen, og lagde en film ut av det. Håper dere liker den! Og forresten, får dere til å åpne den på mobilene deres? Fordi da jeg skulle se den fikk jeg ikke til å åpne den på iphonen.

Hva synes du om filmen?

- Åshild


POSTET / 24.11.2013
Videoblogg: Fotoshoot

Hei! 

I går var jeg på fotoshoot for denne nettbutikken igjen. Det var kjempegøy, og i går ble det tatt bilder av snowboard og ski klær, fra merker som Missing Link og Sabotage. Tok endel filmer i går, så da tenkte jeg at jeg, for en gang skyld, kunne sette sammen en videoblogg til dere. Jeg kan jo fortelle litt mer om dagen i går. Jeg stod opp klokken seks, og tok bussen hjemmefra inn til Oslo. Når jeg tar buss, så sover jeg (heldigvis) utrolig godt, så jeg sov nesten hele den fire timers turen. Godt, så da ble turen veldig mye kortere. Da jeg kom frem til Oslo, dro jeg rett til studio, og startet å ta bilder. Etter jeg var ferdig med å ta bilder, dro jeg å kikket i et par butikker, før jeg tok toget til bestemor, oog her er jeg nå også. Håper dere liker videobloggen!

- Åshild


POSTET / 09.09.2013
Videoblogg: London 2013

Heihei! 

Tidligere i år var jeg og broren min, Aslak, i London. Det var en kjempemorsom tur, og London er virkelig en helt fantastisk by. Jeg skal definitivt tilbake dit flere ganger. Med en gang vi kom hjem igjen lagde jeg kjapt en film derifra, men jeg har ikke fått lastet den opp på youtube før nå. Men bedre sent enn aldri, ikke sant? hehe. Here you go :-) 

Tusen takk til de fine jentene Ada og Stine for to superhyggelige anbefallinger av bloggen min! ♥

Hva synes du om videoen?

- Åshild

hits